STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 270 av 293 rekommenderar (49 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(270 av 293rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 49)

Vattnet i duschen var kallt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Vattnet i duschen var kallt. ”
Totalupplevelse 4 av 5

Sätt igång och fjälla.

Rekommenderad av Jaakr, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Här finns alla möjligheter att aktivera sig. Bara att sätta i gång. Jättegod middag på kvällarna. (2 tillfällen)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende

Ej rekommenderad av HS, Sverige (Sverige sön 12 sep 2021)
“Varm och dålig ventilation lite mörkt”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra bemotande nar jag kom ur fjallen pga...

Rekommenderad av Frans, Nederländerna (Nederländerna mån 30 aug 2021)
“Bra bemotande nar jag kom ur fjallen pga ovader. Fick boka plats pa Valadalen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal! Fin miljö och jättebra...

Rekommenderad av Carin , Sverige (Sverige mån 30 aug 2021)
“Trevlig personal! Fin miljö och jättebra frukost!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Extremt lyhört boende

Rekommenderad av Kristina, Sverige (Sverige fre 27 aug 2021)
“Trevligt bemötande vid incheckning, god mat dock oproffessionell personal i restaurangen, väldigt (!) lyhört i byggnaderna vilket borde informeras om i förväg till de som ämnar vara högljudda nattetid. Pris på boende och mat något i överkant.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Frukost helt ok men middagen kunde varit bättre, desserten gick inte ens att äta ena kvällen eftersom den smakade för illa.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Obekväm säng.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 aug 2021)
“Obekväm säng. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

fint vecka

Rekommenderad av Bazi, Tyskland (Tyskland tis 17 aug 2021)
“efter 6 år var vi igen i Vålådalen och det var roligt. Alla var snäll och hjälpte om man har frågor. Tack för mycket bra fjällvecka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tyvärr inte så hjälpsam eller sympatiskt...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 aug 2021)
“Tyvärr inte så hjälpsam eller sympatiskt personal i receptionen. Skulle ej rekommendera dem. Restaurangpersonalen var dock väldigt hjälpsamma och trevliga.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.