STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem

Adress: Lilla Tyresö, Kyrkvägen 5, 13560 Tyresö  visa karta
Område: Stockholm (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 97% (140 av 144 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(140 av 144rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,6 av 5
Prisvärt 4,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

En pärla nära fantastisk natur!

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Så fint vandrarhem precis i närheten av fantastisk natur. Vi fick med oss kartor som passade våra barn perfekt och lunchpaket som vi njöt av i skogen. Jättetrevligt bemötande av de som driver vandrarhemmet. Jättefina rum och mysiga allmänna utrymmen. Kommer definitivt tillbaka! Tack!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Home sweet home

Rekommenderad av dudley, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“Ren, stylig, fräsch och ändå enkel/rustik kvalité inredning med en personlig känsla i alla detaljer. Varm boende, tom golvvarme i duschen! Fantastisk vänlig och personlig bemötande som överträffade våra förväntningar med vandringstips och skjuts till den närliggande nationalparken. Den bästa vandrarhem jag har upplevde i hela Sverige!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mest bra

Rekommenderad av Pilgrim, Sverige (Sverige tis 12 mar 2019)
“Det var bökigt att boka och bemötandet i telefon inte så serviceinriktat. En annan som skulle bott där samtidigt hoppade av vår kura p g a det! De var sent ute med incheckningskoden också. Däremot trevligt bemötande på plats när jag kom och i efterhand i mailkontakt om utcheckning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

okej

Ej rekommenderad av AN, Sverige (Sverige ons 28 nov 2018)
“Fick bara sms med kod till dörren och nyckel fanns på rummet helt okej men rummet var SVINKALLT. Det fanns inga element. Ringde o bad om hjälp dom informerade vänligt om knappen till AC. Den funkade inte utan det var lika svinkallt natten igenom. Själva vandrarhemmet (Handelsboden) kändes mysigt och trevligt. Köket också. Men klistra gärna på en lapp på dörren som gömmer micron så man fattar att den finns där. Bor gärna där igen när vädret är bättre.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (mån 03 dec 2018)
Hej Tack för din återkoppling. Har skickat vidare till fastighet för att se om det är något fel. Återkommer när jag får svar. Vi fixar med en lapp på köksskåpet, så att gästerna hittar micron. Varmt välkommen åter när det är varmare
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende, skulle absolut rekommendera...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 nov 2018)
“Fint boende, skulle absolut rekommendera det. Tråkigt med alla lappar överallt om vad man inte fick eller fick göra. Allt från att inte använda från att inte använda för mycket toapapper till massa om vad hunden inte fick vara. Saknade sopsortering.”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (ons 28 nov 2018)
Hej Tack för din recension. Tyvärr är det inte alla gäster som förstår var hunden lämpligen inte ska vara, därför måste vi skriva/säga det till våra gäster. Just när ni bodde hos oss så gick det onormalt mycket toapapper, och då har vi tyvärr bara en väg att komunicera det till våra gäster. med lappar där vi vädjar till er gäster att tänka hållbart. Sopsorteringen ligger på vår prio, om det bara var upp till oss så skulle det vara klart nu, men det är flera parter inblandade och tyvärr har frågan tagit lång tid, men vi ger inte upp. Varmt välkommen åter Johanna
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Prisvärt i fantastiska miljöer

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 04 nov 2018)
“Oerhört mysigt boende i de vackra miljöerna runt Tyresö slott. Naturen finns runt hörnet, trots att Stockholm ligger nästgårds. Husen var jättefina och renoverade med kärlek. Alla utrymmen var fräscha och välstädade, köket välutrustat och bra ytor för att laga egen mat. Hit kommer vi tillbaka!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (ons 28 nov 2018)
Tack, Kul att ni gillade vårt vandrarhem. Varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig helg

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Mysigt och enkelt. Vacker natur, både skogen och slottet med omgivande park. Bastu på kvällen. Rekommenderas definitivt! ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (ons 28 nov 2018)
Hej Maria Tack för fin recension. Varmt välkommen åter Mvh Johanna
Totalupplevelse 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättebra, här kommer vi bo igen

Rekommenderad av Marie med familj, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“Samlade större delen av familjen, barn och barnbarn, och fick en fantastisk helg i en underbar miljö. Bodde bra, fina omgivningar, rent och snyggt på en plats med historisk bakgrund. ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (ons 28 nov 2018)
Hej Marie Tack för din recension, så fint att ni fick en lyckad samling här hos oss. Varmt välkommen tillbaka Mvh Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Prinsvillan

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Jättebra bemötande. Dock lägre boendestandard pga dörrar som ej gick att låsa, rum, kök och hall uktar mycket unket. Målarfärg? Instängt? Fukt o mögel? Annars fint ställe. ”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (fre 14 sep 2018)
Hej Tack för din återkoppling Prinsvillan är bygd på en ruin från 1400-talet, Detta medför att det vid väderomslag kan skapa dålig lukt, det är inget farlig och absolut inte mögel, går oftast över vid lite vädring om huset stått tomt någon dag. Jätteviktigt att våra gäster hör av sig direkt till oss om något inte fungerar eller har gått sönder, så att vi direkt kan hjälpa till. Vi har gamla byggnader som lever sitt eget liv, vilket gör det omöjlig för oss att ha en 100% koll hela tiden. Personligen tycker jag inte att man ska använda detta forum som felanmälan då saker kan gå sönder och vi behöver få veta det snarast. Så snälla framtida gäster kontakt oss direkt istället, så vi kan hjälpa er på plats. Varmt välkommen åter Johanna
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Amazing hostel just half an hour from Stockholm

Rekommenderad av keyfcarica, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“I chose this hostel because it was close to Tyresta national park, and it turned out to be in a beautiful setting. Not only the house by itself was super nice but the landscape is wonderful. I will repeat for sure!”
STF Stockholm/Lilla Tyresö Vandrarhem svarar (fre 14 sep 2018)
Hello Thank you for your nice feedback, warm welcome again Best regards Johanna
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället