STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna
Område: Småland (Stadsmiljö)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 27 av 30 rekommenderar (13 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(27 av 30rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 13)

Wrong room!

Rekommenderad av Kevin, Sverige (Sverige tis 16 mar 2021)
“I booked online the Hotel package for the hostel. What this meant was, a room in the hostel with linen and towels provided. I thought i had booked the hotel for a romantic weekend. Big mistake on my part but a great weekend was had never the less.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kallt i rummet, rummet låg närm ast ytt...

Rekommenderad av Katarina , Sverige (Sverige sön 20 dec 2020)
“Kallt i rummet, rummet låg närm ast ytterväggar, därav förmodligen kylan ”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (tis 22 dec 2020)
Tack för ditt omdöme Katarina, tyvärr så fick du våran enda rum som är betydligt skönare att bo i på sommartid. Det finns extra element att tillgå till nästa gång. Ha en fin jul och nyårshelg och varmt välkomna till oss igen. Hälsningar Receptionen

Övernattning Huskvarna

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 21 sep 2020)
“Trevligt boende i gammalt hus. Trivsamt rum och sköna sängar. Gemensamma toaletter och dusch. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fräscht och fint boende, bra frukost tre...

Rekommenderad av Klara, Sverige (Sverige fre 28 aug 2020)
“Fräscht och fint boende, bra frukost trevlig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tråkigt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Tråkigt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Huskvarna vandrahem har försämrats

Ej rekommenderad av Sören Melissa Mariett, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“1. Vandrahemsrum-3 bädd, 2 våning var "tummen ner". Tråkigt rum, Urdålig bild på TV, tråkig papperslapp med rumsnummer på dörrarna på plan två (på första plan var det fina rumsskyltar). 2. Köksinredning på plan 2 var väldigt ofräsch och gammal, dessutom trasiga lådor. Bord och stolar var fräscha. Taket var inte iordningställt. 3. Korridor på plan 2 och 1 fräscha samt duschrum på plan 2 var också fräch. 4. Frukostmatsal var fräsch och med mysiga möbler i maritim stil. 5. Frukostvärdinna dag 1 hade god service. Frukostvärdinna dag 2 hade ingen god service (Juice, youghurt, bröd, pålägg var slut. Fick be om att hon skulle ställa fram till oss och övriga gäster som kom). Vi hade också uppskattat om hon hade stängt till skjutdörren nä hon satte på diskmaskinen eftersom det var rätt så högt ljud). 6. Kuvert med vårt namn saknades vid ankomst. Fick tag i hotellägaren (mannen var trevlig men frun verkade ointresserad). Till slut efter 1 timmas väntan så kom en personal och hjälpte till. 7. Vid utcheckningen så framförde vi att vi inte var nöjda med rummet och kökets standare. Fick då till svar att rummen på plan två ska renoveras samt att köket ska renoveras när de får tid. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jag rekomenderar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Rent samt trevlig frukost i mysig miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandrarhem i lugnt o fint område.

Rekommenderad av Mats58, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Ett bra o rent Vandrarhem med en prisvärd frukost. Det har varit lätt att hitta parkering till bilen nära vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tyvärr måste vi för coronas skull den p...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 06 jul 2020)
“Tyvärr måste vi för coronas skull den planerade semesterresa till Sverige avboka och i samband med det också vistelsen hos Huskvarnas vandrarhem. En bedömning är därför inte möjligt. Mvh! ”

stf

Rekommenderad av Nancy, Sverige (Sverige mån 04 maj 2020)
“int överlag, bra med egen toalett i rummet. fin frukost, trevlig värdinna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-07 11:17:37, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.