STF Vadstena Vandrarhem

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena  visa karta
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 91% (61 av 67 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(61 av 67rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

A smile would help

Ej rekommenderad av LL, Tyskland (Tyskland mån 07 jan 2019)
“We arrived in the evening and find the classic envelope with the key and the first introductions to the house. The room was o.k. The self-kitchen also - but... On the next day the girl on the reception. There were no smile and no friedly words. In all other vandrarhems the team was very friedly an give a short talk every day - but unfortunally not here. But we will come again - the lacation of the hostel was good.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vadstena

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 30 dec 2018)
“2 nätters vistelse i Vadstena. Vi hade hela vandrarhemmet för oss själva. Varmt och TV rum i anslutning. Som en svit. Lite bökigt med köket i källaren men väldigt fräscht. Vadstena är väl värt ett besök. Kullerstensgator och fina trähus. Slott och Birgitta kyrkan. Gamla konditoriet var mysigt. Vi hade glömt koden men fick fin service per telefon. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkelt, men bra

Rekommenderad av gunnar, Sverige (Sverige ons 12 dec 2018)
“STF:s vandrarhem i Vadstena är ett enkelt boendealternativ i stan. Uppehållsrummet är fint, läget likaså med en trevlig promenad till centrum. Skall man klaga på något så är boendet inte särskilt prisvärt med tanke på att övernattningen skedde natten till måndag under lågsäsong i mitten av december.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

För dyrt

Ej rekommenderad av Yannick Suhard, Sverige (Sverige ons 10 okt 2018)
“Flera bra saker, men det kostar mycket för att vara ett vandrarhem. Man träffar ingen människa under vår vistelse. Jag som medlem skulle önska att medlemskapet borde gälla för hela familjen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Boende i behov av kärlek

Rekommenderad av Konstrundebesökare, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Läget är fint, nära till Vadstenas sevärdheter. Bra att kunna parkera på gården. Även bra att kunna komma in med hjälp av kod som mejlats ut. Men rummet var spartanskt och tråkigt. Två våningssängar och sen inget mer... Samlingsrummet trist möblerat, klockan verkar stannat på 80-talet När vi städade torkade vi även av sängramarna och de hade inte blivit rengjorda på ett bra tag... Men det var billigt så därför ok för en natt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rummen och sanitetsutrymmena är i behov ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“Rummen och sanitetsutrymmena är i behov av upprustning. Sängen var katastrof.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Helt OK.

Rekommenderad av Karl Bengtsson, Sverige (Sverige fre 24 aug 2018)
“Helt OK vandrarhem i klassisk STF-stil. Inrymt en stor träbyggnad (före detta ålderdomshem från tidigt 1900-tal) med bekvämt gång avstånd till alla sevärdheter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Totalvistelsen

Rekommenderad av Norrlandstjej, Sverige (Sverige tis 21 aug 2018)
“Kunde ha fått bättre information angående olika utrymmen i huset. TV var knepig att både få på och av. Frukost tiden en på info.papper än i verkligheten. Ändå ganska nöjd.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hur bra som helst

Rekommenderad av Sven, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“3:e besöket...….aldrig varit besviken.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Läget

Rekommenderad av Britt-Mari, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Det centrala läget är förträffligt med gångavstånd till det mesta i staden. Har bott här även tidigare för några år sedan. Kanonfin frukostbuffe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället