STF Bråtadal/Svartrå Vandrarhem

Adress: Svartrå 227, 31161 Ullared  visa karta
Område: Halland (Naturnära)
Gästbetyg: 98% (78 av 80 rekommenderar) (20 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(78 av 80rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 30)

Underbar miljö.

Rekommenderad av Charlotte , Sverige (Sverige ons 05 aug 2020)
“Underbar miljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint men avlägset läge. Väldigt lyhört!!...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 03 aug 2020)
“Fint men avlägset läge. Väldigt lyhört!! Mycket god frukost b”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt och familjärt boende

Rekommenderad av Niina, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“På Bråtadal är det lugnt och mysigt, här kan man slappna av och känns sig som hemma. Vackra omgivningar för vandring och utflykter. Vi har varit här flera gånger och återkommer säkert igen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyrt för en litet rum med våningssäng.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 26 jul 2020)
“Dyrt för en litet rum med våningssäng.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra boende för bra peng!

Rekommenderad av Ida Belin, Sverige (Sverige lör 18 jul 2020)
“Så trevlig personal och bra läge. Det enda minuset var att det var väldigt lyhört.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi hade en kanon vistelse, väldigt trevl...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 17 jul 2020)
“Vi hade en kanon vistelse, väldigt trevlig personal och superfina utrymmen. Ligger helt magiskt i bokskogen med sjöutsikt. Det enda som kan förbättras är värmen på vattnet i duscharna, var knappt ljummet vissa gånger. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vilket fantastiskt ställe! Mysigt läge, ...

Rekommenderad av Charlotte, Sverige (Sverige tor 16 jul 2020)
“Vilket fantastiskt ställe! Mysigt läge, fina lokaler men framförallt supertrevligt bemötande. Hit vill vi komma tillbaka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fin utemiljö, behov av renovering.

Ej rekommenderad av Barnfamilj , Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Väldigt rofyllt och vacker utomhusmiljö. Trevligt hus med många nivåer och stora utrymmen men i stort behov av att fräschas upp. Tapeterna på väggarna i rummet var fläckiga vilket inte ger en trevlig känsla. Gammalt plastgolv i korridoren som gav ett lite ofräscht intryck. Köket helt ok. Toaletter och duschar i tillbyggnad helt ok. Trevlig familj som hade stället. Var ändå en totalt sett trevlig vistelse men kommer inte tillbaka förrän delen där rummen låg renoverats. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vandrarhem med stor potential att bli ett populärt resmål

Rekommenderad av Ann, Sverige (Sverige fre 10 jul 2020)
“Vi vill vandra och se nya omgivningar och skulle mötas på halva vägen från Lund och Göteborg= Stf Bråtadal. Trevlig och hjälpsam persinal hela familjen sim har stället. Intressant hustoria vi kunde ta del av via fiton i den gemensamma salen. Hör finns mycket man kan förbättra för att göra stället till en riktig pärla. Ex installera en badtunna eller åtminstone en ute-dusch bredvid den fina bastun. Ett torkrum. Möjlighet att borsta och duscha av kängorna innan man kliver in i huset vore ju bra... Ta ner träd så får matsalen en ännu vackrare utsikt över sjön. Det såg väldigt otuktat och igenvuxet ut runt huset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett underbart ställe mitt i bokskogen. D...

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Ett underbart ställe mitt i bokskogen. Det ligger i en fantastisk omgivning, det tar bara några minuter att gå längs med grusvägen till badplatsen vid sjön. Att gå en dag på Gekås och sedan komma till denna atmosfär är en underbar kontrast. Värdparet är väldigt trevligt och gör så att vi känner oss välkomna, det är som att komma hem. Lokalerna är mysiga och salongen med de olika sittgrupperna är väldigt inbjudande. Detta är mitt favorit vandrarhem!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-08-06 22:43:14, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.