STF Tofta gård/Orust Vandrarhem

Adress: Tofta gård, 47492 Ellös
Område: Västkusten (Naturnära, Vid kusten)
Visa karta
Gästbetyg: 95% 121 av 127 rekommenderar (34 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(121 av 127rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,2 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4,3 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Fantastisk sensommarhelg

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“Har varit 2 ggr på Tofta Gård och är supernöjd. Charmigt boende, välutrustat kök, idylliska omgivningar och närhet till bad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vackert och lugnande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 aug 2021)
“En helg som kändes längre än vanligt. Lugnet och tystnaden samt vacker natur gjorde något magiskt med mig. Bra frukost och skön säng. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ett toppenvandrarhem

Rekommenderad av MotalaErik, Sverige (Sverige fre 13 aug 2021)
“Hela miljön är underbar och vandrarhemmet charmigt och välskött så som man önskar att det ska vara. Stugan Tofta de lux vi bodde i passade oss perfekt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra boende.

Rekommenderad av Carro, Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Bra boende.”
Totalupplevelse 5 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Torbjörn , Sverige (Sverige sön 08 aug 2021)
“Vackra omgivningar, enkelt och rent rum, skön säng, bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dåligt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 05 aug 2021)
“Mycket dåligt bemötande vid ankomst. Vi (jag + man och två barn) kom strax före 15 och hade förstått att incheckning kunde göras vid 15. Väntade och vid 15 gick ned till stuga (Tofta de luxe) som vi skulle hyra då mötte en kvinna som jobbade på Tofta. Hon var direkt mycket otrevlig när frågade om incheckning och underströk att det minsannn var kl 16! Jag ursäktade och sa att vi nog missförstått för trodde det var kl 15 MEN hon bara fortsatte och sa ”det står överallt att incheckning är kl 16 och ibland har man otur och kommer sist, jag kan garantera att stugan är klar kl 16 bla, bla,,,” Hon gick på utan att jag sagt något förutom att bett om ursäkt för att jag nog missförstått. Saken är att info om incheckn8ng är väl dolt i den bokningsbekräftelse vi fick och vid entrén på Tofta Gård där nycklar hämtas står inget om tid för incheckning. Oavsett så tycker vi att det var ett sånt dåligt bemötande att direkt, fast jag bad om ursäkt direkt, bara gå på och vara så otrevlig. Jag har själv jobbat för STF två sommarsäsonger och vet hur man bör bemöta gäster. Vidare så tycker att standard på sängarna var undermåliga och bäddsoffan var riktigt dålig att både sova i samt att sitta i - hela sittdelen lutar och man ”åker” ur soffan. Man förväntar sig inte samma standard på sängar som när man vandrar och bor i STFs fjällstugor - bättring behövs! I vår stuga var vidare toalett/duschrummet onödigt stor men trots det saknades tillräckligt med krokar för handdukar/kläder och plats att ställa necessär - vi hade våra på golvet. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Toppenställe

Rekommenderad av Nicca, Sverige (Sverige tis 03 aug 2021)
“Mycket trevligt och fint vandrarhem och miljön runt omkring är härlig. Hit vill vi åka fler gånger!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra läge

Rekommenderad av Lenita, Sverige (Sverige mån 02 aug 2021)
“Vi bodde två dygn på Torpa Gård i slutet av juli. Vackert o bra läge på boendet, nära havet, nära till färjan om man vill ut till öarna. Ok standard, rent o snyggt. Lite små duschar. Det som ger minus i protokollet är lite nonchalant bemötande när vi hade frågor kring omgivningarna. Och att vår mat var utrensad/stulen när vi kom tillbaka på kvällen. Surt när man inte har möjlighet att få tag i något annat att äta i närheten.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vacker och härlig miljö. Mycket god och ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Vacker och härlig miljö. Mycket god och fräsch frukostbuffé. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyx

Rekommenderad av Agnes, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Vi bodde i ett eget hus med dusch och toa i huset. Det är såklart inte så vanligt på vandrarhem. Så vårt omdöme är ju grundat på det boendet, vilket var fantastiskt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-16 10:27:30, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.