STF Hablingbo Gute vingård

Adress: Hablingbo Hallbjäns 861, 623 42 Havdhem Hablingbo
Område: Gotland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 68% 17 av 25 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 68%

(17 av 25rekommenderar)
Totalupplevelse 3,7 av 5
Bemötande och service 4,1 av 5
Boendestandard 3,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,5 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Vandrarhem i retrostil

Rekommenderad av Staffan , Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Bra utrustat kök. Gott om plats i alllmänna utrymmen. Bra sängar. Trevlig personal. ”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Staffan, Tack för trevlig feedback!!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Yttre miljö

Ej rekommenderad av Greta, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Yttre miljö ger dåligt intryck och välkomnande. Ogräs utanför entré och fasad ”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Greta, Tack för dina synpunkter. Vi ska hålla efter bättre framgent. Hoppas din vistelse blev bra ändå
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på vingården

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 06 aug 2021)
“Mycket av vår negativa upplevelser av boendet berodde på de andra boenden på vandrarhemmet. De respekterade inte att det va fler människor som bodde där. De plockade inte undan efter sig i köket det va brödsmulor, fläckar och matrester kvar efter den. Kylskåpet va äckligt med en halväten tårta utan plast på. Den va i kylskåpet när vi kom och när vi åkte efter 2 övernattningar så stod den kvar. I badrum dusch så lämnades det kvar rakhyvlar, hårsnoddar, hår, tandkämstester i handfatet ev pappret tog slut. Golvet i allmänna utrymmen knarrade otroligt högt. Kommer att va noga att välja vandrarhem som inte delar på kök i framtiden. ”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Halloj, Oftast brukar våra gäster sköta sig mycket bra i de allmänna utrymmena men här verkar det fallerat. Tråkigt att det blev så, tårtan var i all välmening men ibland blir det fel Golvet är nu åtgärdat I år så öppnar vi upp restaurangen mer samt att frukost kommer att serveras i restaurangen och det minskar trycket i köket Hoppas vi får en chans till!
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vandrarhem, oklar vingård

Ej rekommenderad av Betty A, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Slitet vandrarhem men på bra läge om man har bil. Men stället är i behov av omsorg. Såg aldrig till någon som arbetade på vandrarhemmet vilket gjorde det helt opersonligt. Toapapper tog slut på samtliga toaletter båda dagarna. Fanns ingen koppling till vingården förutom gamla tidningsartiklar. Skulle kunna utvecklas avsevärt för mer positiv upplevelse. ”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Betty, Den här säsongen har vi utvecklat konceptet med mer kopplingar till vinet Covid gjorde/möjliggjorde att personalen medvetet för gästernas skull höll en låg profil och i princip så undvek vi i möjligaste mån fysisk kontakt med gästerna Bilen är nog ett måste hos oss tyvärr, en positiv sak är att de som har laddhybrider eller El-bilar laddar dessa gratis och miljövänligt hos oss. det var riktigt uppskattat och bra nyttjat förra säsongen Välkommen tillbaka!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ok 70-talsstuk med renoveringsbehov.

Ej rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Första natten hamnade vi i ett trångt rum mot sol och landsväg. Ingetdera någon hit i varm sommarturisttid. Positivt att vi fick byta till ett stort bra svalt luftigt rum. Kök, dusch, toa ok men utomhusfrukostterassenbör ses över och lite uppsnyggning med rensning o lite blommor utomhus kan ge ett mer välskött intryck. Svalt skönt att sitta vid bord o stolar nedanför terassen. Bra med tvättmaskin. Prisvärt enkelt om något slitet vandrarhem!”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Nina, Tack för din input och konstruktiva feedback Terrassen kommer att ses över då den badar i sol hela dagarna så slits den tyvärr en del
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Potential

Rekommenderad av Anders , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Trevligt placerad altan, men där virket är gammalt, trasigt och halvfarligt. Ett nytt trädäck och en innergård med fler utemöbler och växter skulle höja rejält.”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Anders, Altanen är återkommande synpunkter och vi kommer att byta ut trallen i Maj 2022. Stommen på altanen är stabil och läget är magiskt!!
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nedgånget vackert ställe

Ej rekommenderad av eosh73, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“Tyvärr efterlämnar detta boende lite att önska. Det behövs en renovering och uppsnyggning, både ute och inne. Det är förfallet efter många år utan uppdatering.”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Eosh, Vi har påbörjat en översyn där entren, altanen och vitvaror görs till kommande säsong kom gärna i sommar och kolla läget Välkommen!!
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sämsta boendet någonsin

Ej rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige ons 14 jul 2021)
“I denna prisklass är detta det absolut sämsta boendet vi har bott på.”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej lena, Tråkigt att du tycker så, annars är just priset något som oftast har varit till vår fördel
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Var trångt i köket. Hade varit bättre if...

Rekommenderad av Sabina , Sverige (Sverige tor 08 jul 2021)
“Var trångt i köket. Hade varit bättre ifall om man fick till ex en ”kökstid” så man visste att man skulle vara sj å göra frukost å mat. I pandemi synpunkt. ”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Sabina, Det brukar fungera bra då gästerna oftast har lite olika frukostvanor men ibland blir det trångt Under högsäsongen kommer det att ingå ett frukostpaket som serveras i restaurangen, det kommer att minska användandet av köket då vi säkert får leva med pandemin ytterligare ett tag
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gute Vingård

Rekommenderad av Therése, Sverige (Sverige tor 17 jun 2021)
“Som att komma hem till mormor! Hemtrevligt hus, kök och terrass. Rummet litet men OK. Lätt att hitta och att checka in. Vi hade sett fram emot att ta del av vingården (då det känns exotisk i Sverige!) och ha möjlighet att köpa eller åtminstone prova vinerna som framställs här men det gick tyvärr inte, synd. ”
STF Hablingbo Gute vingård svarar (ons 01 dec 2021)
Hej Therese, Vi kämpar hårt för gårdsförsäljningen men Sverige är ett av få länder som ännu inte tillåter det De guidade visningarna som vi kör hade nog inte kommit igång för säsongen och likaledes restaurangen hade inte öppnat när du var hos oss. Kul att du gillar oss och är intresserad av vin, nu finns vårt bubbel att beställa/köpa på systembolaget
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.