STF Ljugarn Vandrarhem

Adress: Storvägen 1, 62321 Ljugarn  visa karta
Område: Gotland (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 78% (36 av 46 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 78%

(36 av 46rekommenderar)
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,1 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-8 av 8)

Lugnt vid havet

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige mån 17 aug 2020)
“Fjärde gången vi bor här. Läget är fantastiskt. Enkel standard, men stor tomt. Närmre havet kommer du inte. I Ljugarn finns allt du behöver. På andra sidan gatan köpte vi rökt fisk och räkor flera gånger. Vi kommer tillbaka!”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (tis 15 sep 2020)
Tack, Ni är så välkomna tillbaka 2021.
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Litet rum, trivsamt hus i väldigt fina o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Litet rum, trivsamt hus i väldigt fina omgivningar”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (tis 15 sep 2020)
Välkommen till baka
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt

Rekommenderad av Fararosen, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mkt trevligt boende i fantastisk byggnad och oslagbart läge. Trevligt bemötande också. Det var toppen”
STF Ljugarn Vandrarhem svarar (tis 15 sep 2020)
Välkommen tillbaka
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

recension

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 jun 2020)
“Väldigt fint läge vid vattnet. Enkla men bra rum. Trivsamt kök, dock i separat byggnad. Väldigt enkla duschkabiner i separat byggnad. 1100kr för vandrarhemsstandard för två inkl lakan och handduk men utan frukost ovh städning är dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

VACKRASTE LOKALISATIONEN

Rekommenderad av Lisa, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Några meter från havet vid vägens ände; mycket vackert. Trevligt vandrarhem med extra hemtrevlig, omsorgsfull service som t.ex. ett nästan i överkant välutrustat kök, som dock skulle behöva ett större kylskåp eller ytterligare ett. Granne med fantasifulla våffelmagasinet, där tyvärr både våfflorna och glassen var förvånansvärt smaklösa och därför krävde en hel del smakrikare tillbehör. Trevlig hamn med fiskebodar, fisk- och konst/hantverksförsäljning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Läge

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Ligger mycket vackert vid havet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyhört.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 03 aug 2019)
“Lyhört. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge

Ej rekommenderad av MLM, Sverige (Sverige tor 01 aug 2019)
“Köket var nerslitet och ofräscht. Det samma gällde duscharna”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.