STF Vadstena Vandrarhem

Adress: Skänningegatan 20, 592 31 Vadstena
Område: Östergötland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 37 av 41 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(37 av 41rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

Trevlig Resa med vänner.

Rekommenderad av JR, Sverige (Sverige tor 20 maj 2021)
“Trevliga dagar i Vadstena med fin vandring i Omberg. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Negativt för STF

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 maj 2021)
“Pga pågående renovering ute och inne och obefintlig service så borde vandrarhemmet ha väntat med att öppna.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra centralt läge!

Rekommenderad av Helene, Sverige (Sverige tis 29 sep 2020)
“Nära centrum och sevärdigheter. Inom gångavstånd. Trevligt bemötande av alla. Prisvärt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vadstena Vandrarhem

Rekommenderad av ELISABETH, Sverige (Sverige lör 05 sep 2020)
“Vi bodde i annexet och det var toppen med egen dusch och Wc. Lite dålig utrusning i köket m äggkoppar och djupa tallrikar men annars helt ok. Tyst och bra. Egen P är ett stort plus!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende med mycket bra frukost. ...

Rekommenderad av Rebecka, Sverige (Sverige lör 15 aug 2020)
“Trevligt boende med mycket bra frukost. Krångligt och trist med köket i källaren. Blev en del spring fram och tillbaka trots att vi bara stannade en natt. Helt okej sängar, men trista täcken och kuddar. Mycket lyhört. Lite konstigt möblerat i rummet: ett bord som bara kan användas av en person i ett fyrbäddsrum, dessutom är det dolt bakom dörren. I tv-rummet står två fåtöljer och skymmer sikten för den som sitter i soffan och vill se på tv. Bra läge på vandrarhemmet nära centrum. Flera badrum + dusch nära rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenbra vandrarhem alldeles intill busshållplats

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tis 11 aug 2020)
“Mycket trevligt boende med mysig trädgård i bra läge nära centrum och Vättern samt alldeles intill busshållplats. Mycket smidigt självhushåll med välutrustat kök. Kan varmt rekommendera detta vandrarhem. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra ställe

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige ons 22 jul 2020)
“Bra att det finns prisvärda alternativ. Trevligt med sittplatser ute och på verandan. Bekväm sovkomfort. Helt ok frukost. Bra med parkering på gården och cykel/MC-parkering med tak. Hoppas att det finns finansiering för underhåll av fönster och duschrum så att det inte förfaller!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mysigt och trevligt med bra läge.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 jul 2020)
“Mysigt och trevligt med bra läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt bemötande vid incheckningen, ry...

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige ons 15 jul 2020)
“Trevligt bemötande vid incheckningen, rymligt rum och centralt läge. Bra och prisvärd frukostbuffé. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Enkel standard, men rent och med allt de...

Ej rekommenderad av Signe, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Enkel standard, men rent och med allt det nödvändiga. Vi sov tre personer i ett litet rum med två våningssängar, blev ganska trångt och mörkt då sängarna delvis minskade ljusinsläppet från fönstret. Trevlig personal och enkelt att checka in även efter att receptionen hade stängt. Välutrustat och fräscht kök i källaren med tillhörande matbord, vilket gjorde att man fick bära med sig tallrikar o.dyl. om man ville äta på ett mysigt ställe. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-06-10 18:22:20, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.