STF Ljugarn Vandrarhem

Adress: Storvägen 1, 62321 Ljugarn
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 76% 35 av 46 rekommenderar (13 recensioner)

Gästbetyg: 76%

(35 av 46rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,3 av 5
Boendestandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3,6 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

En underbar liten pärla

Rekommenderad av Björn , Sverige (Sverige sön 22 aug 2021)
“Det här är som ett vandrarhem skall vara, trevligt och i en fantastisk miljö”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (mån 06 sep 2021)
Tack, Välkomna åter.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dusch

Rekommenderad av Lars Kastlander , Sverige (Sverige ons 18 aug 2021)
“En uppdatering på duscharna är nödvändigt samt blandarna på toaletten ”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (mån 06 sep 2021)
Tack för din respons, vi jobbar med vår hyresvärd på detta med duscharna. Så vi hoppas kunna erbjuda uppdaterade duschar nästa gång ni besöker oss.
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ostädat, sunkigt och dyrare än väntat

Ej rekommenderad av Carl, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Vi bodde två vuxna och två barn hos STF Ljugarn. Rummet var skitigt, kuddarna hade inte bytts ut på åratal och var fyllda med "kulor" (stoppning som klumpat ihop sig). Både vi och sällskapet vi reste med fick betala extra på plats på grund av en mass fel på STFs bokningssida (se upp med exakt ålder på barn, medlemsavgift osv). Duscharna var ostädade med spindlar och andra kryp i taket vilket gjorde att barnen inte ville använda dem. Det finns bara ett strömuttag i rummen, så ta med en förgreningsdosa om ni vill kunna ladda mobiler etc. Utcheckning var redan 10:00 och när vi behövde ta ett jobbmöte koft därefter blev vi utslängda från huvudbyggnaden. "Ni har ju checkat ut". Blev ändå en bra semester, men bara för att vi valde att skratta åt situationen. Vi har bott på sunkiga vandrarhem tidigare, men då har de varit betydligt billigare än ett hotellrum. Inte dyrare.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Enkelt men mysigt

Rekommenderad av Åsa, Sverige (Sverige sön 01 aug 2021)
“Mycket fint läge, enkla funktionella rum och kök i eget separat hus på gården. Mysigt, prisvärt sätt att uppleva Ljugarn.”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (mån 06 sep 2021)
Tack för er åsikt, hoppas vi ses igen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt läge

Rekommenderad av Lelle Blixt, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Mycket bra boende, med fantastiskt läge i vackra Ljugarn. Vi kommer gärna tillbaka!”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (mån 06 sep 2021)
Tack för er recension, hoppas vi ses igen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mögel i köket

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Diskställen i köket var fulla med svartmögel, och uppsamlingstrågen för avrinningsvattnet från ställen var fulla av mögel även dem. Kanske skulle diskställ i stål lösa problemet? I övrigt har ALLT varit toppen. Men att ta ett nydiskag glas från ett diskställ fullt med mögel kändes sådär. Mer noggrann städning och rengöring av dessa hade verkligen behövts! Vi kommer tillbaka då allt annat varit fantastiskt! ”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (mån 06 sep 2021)
Tack för er återkoppling, vi ska verkligen se över detta med diskställen. Hoppas vi ses snart.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge

Ej rekommenderad av Susanne, Sverige (Sverige lör 24 jul 2021)
“Boendet har ett mycket bra läge med havet utanför. ”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (mån 06 sep 2021)
Tack och hoppas vi ses igen.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Utmärkt läge, fin gård. jobbigt att behö...

Rekommenderad av jao, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Utmärkt läge, fin gård. jobbigt att behöva låsa allt med olika nycklar hela tiden, kan vara värt att investera i en kod. Vår mat blev bortrensad medan vi var där. Tycker man kunde frågat om vi skulle ha kvar sakerna och inte bara ta dem.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende med potential men tyvärr inte utnyttjad

Ej rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Rummet var enligt förväntan men kök och dusch var riktigt dåligt. Köket luktade illa och skulle behöva en riktig städning, duschen luktade starkt av mögel. Innergården hade mycket potential men var tyvärr möblerad men utemöbler som hade sett sina bästa dagar. Synd då vandrarhemmet har ett jättefint läge nära till badplats men ändå en bit bort från alla uteställen så att det är lugnt på kvällen. Skulle behöva en ordentlig städning och lite kärlek då skulle jag gärna komma tillbaka igen men inte i det skicket som det för närvarande är i. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lugnt vid havet

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Fjärde gången vi bor här. Läget är fantastiskt. Enkel standard, men stor tomt. Närmre havet kommer du inte. I Ljugarn finns allt du behöver. På andra sidan gatan köpte vi rökt fisk och räkor flera gånger. Vi kommer tillbaka!”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (tis 15 sep 2020)
Tack, Ni är så välkomna tillbaka 2021.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.