STF Skäralid Vandrarhem

Adress: Skäralid 750, 264 53 Ljungbyhed
Område: Skåne (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 94% 32 av 34 rekommenderar (10 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(32 av 34rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,7 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Frukost 3,7 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Mycket bra, med ganska dyrt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Fint och bekvämt boende nära nationalparken. Mycket bra att busshållplatsen fanns precis utanför boendet. Hela området är helt fantastiskt fint och det blev mycket härliga och efterlängtade vandringar i området. Dock är jag fundersam över priset på 800 kr per natt för en person, vilket är det högsta jag betalt på ett vandrarhem nånsin. För mig var det ändå värt priset för de fina upplevelserna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5
Frukost 0 av 0

Bra med frukostpåse men alltför lite yog...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Bra med frukostpåse men alltför lite yoghurt. Saknade kompost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

Fantastisk service

Rekommenderad av Maria RW, USA (USA fre 30 jul 2021)
“Vi bodde på Skäralids Camping & Vandrarhem i 4 nätter - familjerum i Annexet till Gula Villan. Rummet var rent och fint, och ligger alldeles vid bäcken med egen uteplats och grill. På andra sidan bäcken ligger parkering och entréen till Söderåsens Nationalpark. Elisabeth Loftán är helt fantastisk: vänlig, professionell och hjälper till med lösningar för alla frågor. Jag kan bara varmt rekommendera en vistelse på Skäralids Vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Ann-Tin, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Väldigt fräscht och nyrenoverat boende. Rymliga rum. Väldigt vackra omgivningar - Söderåsens nationalpark!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Fint, trivsamt boende nära natuonalparke

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Bodde en natt på vandrarhemmet för att vandra på söderåsens nationalpark. Fint boende. Stor och rymligt rum med handfat. Fräscht badrum. Det enda negativa var att det var lyhört. I övrigt väldigt prisvärt och bra boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 3 av 5

Mycket bra boende

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Vi har bott i parstugan som var ett mycket fint boende! Fräsch, välskött och mycket trevlig. Perfekt boende för vandringsdagar i Söderåsen som ligger precis om hörnet. Vi är mycket nöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 0 av 0

Boende i ett fd stationshus

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige sön 04 jul 2021)
“Ett av husen är fd Skäralids tågstation. Vi hade förmånen att bo i huset som hade en härlig atmosfär och trivsel. Rummet var rymligt och väl utrustat. Ett handfat på rummet, sköna sängar, sittmöbler och bra förvaringsmöjligheter. Köket var mycket väl utrustat. Dusch- och toalett fräscht. Hela huset var välstädat. Värdinnan gav tips på vandring- och cykelleder i området. Trots varma dagar var rummet behagligt svalt, troligen för att det är ett stenhus. Rekommenderas varmt. Vi återkommer mer än gärna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5
Frukost 4 av 5

Recension

Ej rekommenderad av Gäst, Sverige (Sverige tis 22 jun 2021)
“Ingen rullgardin/persienn fanns i rummet, ljust. Lyhört och dörrarna var högljudda. Plus för smidig in- och utcheckning. Svalt första nätterna, väldigt varmt sista natten och dålig luft/ventilation på rummet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5
Frukost 3 av 5

Vistelse på Skäralid

Rekommenderad av Agnetalouise, Sverige (Sverige lör 12 jun 2021)
“En mysig liten stuga (del i parhus) intill Söderåsens Nationalpark. Förunderlig natur (Söderåsen). Nära till Bjärehalvön och Kullens Fyr. Egen grill på egen altan. Allt var väldigt bra utom speglarna som satt för högt upp för oss som är korta i rocken.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0
Frukost 0 av 0

Prisvärt boende med väldigt trevlig service

Rekommenderad av Ulf, Sverige (Sverige fre 07 maj 2021)
“För att vara under de begränsningar Covid 19 ger är vi mycket nöjda. Ett praktiskt, prisvärt boende med väldigt trevlig och effektiv service. Då vi var ensamma i huset, Gula Villan, fungerade det bra med ett badrum i korridoren, annars en begränsning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5
Frukost 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.