STF Bråtadal/Svartrå Vandrarhem

Adress: Svartrå 227, 31161 Ullared
Område: Halland (Naturnära)
Visa karta
Gästbetyg: 99% 104 av 105 rekommenderar (34 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(104 av 105rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,2 av 5
Städning 4,5 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Charmigt så det gjorde ont!

Rekommenderad av Mari, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“En pärla utöver det vanliga. Så välbehållet och hemtrevligt i en fantastisk miljö. Bastutunnan var magisk, saknade bara bastusvalkare. Jag har såklart redan rekommenderat för mina FB vänner att jag kommer tillbaks!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lone visitors

Rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland sön 05 sep 2021)
“We were the only guests for a night; still, we were offered a personal reception and the entire cozy facility for ourselves. The easy to use oven in the common room provided a comfy atmosphere in the evening. The option to prep our own meals in the grand kitchen was also very much appreciated. Sad, we only could stop for one night.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Innetemperatur

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 26 aug 2021)
“Var lite kallt på morgonen där vi åt frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

egen karaktär

Rekommenderad av fortfarande nyfiken, Sverige (Sverige mån 09 aug 2021)
“Uppskattar att alla vandrarhem har sin egen karaktär och att de finns både i staden och på landet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem i lugna omgivningar

Rekommenderad av Jakob, Sverige (Sverige lör 07 aug 2021)
“Fantastiskt läge i vackra omgivningar. Lugnet sänker sig över en. Charmigt inrett med gamla möbler i stort sällskapsrum. Fräscht kök och bra sovrum. Trevligt bemötande från personal. Billigt! Ett möjligt minus är att jag drabbades av klåda i sällskapsrummet. Oklart om det berodde på möblerna som var charmiga, men gamla, eller på ev allergi hos mig om det hade varit katt där innan. Upplevde dock inga besvär på rummet eller i andra lokaler.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Serviceminded personal

Rekommenderad av JonWed, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Snacka om att ha rätt person på rätt plats! Personen i receptionen var så supertrevlig och noga med all information när vi checka in med ett leende på läpparna! En kände sig så så varmt välkommen! Enda negativa är att duscharna börjar se tråkiga ut, dags för en uppfräschning? ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bemötandet hos personalen var fantastisk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 jul 2021)
“Bemötandet hos personalen var fantastiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt vandrarhem

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Vacker miljö och nära till härlig badplats. Mycket trevlig personal. Rent och fint. Jättebra kök med allt du kan tänkas behöva. Sköna sängar och kuddar. God frukost med nybakat bröd. En plats att komma tillbaka till!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vacker natur!

Rekommenderad av Hanna , Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Jättevackert ställe och fin service!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vilket fantastiskt läge!

Rekommenderad av Jonnan, Sverige (Sverige sön 18 jul 2021)
“Underbart avskild läge och en fantastisk natur precis utanför huset! Mycket trevligt och bra bemötande med en attityd att inget är något problem. Vi kommer tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.