STF Huskvarna Vandrarhem

Adress: Odengatan 10, 561 32 Huskvarna  visa karta
Område: Småland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 96% (51 av 53 rekommenderar) (16 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(51 av 53rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 19)

Huskvarna vandrahem har försämrats

Ej rekommenderad av Sören Melissa Mariett, Sverige (Sverige sön 09 aug 2020)
“1. Vandrahemsrum-3 bädd, 2 våning var "tummen ner". Tråkigt rum, Urdålig bild på TV, tråkig papperslapp med rumsnummer på dörrarna på plan två (på första plan var det fina rumsskyltar). 2. Köksinredning på plan 2 var väldigt ofräsch och gammal, dessutom trasiga lådor. Bord och stolar var fräscha. Taket var inte iordningställt. 3. Korridor på plan 2 och 1 fräscha samt duschrum på plan 2 var också fräch. 4. Frukostmatsal var fräsch och med mysiga möbler i maritim stil. 5. Frukostvärdinna dag 1 hade god service. Frukostvärdinna dag 2 hade ingen god service (Juice, youghurt, bröd, pålägg var slut. Fick be om att hon skulle ställa fram till oss och övriga gäster som kom). Vi hade också uppskattat om hon hade stängt till skjutdörren nä hon satte på diskmaskinen eftersom det var rätt så högt ljud). 6. Kuvert med vårt namn saknades vid ankomst. Fick tag i hotellägaren (mannen var trevlig men frun verkade ointresserad). Till slut efter 1 timmas väntan så kom en personal och hjälpte till. 7. Vid utcheckningen så framförde vi att vi inte var nöjda med rummet och kökets standare. Fick då till svar att rummen på plan två ska renoveras samt att köket ska renoveras när de får tid. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Jag rekomenderar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 31 jul 2020)
“Rent samt trevlig frukost i mysig miljö.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra vandrarhem i lugnt o fint område.

Rekommenderad av Mats58, Sverige (Sverige ons 29 jul 2020)
“Ett bra o rent Vandrarhem med en prisvärd frukost. Det har varit lätt att hitta parkering till bilen nära vandrarhemmet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Tyvärr måste vi för coronas skull den p...

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland mån 06 jul 2020)
“Tyvärr måste vi för coronas skull den planerade semesterresa till Sverige avboka och i samband med det också vistelsen hos Huskvarnas vandrarhem. En bedömning är därför inte möjligt. Mvh! ”

stf

Rekommenderad av Nancy, Sverige (Sverige mån 04 maj 2020)
“int överlag, bra med egen toalett i rummet. fin frukost, trevlig värdinna”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Behöver fräschas upp!

Ej rekommenderad av Görkan, Sverige (Sverige lör 15 feb 2020)
“Har bott på detta vandrarhem två gånger och kan konstatera att rummen behöver renoveras och fräschas upp. De delar som syns är snygga på vandrarhemmet medan själva rummen har dålig standard.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sängarna gled isär, dubbelsäng borde sit...

Rekommenderad av Gustaf , Sverige (Sverige mån 03 feb 2020)
“Sängarna gled isär, dubbelsäng borde sitta ihop”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevligt vandrarhem!

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige sön 02 feb 2020)
“Har bott på Huskvarna vandrarhem flera gånger nu och kan intyga att det är ett mycket fint vandrarhem där man kan räkna med trevligt bemötande och god service. Jag kommer absolut återvända hit när jag är i trakten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett bra prisvärt boende!

Rekommenderad av Dalkullan, Sverige (Sverige mån 09 dec 2019)
“Vi bodde här måndag - fredag förra veckan och är väldigt nöjda! Det är ett fint stilrent boende med + för toa och tv på rummet. Sätt gärna upp en gardin för fönstret i köket och tapetsera/måla den väggen. - för parkeringen, önskar bättre info om vart man kan parkera till en billigare kostnad än vad det kostade precis utanför vandrarhemmet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nice Place to stay

Rekommenderad av Gella, Tyskland (Tyskland fre 23 aug 2019)
“Nice rooms with private toilet. Very clean (rooms, shower, kitchen). Good breakfast.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-10 14:03:42, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.