STF Hemavans fjällcenter Vandrarhem

Adress: Renstigen 1, 92066 Hemavan  visa karta
Område: Vindelfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (39 av 42 rekommenderar) (15 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(39 av 42rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 15)

Good place, high standard. Pets are welcome too.

Rekommenderad av Fabian, Finland (Finland mån 02 mar 2020)
“Overall a very good place, with good kitchen. Also positive that pets are welcome.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra boende, men vissa personer på boende...

Rekommenderad av AC, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Bra boende, men vissa personer på boendet visade noll respekt gentemot andra gäster. Dom lämnade disk och skräp på bordet, festade och levde om så inte barnen kunde höra tvn, mm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite charmlöst men bra logi

Rekommenderad av Lasse L, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Stor anläggning med många rum i flera lite barackliknande byggnader. Men nära till WC och självhushållskök ändå. Plus för restaurang och bar i receptionsbyggnaden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint bemötande

Rekommenderad av Markus , Sverige (Sverige ons 04 sep 2019)
“Bra boende för billig peng! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ändamålsenligt

Rekommenderad av Gunilla, Sverige (Sverige mån 02 sep 2019)
“Som start inför fjällvandring var det precis vad vi behövde.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dåliga sängar

Ej rekommenderad av Malin, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Gnissigaste våningssängen jag sovit i någonsin.. Helt kasst! Duscharna var fräscha men tre simhallliknande duschar brevid varandra som var mixat dam och herr endast handikappduschen var privat. Frukosten höll lika bra standard som alltid hos STF!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sängarna var väldigt knarriga/gnissliga....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Sängarna var väldigt knarriga/gnissliga. Metallsängar! Lite dåligt med köksutrustning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende centralt i Hemavan

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Fina rum, trevligt kök och bra faciliteter -hit kommer jag gärna tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Receptionen stängdes en timme för tidigt...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Receptionen stängdes en timme för tidigt. Någon information om parkering fanns inte. Dåliga små kök. Små duschrum ingen stans att hänga upp handdukar och kläder, ingen plats för det man tar med i duschen. Ingen ordning i kylskåpen. Någon snodde våra kylklampar. Rummet var skitigt golv, dammigt bord, och smutsigt handfat.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

7 dagar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“En fantastisk vistelse i hemavan, välkomnande och hemtrevlig miljö med grymt bra frukost. Närhet till många fina naturupplevelser.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-05-26 16:55:36, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.