STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem

Adress: Lilla Tyresö, Kyrkvägen 5, 13560 Tyresö  visa karta
Område: Stockholm (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (147 av 151 rekommenderar) (37 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(147 av 151rekommenderar)
Totalupplevelse 4,7 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 37)

Frukost och matsäck

Rekommenderad av Dulcinea, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Att betala mer än 1000 kr för rubricerade var alldeles för mycket. Dessutom enahanda.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket för pengarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“ Väl tilltagen frukost och lunchpaket. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt och fräscht vandrarhem

Rekommenderad av Anna W, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Härligt läge i fint renoverat hus nära Tyresö slott. Köket var otroligt trevligt och fräscht trots att det säkert passerar många människor där. Mysig gillestuga med bastu och duschar om man blir många.Toppen helt enkelt!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Hej Anna Tack , så härligt att höra att ni trivdes hos oss. varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt, fräscht, vackert och trevligt!

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige sön 02 jun 2019)
“Väldigt fina byggnader, invändigt såväl som utvändigt. Fräscha utrymmen, väldigt bra kommunikation kring ankomst. Frukost och matsäckspaket var fantastiska! Superfina omgivningar med bra vandringsleder och caféer alldeles i närheten. Dessutom lätt att ta sig till utan bil. Rekommenderas varmt!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Hej Lena Tack för fina ord om vår fina plats Varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett magiskt dygn i sagornas värld

Rekommenderad av Therese & Alwin , Sverige (Sverige mån 27 maj 2019)
“Vi spenderade ett helt magiskt dygn på Lilla Tyresö som överträffade våra förväntningar en miljon gånger. Rummet var otroligt fint med kakelugn, sköna sängar, blommande syrener utanför fönstret och utsikt mot Tyresö slott. Nere på ängen förbereddes det för medeltidsdagarna och det var som att stiga rakt in i en annan värld, en sagornas värld. Vi kände oss som kungligheter när vi myste omkring. Tusen tack för ett fantastiskt fint välkomnande, vi stormtrivdes och kommer garanterat tillbaka. ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Hej Ja ni fick verkligen första parkett till hela skådespelet. Så kul att det blev så bra. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En pärla nära fantastisk natur!

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Så fint vandrarhem precis i närheten av fantastisk natur. Vi fick med oss kartor som passade våra barn perfekt och lunchpaket som vi njöt av i skogen. Jättetrevligt bemötande av de som driver vandrarhemmet. Jättefina rum och mysiga allmänna utrymmen. Kommer definitivt tillbaka! Tack!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Tack Jenny så bra tt ni fick en fin vistelse hos oss och att barnen trivdes. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Home sweet home

Rekommenderad av dudley, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Ren, stylig, fräsch och ändå enkel/rustik kvalité inredning med en personlig känsla i alla detaljer. Varm boende, tom golvvarme i duschen! Fantastisk vänlig och personlig bemötande som överträffade våra förväntningar med vandringstips och skjuts till den närliggande nationalparken. Den bästa vandrarhem jag har upplevde i hela Sverige!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Å tack för fina ord. Vi gör så gott vi kan med våra historiska hus för att våra gäster ska trivas. Varmt välkomna åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mest bra

Rekommenderad av Pilgrim, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Det var bökigt att boka och bemötandet i telefon inte så serviceinriktat. En annan som skulle bott där samtidigt hoppade av vår kura p g a det! De var sent ute med incheckningskoden också. Däremot trevligt bemötande på plats när jag kom och i efterhand i mailkontakt om utcheckning.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (tis 18 jun 2019)
Tack för er återkoppling, vi är medvetna om att det kan vara lite knepigt att boka på nätet, men tyvärr rår vi inte över bokningssystemet. Vi skickar vårt incheckningsmeddelande från 15:00 ankomstdagen eller senast innan vi stänger. Vi försökte ge så bra information som möjligt om boendet till er, dock var det flesta frågor om pilgrimsarrangemanget som vi inte var medarrangörer för. Vi upplevde att flera av er inte var nöjda med den information ni fått om arrangemanget. Och vi beklagar att vi inte kunde hjälpa er kring det. Varmt välkomna åter
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

okej

Ej rekommenderad av AN, Sverige (Sverige ons 28 nov 2018)
“Fick bara sms med kod till dörren och nyckel fanns på rummet helt okej men rummet var SVINKALLT. Det fanns inga element. Ringde o bad om hjälp dom informerade vänligt om knappen till AC. Den funkade inte utan det var lika svinkallt natten igenom. Själva vandrarhemmet (Handelsboden) kändes mysigt och trevligt. Köket också. Men klistra gärna på en lapp på dörren som gömmer micron så man fattar att den finns där. Bor gärna där igen när vädret är bättre.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (mån 03 dec 2018)
Hej Tack för din återkoppling. Har skickat vidare till fastighet för att se om det är något fel. Återkommer när jag får svar. Vi fixar med en lapp på köksskåpet, så att gästerna hittar micron. Varmt välkommen åter när det är varmare
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende, skulle absolut rekommendera...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 nov 2018)
“Fint boende, skulle absolut rekommendera det. Tråkigt med alla lappar överallt om vad man inte fick eller fick göra. Allt från att inte använda från att inte använda för mycket toapapper till massa om vad hunden inte fick vara. Saknade sopsortering.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (ons 28 nov 2018)
Hej Tack för din recension. Tyvärr är det inte alla gäster som förstår var hunden lämpligen inte ska vara, därför måste vi skriva/säga det till våra gäster. Just när ni bodde hos oss så gick det onormalt mycket toapapper, och då har vi tyvärr bara en väg att komunicera det till våra gäster. med lappar där vi vädjar till er gäster att tänka hållbart. Sopsorteringen ligger på vår prio, om det bara var upp till oss så skulle det vara klart nu, men det är flera parter inblandade och tyvärr har frågan tagit lång tid, men vi ger inte upp. Varmt välkommen åter Johanna
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället