STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Nice Place to stay

Rekommenderad av Gella, Tyskland (Tyskland fre 23 aug 2019)
“Nice rooms with private toilet. Very clean (rooms, shower, kitchen). Good breakfast.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Helt perfekt att övernatta efter lång resa. Bra frukost. Bodde också en natt på hemresan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Husqvarna vandrarhem STF

Rekommenderad av Bettan, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Mycket fräscht o trevligt. Utsökt frukost. Slipper städa golven.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Fint boende, men oväntat dåligt bemötande vid fel hanterad bokning

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Vi kom sent och checkade in mha nycklar i ett utplacerat kuvert. Döm om min förvåning när vi låst upp rummet och insåg att det trebäddsrum jag bokat endast innehöll två sängar...! Jag löste det så att vi tog bäddmadrasserma från de två sängarna + filtar och ett täcke och bäddade i ordning en ”säng” på golvet... Nästa dag efter frukost påtalade jag missen i receptionen - fick då beskedet att jag självklart skulle få tillbaka mellanskillnaden i kostnad mellan ett två- och trebäddsrum, dvs 50 kronor...! Boendet var jättefint & fräscht i övrigt och frukosten var god och prisvärd, men jag kan inte låta bli att tycka att det var snålt att låta ursäkten för att man reserverat fel typ av rum så att jag bokstavligen fick sova på golvet, med en muntlig ursäkt och 50 kronor...”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi har bott där flera gånger. Det ligger...

Rekommenderad av Doris Lindberg, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Vi har bott där flera gånger. Det ligger perfekt för oss och vi trivs där. Kommer att bo där flera gånger framöver också. Trevlig personal och god frukost. Tusen tack för ännu en trevlig vistelse hos er. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice house

Rekommenderad av Fran, Tyskland (Tyskland mån 15 jul 2019)
“We enjoyed having a toilet in our room. Showers were good and clean. Breakfast was good. Only the time frame for checkin is very short and cut our planning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra rum

Rekommenderad av Astrid, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Rummet var jättebra! Sköna sängar. Toppen med egen toa! Köket hade mycket övrigt att önska. Till stor del pga andra boenden, som inte skötte sig. En frys behövs även i köket på våning två. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket välstädat boende med bra inf om v...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 jun 2019)
“Mycket välstädat boende med bra inf om var man hittar saker o tänk kring hygien o bra utrymningsinfo.Det jag saknar är bättre vägledning kring var man kan parkera och att trasig duschskrapa byts ut och att samtliga fönster på rummen ska gå att öppna. Det var Fantastisk frukostbuffé o mycket trevligt bemötande vid frukost. Tack hälsar vi som kom från Visby o övernattade en natt på väg till Skövde.Ha en fin sommar! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukost

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige sön 12 maj 2019)
“Det var en riklig och fräsch frukost i trevliga lokaler. Där fanns allt man kunde önska sig. BRA. ”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (fre 17 maj 2019)
Stort tack Lars för att du valde att bo hos oss och varmt välkommen tillbaka till oss!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hotelkänsla

Rekommenderad av Ole Kvorning, Sverige (Sverige tis 26 mar 2019)
“Rent,snyggt bra frukost.vänligt bemötande.bara bra”
STF Huskvarna Vandrarhem svarar (tor 11 apr 2019)
Stort tack Ole och varmt välkommen tillbaka till oss. Hälsningar Receptionen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället