STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 83% (10 av 12 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 83%

(10 av 12rekommenderar)
Totalupplevelse 3,9 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Vandrarhem med klass

Rekommenderad av Olna, Sverige (Sverige sön 01 apr 2018)
“Mycket fint vandrarhem med bra standard och bra bemötande. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Cebtrlt boende i Huskvarna!

Rekommenderad av Söderberg, Sverige (Sverige fre 15 dec 2017)
“Trevligt och prisvärt boende centralt i Huskvarna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kök

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 nov 2017)
“Köket var trångt, ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I det stora hela var allt bra. Det var ...

Rekommenderad av Johanna, Sverige (Sverige mån 04 sep 2017)
“I det stora hela var allt bra. Det var dock väldigt blött och lite mögligt i duschen och det behövdes mer avställningsplats till sakerna man hade med sig in. Det gick inte att lägga på golvet då hela duschutrymmet var genomblött efter genomförd dusch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra kök och fräsch dusch. Rum och toalet...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jul 2017)
“Bra kök och fräsch dusch. Rum och toalett luktade dock inte så fräscht. Info om att hund kostar en hundring extra saknas på hemsidan. Inte särskilt prisvärt boende. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Lokalerna

Rekommenderad av Gunsan, Sverige (Sverige tis 25 jul 2017)
“Boende var fräscht och trevligt. En god frukost serverades. Det som var lite negativt var att ett skydd för en kontakt saknades, bör åtgärdas om det kommer småbarn som är nyfikna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prisvärt

Rekommenderad av Stickan, Sverige (Sverige ons 19 jul 2017)
“Bra boende nära E4 för en snabb visit. Här finns allt man behöver. Ett extra plus för frukosten. Lätt hitta parkering. Nära HVA centrum, ett centrum som tyvärr inte imponerade. Rum inkl toalett dags för ansiktslyftning. Hus i övrigt mycket bra standard.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra centralt läge

Rekommenderad av Sundbyberg, Sverige (Sverige ons 12 jul 2017)
“ Rummen behöver en uppfräschning! Ok sängar men kuddar för låga (tyckte vi). Allmänna utrymmen väldigt fräscht med maritimt tema. Frukosten näst intill hotellstandard. Centralt och bra läge i Huskvarna.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rummet

Rekommenderad av Rolf, Sverige (Sverige sön 09 jul 2017)
“Rummet var INTE trivsamt, fullt med hål i väggarna efter tavelkrokar eller liknande. Inte en tavla på väggen. Bra dock att det fanns toa och handfat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jättefina korridorer, men rummen lämnar ...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 06 jul 2017)
“Jättefina korridorer, men rummen lämnar en del övrigt att önska. Vi bodde på samma vandrarhem även förra året och då trodde jag att de stod i begrepp att renovera rummen. Blev jättebesviken när det rummet vi fick i år var i ännu sämre skick. Skruvar som stack ut ca 5 cm och flera ordentliga märken på en vägg. I hallen hade man tagit bort garderober el. liknande och skruvat fast gipsplattor. I övrigt hade man lämnat det därhän utan att spackla/måla (även de väggarna som inte var gipsade och som befunnit sig bakom garderob). Toaletten var inte heller fräsch. Jag har inget emot "gammal inredning" (vandrarhem är trots allt vandrarhem) men när golvet är så gammalt att man inte får bort all smuts då är det dags att byta. Möbler i rum samt kök bra.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Karta


Kundservice


Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige

Kundservice

Boka med oss

  • Boka när du vill
  • Inga bokningsavgifter online
  • Alla priser är medlemspriser
  • Aktiviteter och prisvärt boende
  • Säker e-handel
  • STF verkar för ekoturism
  • STF värnar om natur, kultur och miljö i Sverige