STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna
Område: Småland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 35 av 36 rekommenderar (11 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(35 av 36rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 11)

bemanning

Rekommenderad av Brita, Sverige (Sverige ons 10 nov 2021)
“Ja, det är alltid trevligt att mötas av en människa när man kommer till ett Vandrarhem och inte av en portkod. Men så ser det ju ofta ut idag. Tyvärr. Det är ju det personliga, värmande mötet som gör det lilla extra, som har så stor betydelse. Jag vet det är andra tider nu än när jag började som medlem i mitten av 60 talet. Men STF får inte förlora sin själ och bli bara en övernattning som alla andra.”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din recension. Tyvärr har vi under pandemin varit tvungna att ha det så att gästerna har fått checka in själva med portkod. Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fint pch frächt vandrarhem

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Bekväma rum. Rent och med bra sängar. Bra pris. Lungt kvarter. Enda nackdel: inte gratis parkering.”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din fina recension. Tyvärr får inte vi bestämma att vi vill ha gratis parkering. Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slarviga Gäster

Rekommenderad av DanHarrys, Sverige (Sverige mån 16 aug 2021)
“På grund av gäster som inte städade efter sig i köket blev totalintrycket en liten besvikelse. Annars var det helt ok”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din recension. Tråkigt att inte alla kan ta hänsyn och göra iordning efter sig. Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varmt bemötande och fina rum.

Rekommenderad av Susanne , Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“På vårt besök hos Huskvarna vandrarhem fick vi ett mysigt rum. Det var fräscht och trevligt möblerat. Vid all kontakt med personal blev vi mycket trevligt bemötta. Tack ”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din fina recension. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandrarhem! Dock för trångt vid fruk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Bra vandrarhem! Dock för trångt vid frukosten med hänsyn till smittorisken och för dåligt ventilerad i matsalen när alla äter frukost samtidigt. Annars väldigt nöjd!”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din recension. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stökigt

Rekommenderad av Kjell, Sverige (Sverige fre 30 jul 2021)
“Det va ett stort sällskap på vandrarhemmet som vräkte ut sig i de gemensamma utrymmena med höga röster. När jag kom hem 21 höll jag inte på att komma till mitt rum fick tränga mig fram.”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din recension. Det var tråkigt att höra. Hoppas att det var tyst och lugnt efter kl. 23.00 då det ska vara tyst. Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt stadsboende

Rekommenderad av Nils Arne, Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Bra och lugnt läge i staden, ändå inte så långt ifrån den stora kommunikationsleden E4. Trevlig inredning, rent och fint. Kunde parkera bilen nära intill. Vi hade egen medhavd frukost. Glöm inte att ta med egen tvål och handduk.”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din fina recension. Bor man på hotelldelen så ingår tvål och handduk. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

På grund av coronarestrictionerna var de...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland fre 23 jul 2021)
“På grund av coronarestrictionerna var det inte möjligt att njuta av allt vandrarhemmet i Huskvarna har att erbjuda. Men i alla fall var vi nöjda med vistelsen.Var intryck är att vandrarhemmet är väl skött.”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din fina recension. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 4 av 5

Toppenställe till överkomlig kostnad

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Toppenställe till överkomlig kostnad ”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (mån 21 mar 2022)
Hej! Tack för din fina recension. Varmt välkomna tillbaka! Vänligen Christina, Huskvarna Hotell & Vandrarhem
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Wrong room!

Rekommenderad av Kevin, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“I booked online the Hotel package for the hostel. What this meant was, a room in the hostel with linen and towels provided. I thought i had booked the hotel for a romantic weekend. Big mistake on my part but a great weekend was had never the less.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.