STF Sälen/Gräsheden Vandrarhem

Adress: Gräsheden 3, 78067 Sälen  visa karta
Område: Dalarna (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 100% (43 av 43 rekommenderar) (10 recensioner)

Gästbetyg: 100%

(43 av 43rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,8 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 10)

Välskött!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 14 mar 2019)
“Trevligt och välskött vandrarhem. Underbar utsikt från rummet och oerhört vackra omgivningar. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härligt o välkommnande!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 feb 2019)
“Kanon mottagande från första sekund. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Läget på vandrarhemmet ligger bra mellan...

Rekommenderad av Berit Djuse, Sverige (Sverige tis 12 feb 2019)
“Läget på vandrarhemmet ligger bra mellan fjälltopparna. Vi fick ett väldigt bra bemötande från vandrarhemsvärden. Vandrarhemmet var mysigt vilket är väldigt viktigt. I rummet fanns det ett fungerande element som gick att reglera. Vi har i januari bott på två olika hotell och båda gångerna var det jättekalit på rummen eftersom elementen var trasiga, vi uppskattade att bo i ett varmt rum den här gången :-) Jag kommer gärna tillbaka och bor där igen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sandnong

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Vid vårt besök var det väldigt halt.viss sändning hade utförts men inte tillräckligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppservice i vacker miljö

Rekommenderad av Mattias & Co, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Bra service av Mark som tar sig tid att få vandrarhemmet att kännas trivsamt. Ibland känns det mer som ett bed and breakfest, vilket är mycket trevligt. Vandrarhemmet i sig är kanske inte den mysigaste byggnaden, men priset och att det är städat och fint plus den vackra miljön runtom gör Sälens vandrarhem till en pärla.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättebra!

Rekommenderad av Cornelis Eisma, Nederländerna (Nederländerna sön 16 sep 2018)
“ Det var bara jättebra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi var även på ett icke STF-anslutet boe...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 20 jul 2018)
“Vi var även på ett icke STF-anslutet boende i Värmland med eget kök och badrum för lägre kostnad och då ingick städningen. STF-anslutna boenden är ofta i det högre prissegmentet trots rudimentär standard. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra vandrarhem

Rekommenderad av Calle, Sverige (Sverige ons 04 jul 2018)
“Mycket trevlig och hjälpsam värd.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Pärla i fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 04 apr 2018)
“Mycket trevligt bemötande. Mysigt och god stämning i huset. Nära till spår och även till skidanläggning.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Gnistrande snö och sol i Gräsheden

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige lör 13 jan 2018)
“Vi, Sonja och jag, fick några magiska längdåkningsdagar i minus 15-28C med fina spår och terräng lagom för vår standard. Värme från det gemytliga och familjära bemötande utan överdrivna krusiduller.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället