STF Motala/Varamon Vandrarhem

Adress: Skogsborgsgatan 1, 59152 Motala  visa karta
Område: Göta kanal (Naturnära)
Gästbetyg: 94% (80 av 85 rekommenderar) (19 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(80 av 85rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 21)

Historisk byggnad med centralt läge

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 03 sep 2019)
“Fina rum och allmänna utrymmen. Trevlig personal och väldigt centralt i staden med tillgång till garage för bilen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bra service

Rekommenderad av Bengt R, Sverige (Sverige ons 28 aug 2019)
“Våra ankomsttider var lite udda. Först anlände vi mitt på dagen när vandrarhemmet var obemannat för att parkera vår bil. Sedan kom vi tillbaka för att övernatta sent på kvällen när vandrarhemmet åter var obemannat. Med ett telefonsamtal några dagar innan ankomst löste sig allt på bästa sätt, vi fick tillgång till både parkeringstillstånd och nyckelkort på ett mycket smidigt sätt. Suverän service!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Em del praktiska saker saknade jag

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Skulle velat haft typ en liten hylla vid sängen för att kunna lägga glasögon och mobil (väckning!) vid sängen. På toaletterna fanns det ingen krok / ingenting att hänga upp sin handduk på. Fick lägga på toalettstolen - inte särskilt praktiskt. Var ju i princip bara inne och lämpade av bagaget och sedan iväg. Tillbaka för att sova och sedan iväg vid uppvaknandet. Efter att ha ätit medhavd frukost i det förnämliga köket/,matsalen. Härlig utsikt från rummet. Jag/vi hade alla rum åt Vättern. Var dock inte ens ute på balkongen. Jag skulle dock inte vilka bo någon lägre tid. Retar mig alltid, även på "vanliga" hotellrum att de är så opraktiskt planerade. Jag vill t ex ha en hylla att ställa necessär på, inte på golv. Får inte plats / blir blöt o, står på handfat. Utmärkt och billig sovplats för en natt i samband med bröllop. Inte så troligt med återbesök eftersom det var ett speciellt tilfälle.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trivsamt med oslagbart läge

Rekommenderad av Nina, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“Läget är helt oslagbart, bokstavligen på stranden. Finns rum med balkong mot vattnet och solnedgång. Sköna sängar. Området är välskött. Glasskiosk o matställe finns i närheten. 2 duschar o 2 toa på varje våning. Kan bli kö. Fullt utrustat kök på varje våning. Hjälpsam o trevlig personal. Jag köpte till frukost. Tveksam om den var prisvärd. Saknade bl a yoghurt/fil naturell. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt boende precis på stranden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 02 aug 2019)
“Trevligt vandrarhem precis vid stranden. Små funktionella rum, fantastisk utsikt om man bor åt Vättern till. Räkna med att sand kommer med in i rummet så stranden består av mjuk, finkorning sand. Städgrejor finns dock nära till hands. God frukost med bröd, pålägg, kokta ägg, juice och yoghurt serveras på morgonen. Om det är något jag saknar så är det möjligheten att ha en märkt hylla för rummet i kylskåp/frys/torrskåp. Det hjälper naturligtvis inte mot andra gäster som eventuellt inte kan skilja på mitt och ditt men det blir tydligt var som är mitt eget när flera personer har samma sorts vara i kylskåpet till exempel. Det är ett mycket prisvärt boende! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Oslagbart läge

Rekommenderad av Jajja, Sverige (Sverige tis 30 jul 2019)
“Oslagbart läge och trevlig och hjälpsam personal. Men extremt lyhört, och självstängande dörrar som smällde högt. Det blev inte mycket sömn... Prisvärt boende dock. Och stort plus i konsten för att man kunde välja till frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rivieran

Rekommenderad av Anne-Gunilla, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Helt underbar vistelse välordnat och fint. Vi hade dessutom tur med vädret. Trevlig personal, jättegod frukost och sköna sängar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige mån 10 jun 2019)
“Ett enkelt, trivsamt boende med ett underbart vackert läge. Fin, hjälpsam personal. Hoppas att det får leva kvar i STF anda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket fräscht och prisvärt boende.

Rekommenderad av Anders P., Sverige (Sverige tis 09 okt 2018)
“Andra gången jag bor på detta vandrarhem och det är fortfarande lika bra, välordnat och fint. Trevlig och tillmötesgående personal i telefon som ordnade så vi kom in efter att receptionen stängt. Det gemensamma köken på vandrarhem brukar ofta vara lite slitna men här kändes det nytt, fräscht och välordnat med bl.a. källsortering av avfall. Jag rekommenderar gärna detta vandrarhem för vänner och bekanta!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Perfekt boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Tyvärr så var spisen trasig på våning2. Annars jätte bra”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället