STF Lärbro/Grannen Vandrarhem

Adress: Norrvangevägen 1, 624 52 Lärbro  visa karta
Område: Gotland (Vid kusten)
Gästbetyg: 79% (22 av 28 rekommenderar) (6 recensioner)

Gästbetyg: 79%

(22 av 28rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 3,7 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-7 av 7)

Lärbo - Ett bra boende

Rekommenderad av A&A, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Trevlig personal, bra boendet kan rekommenderas”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Finaste bemötandet!

Rekommenderad av Margareta, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Vi var tvungna att avbeställa pga felaktig färjebokning fick finaste bemötandet , så vi vill gärna komma tillbaka!”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tis 09 jul 2019)
Tack! Ni är varmt välkomna vid ett annat tillfälle!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Lite slitet o utspritt

Ej rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 16 jun 2019)
“Fokus för stället verkar vara ett dykcenter och en styrketränings- och aktivitetslokal, vandrarhemmet känns lite som vid sidan om. Boendet, receptionen och frukostmatsalen ligger alla några hundra meter ifrån varann. Boende o lokaler känns lite nerslitna men funkar ju ändå bra för enstaka övernattning. Flera andra vandrarhem på Gotland har frukosten inkluderad i priset, så icke här. Jag fick i stället en fråga på SMS innan ankomst om jag ville köpa till frukost för 110:-, vilket jag gjorde. Serveringen öppnade först kl. 8, jag var ensam i matsalen och maten gjorde ett påvert intryck, alls icke prisvärt!För mig hade det varit bättre att äta min frukost på något närliggande fik.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (tor 04 jul 2019)
Tack för din recension! Utformningen av lokalerna har varit så under lång tid, men planeras att ändras så småningom. Renoveringar är även på gång och sker årligen. Vi har haft inkluderat frukost när vi själva ägde restaurangen men i dagsläget är det bättre att ha det separat. Varmt välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bodde i sexbäddsstugan, vi saknar sängla...

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Bodde i sexbäddsstugan, vi saknar sänglampor, krokar på väggarna. Tyvärr var stugan oerhört smutsig och ej städad vid vår sena ankomst.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (mån 06 aug 2018)
Tack för din recension! Det var portabla sänglampor förut som tydligen då försvunnit. Vi beklagar att vi missat det. Också väldigt tråkigt att höra att det var dåligt städat i stugan. Tveka inte att höra av er till receptionen ifall det är något ni känner missnöje över, så ska vi göra vårt bästa för att fixa det. Inför nästa säsong kommer ordentliga sänglampor och krokar vara på plats och städrutinen bättre. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt var ok men rummen var väldigt lyhör...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Allt var ok men rummen var väldigt lyhörda, allt hörs från intilliggande rum. Få toaletter på så många rum.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rent och fräscht boende. Nära till affär...

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Rent och fräscht boende. Nära till affär och restaurang. Lätt med parkerinsplatser. Kul att träning på gymmet ingick i priset. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gotland

Rekommenderad av Rosen, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Bodde på STF Lärbro i 5 nätter. Dubbelrummen var i minsta laget vilket innebar att vi fick stuva undan vårt bagage under sängarna, TRÅNGT! Frukosten vi bokat var bra och gymmet fint om man vill träna. Rummet var dåligt städat vilket vi märkte när vi drog ut våra väskor som vi hade stuvat under sängarna, dammet följde med! Det var rätt så lyhört från rummen jämte.”
STF Lärbro/Grannen Vandrarhem svarar (fre 20 jul 2018)
Tack för din recension! Synd att ni inte gillade tvåbäddsrummen och att det var dåligt städat. Ibland gör man misstag. Vårt mål är att våra gäster ska vara 100 % nöjda och vi jobbar ständigt på att förbättra oss. Vi är glada över att ni gillade frukosten och gymmet. Varmt välkomna tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället