STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem

Adress: Slussvägen, 61021 Norsholm  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 77% (34 av 44 rekommenderar) (8 recensioner)

Gästbetyg: 77%

(34 av 44rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Välordnat och trevligt.

Rekommenderad av Oceanstyle, Sverige (Sverige tor 06 aug 2020)
“Kan vara ett av de trevligaste vandrarhemmen i Sverige! Kan rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt!!!

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 13 jul 2020)
“Vacker omgivning. Bra rum. Sköna sängar. Jätte trevlig personal. God mat. Bra service. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återkommer

Rekommenderad av 2 pensionärer, Sverige (Sverige mån 22 jun 2020)
“Toppen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt lyhört i rummen.

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 nov 2019)
“Väldigt lyhört i rummen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kallt

Ej rekommenderad av Elisabet , Sverige (Sverige tor 31 okt 2019)
“Jättefint läge utmed Göta kanal. Stort generöst kök/allrum. Rummen funktionella, med två enkelsängar och en tvåvåningssäng, men rummen var iskalla när vi kom, eftersom elementen var avstängda. Även i duschrummen var det riktigt kallt. Förmodligen är det bättre här på sommaren. Vänligt bemötande från värden, som vi dock bara hade telefonkontakt med. ”
STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem svarar (tor 30 jan 2020)
Hej Vad tråkigt att det blev så Vi har bytt ut värme system i duscharna och total renoverat det, och att rummet var kalt beklagar jag för, det måste ha blivit ett miss. mvh kapten bille
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

We stayed quite often here, but it´s no ...

Ej rekommenderad av Gella, Tyskland (Tyskland fre 23 aug 2019)
“We stayed quite often here, but it´s no longer what is has been before. The Cleaning was not the best (wastebin in the kitchen full), floor in the service area was not very clean. In the refrigerater were leftovers from other guest (e.g. bread that was at least 6 weeks old!)”
STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem svarar (tor 30 jan 2020)
Hi Vi har ändrat våra städrutiner och maten i kylen kan vi tyvärr inte slänga förens vi vet vems det är. have nice day.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi var där med två barn. Det fanns bra a...

Ej rekommenderad av Micaela, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Vi var där med två barn. Det fanns bra aktiviteter för barnen, som tex minigolf. Men vi lät bli att duscha barnen då duscharna var så smutsiga. Inte ny smuts av skor utan damm och smutsiga fogar. Hela stället är fint och det är god mat, men allt behöver storstädas.”
STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem svarar (tor 30 jan 2020)
Hej Vi tog till oss kritiken gällande duscharna , så vi har total renoverat de nu under vintern. mvh
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 4 av 5

trevligt och vackert. Däremot hade de få...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 aug 2019)
“trevligt och vackert. Däremot hade de få som arbetade i restaurangen svårt att hantera det stora antalet gäster. Detta väckte irritation hos många”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Köket fräscht men det fanns alldeles för...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Köket fräscht men det fanns alldeles för dåligt med porslin och bestick. Frukosten kunde varit rimligare.”
STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem svarar (tor 30 jan 2020)
Hej Vi fyller på alltid med porslin , tyvärr försvinner det en hel del . Men vi har alltid extra i restaurangen om det skulle behövas. mvh
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Thörn, Sverige (Sverige fre 28 jun 2019)
“Beställde frukost 5 dagar 2 första dagarna var bra. Dag 3-5 fick vi färdiga smörgåsar som var brädda kvällen innan uppe i det gemensamma köket. Göra kaffet själva. Bara för vi var dom ända frukost gästerna så skall vi få vad vi beställt. Annars var det bra”
STF Norsholm/Kapten Billes Vandrarhem svarar (tor 30 jan 2020)
Hej Jag beklagar vi har ändrat på det. mvh
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.