STF Ulricehamn Vandrarhem

Adress: Falköpingsvägen, 527 37 Ulricehamn  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 100% (22 av 22 rekommenderar) (9 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(22 av 22rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-9 av 9)

Spindelnät i taket i rummet, kunde vara...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Spindelnät i taket i rummet, kunde vara fler utestolar vid köket”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jättemysigt ställe. Fungerade lätt och s...

Rekommenderad av Petter, Sverige (Sverige tor 31 maj 2018)
“Jättemysigt ställe. Fungerade lätt och smidigt. Nackdelen var duschen, vilken var alldeles för slö. Det var väldigt dåligt flöde och det är outhärdligt. Du måste duscha i evigheter.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenvansrarhem med hotellstandard!

Rekommenderad av Marita, Sverige (Sverige mån 14 maj 2018)
“ Ett mycket bra vandrarhem med egen dusch och toa. Väldigt rent och fräscht, ordning i köket! Läget bra för turer ut i naturen och nära stan. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite tråkigt läge, men helt ok

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 18 apr 2018)
“Läget utanför centrum, vid vögen och med bilfirmor som grannar är inte jättkul, men standarden är det inget fel på. Egen wc/dusch på rummet och man behövde inte städa så mycket vid utcheckning. Som vanligt på vandrarhem så fick man leta efter vissa saker i köket (stekspade i mitt fall) men på det hela taget var det bra självhushåll. Dock lite bökigt och begränsande med de numrerade lådorna i kylen. Eftersom jag köpt på mig mat för några dagar, såvar det svårt att få plats med det i en låda. Det gratis wifi som erbjuds är supersegt. Jag använde mig av min egen telefons surf idtället. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra och billigt boende

Rekommenderad av Karl Anders, Danmark (Danmark tis 20 mar 2018)
“Bra, stort rum. Egen dusch och toalett. TV på rummet. Det gemensamma köket hade det man behövde. Det var litet kallt där, när det blåste och var kallt ute. Bra bastu i källaren. Gratis parkering. Bra läge. Kort sagt: Allt man behövde för en billig penning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

bättre än det ser ut

Rekommenderad av Lotta, Sverige (Sverige tis 15 aug 2017)
“Vandrarhemmet i Ulricehamn ligger inte på vackraste stället, men det är privärt och fint och allt funkar. Cyklar in till centrum på 5.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

mycket bra ställe. Fantastiskt trevligt ...

Rekommenderad av Dragan Kalinovic, Sverige (Sverige tis 04 jul 2017)
“mycket bra ställe. Fantastiskt trevligt personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt!

Rekommenderad av Soffan :-), Sverige (Sverige mån 20 feb 2017)
“Ett bra varbdrahem, enkelt. Men har ändå det mesta. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande!

Rekommenderad av Anki, Sverige (Sverige tor 16 feb 2017)
“Det första intrycket var inte det bästa, mexitegelhus mitt i ett industriområde med noll charm. Men det gäller att se bakom det yttre! Vi blev mycket väl bemötta när vi kom och vi upplevde över huvud taget en varm känsla på boendet. Frukostmatsalen var verkligen trevlig o frukosten god. Självhushållet också bra. Det är möjligt att vi inte kommer tillbaka, men det beror i så fall på att vi inte har något ärende till Ulricehamn (nu bokade vi boendet pga en dags skidåkning på längden och utför pga att annan skidresa blev inställd), för i det fall vi har det kommer vi gärna tillbaka. Plus för pingisbord! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige

Kundservice

Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige