STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 95% (73 av 77 rekommenderar) (24 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(73 av 77rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Huskvarna,

Rekommenderad av Ingeling, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Var där bara över natten. Fick mycket fin och smaklig frukost. Städade själva.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

?

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 10 sep 2018)
“Allt Bra fin frukost men saknade dusch på rummet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smidig incheckning

Rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Problemfri enkel och smidig incheckning när det funkade för oss.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt boende med härlig frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Trevligt boende med härlig frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Övernattning på resa genom Sverige

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Bra och lätt-tillgängligt med bil. Fräscht och jättebra frukost. Få duschar i relation till antal rum. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Återkommer gärna - igen!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Detta är fjärde gången vi bor i Huskvarna och det är ett helt perfekt ställe. Enkelt att nå från E4 och lätt att promenera till centrum. Mycket trevlig personal och frukostmatsalen är något alldeles extra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Prisvärt centralt boende

Rekommenderad av gerd Englund, Sverige (Sverige fre 06 jul 2018)
“mycket trevligt bemötande på vandrarhemmet som ligger centralt i Huskvarna. Gott om ute möbler under lindarna i trädgården. Nära till både bad och centrum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin frukost´, trevliga omgivningar

Rekommenderad av mm, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Fin frukost´, trevliga omgivningar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

c entralt och bra läge i H uskvarnaF. ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 29 jun 2018)
“ c entralt och bra läge i H uskvarnaF. Väldigt fräshtc i modern stil, tilltalande,h interiör. Kanske lite väl små rum. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sängen var helt underbar, jag sov gott. ...

Rekommenderad av BB , Sverige (Sverige tis 26 jun 2018)
“Sängen var helt underbar, jag sov gott. Jag trivs bra där på vandrahemmet och jag kommer tillbaka.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället