STF Vålådalen Fjällstation

Adress: 837 75 Vålådalen  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (277 av 295 rekommenderar) (52 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(277 av 295rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 52)

Kom inte fram i tid

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi blev inblåsta på fjället så vi missade boendet i Vålådalen. Men duschen var fin”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt och rustikt boende i gemytlig a...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Trevligt och rustikt boende i gemytlig atmosfär. Bad och duschutrymmen skulle må bra av en renovering de kommande åren. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende men tråkig taxiresa

Rekommenderad av Björn, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Fint att få avsluta fjällvandringen på Storulvånsfjällstation. Bra mat och toppenfint rum. Men Wänseth buss missade att hämta oss. Vår bokning kom bort och det var först efter att vi ringt upp dem som det sen kom en taxi och hämtade oss, men ett riktigt tråkigt bemötande på alla sätt. Vi kommer inte att anlita dem igen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Förvirring mellan restaurang och reception

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Vi hade bokad frukost via telefon efter bokningen som gjorts via webben. Detta skulle inte vara några problem sa man. När vi kom till restaurangen på morgonen var den personalen trevlig, gav information och vi betalade där. När vi sedan skulle lämna in nycklarna i receptionen möttes vi av en sur kvinna som verkade tycka vi gjort helt fel som betalat i restaurangen och att det nu blev STORA problem för dem. Suck och stön och surt bemötande. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

En besvikelse

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 20 sep 2020)
“Luktade avlopp i hela huset. En stol trasig - farlig att sitta på. Kaffebryggare funkade ej, vattenkokaren trasig. Handfatet - vatten läckte ur koppen under. Nu till det positiva - personalen fixade allt snabbt, var lyhörda och kompenserade oss. Men som ni förstår så krackelerade den guldkant vi tänkt oss. Vålådalen är ändå fantastiskt fint o vi återvänder säkert men kommer vara noggrannare med att välja boende. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Badtunnan var pricken över i

Rekommenderad av Bea, Sverige (Sverige fre 18 sep 2020)
“Att avsluta vandringen med bad i badtunna var oslagbart. Skönt med dusch och wc på rummet. Tyvärr var inte middagen så bra. Kallt och inte lagat med kärlek. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tågtransfer

Rekommenderad av Roger Boklund, Sverige (Sverige ons 16 sep 2020)
“För att bidra till en bra miljö och tillgänglighet till vettiga priser vore det önskvärt om Fjällstationen koordinerade transfer till och från tåget i Undersåker i stället för att alla besökare skall boka egna transporter. Bra om Jämtlandstrafiken kan synkronisera sina turer med tågtrafiken, det skulle göra en positiv skillnad. Jag väljer boende där det är möjligt att ta sig med allmänna kominikationer eller där det är ordnat på ett miljövänligt och ekonomiskt sätt. Mvh Roger Boklund”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Corona

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 14 sep 2020)
“Kändes tryggt och att man hade tänkt till när det gäller att hålla avstånd. All personal var väldigt hjälpsamma och positiva. Kändes lite familjärt på hela fjällstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Maten var ingen höjdare. Kunde varit mer...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Maten var ingen höjdare. Kunde varit mer kryddad och det var ingen större finess på den. Trevligt att bastun var öppen. Trevligt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En dag på fjället

Rekommenderad av Leif, Sverige (Sverige mån 24 aug 2020)
“Vi var sex personer - en hade fyllt 50 år som vi firade med att åka till Vålådalen och gå en dagstur. Bra motagande i receptionen(Sussanne), God middag och bra frukost. Borden i matsalen var kladdiga till middagen. Tanke på coronan så bör de väl spritas och hållas resa,”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.