STF Siaröfortet Vandrarhem

Adress: Kyrkogårdsön, Stockholms skärgård Avgångsbrygga i Sthlm: Strömkajen (framför Grand Hôtel)  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 92% (73 av 79 rekommenderar) (23 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(73 av 79rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 3,8 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 23)

Supertrevlig personal på Siaröfortet.

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige sön 16 aug 2020)
“Mysigt och familiärt vandrarhem. Ngt lyhört och ganska spartanska rum. Jättegod mat i restaurangen och tjejerna i receptionen/serveringen är otroligt trevliga och serviceminded. Skön stämning! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

STF bör vara tydligare med att bastun HY...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 13 aug 2020)
“STF bör vara tydligare med att bastun HYRS för 500kr per timme. Inte lånas vilket antyds i beskrivningen. Att stället drevs privat kanske är standard men jag trodde det skulle vara mer ”lokal-förenings-vandrarhemskänsla” och mindre konferensanläggning. Hur mycket av mina pengar gick ner i ägarens fickor och hur mycket gick till STF...?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevlig avslappnad personal. Gott frukos...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 12 aug 2020)
“Trevlig avslappnad personal. Gott frukostbröd. Lugn och skön stämning en sönd i mitten av augusti!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Underbar mat och service men byt ut bäddsoffan i signalhuset

Rekommenderad av Frida, Sverige (Sverige mån 10 aug 2020)
“Min sambo och jag spenderade ett par nätter på Siaröfortet med helpension. Har sällan blivit så positivt överraskade av välkomnandet med trevlig och tillmötesgående personer som gör allt själva. Det absolut bästa är garanterat maten. Vällagad, bra variation och riktigt riktigt gott. Vi bodde i signalhuset, och här blir det lite väl spartanskt. Det som finns är en bäddsoffa. Om man fick önska så skulle den bytas ut till en riktig säng och ett myggnät till dörren då det blir lite väl varmt på nätterna och lite väl myggtätt med öppen dörr. Skulle ändå inte tveka att komma tillbaka. Längtar redan efter osten och glassen från Väddö som serveras i Refai portioner.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ganska dyrt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 aug 2020)
“Ganska dyrt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Maten var inte bra. Åt grillbuffen. Inge...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 jul 2020)
“Maten var inte bra. Åt grillbuffen. Inget kött var svenskt, inte ens köttfärsen. Och inte en endaste sak var ekologisk. Bedrövligt tyckte vi. Var dessutom mycket dyrt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysigt ställe med trevlig personal!

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tor 09 jul 2020)
“Trevligt bemötande, familjär och avslappnad stämning. Personalen var hjälpsam och tillmötesgående och trollade till och med fram veganmat till oss, trots att vi inte förbokat det! Vistelsen överträffade vad man förväntar sig av ett vandrarhem.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Extremt otrevlig personal

Ej rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige tis 07 jul 2020)
“Personalen hade noll känsla för service. Enligt dem skulle vi äta medhavd matsäck utomhus, i regn och rusk, då ”de gemensamma utrymmena inomhus endast var till för matgäster, trots att vi hade några som hade köpt sin mat från deras restaurang och vi dessutom bodde på vandrarhemmet en natt. De verkade tro att deras vandrarhem var ett hotell... Väldigt snåla då en middagsrätt kostade 299 kr och inte ens då ingick kaffe på maten!! Otrevligt bemötande från hela personalstyrkan och väldigt dyr vistelse = väldigt icke-angenäm upplevelse! Jag skulle starkt avråda alla från att besöka Siaröfortet!”
STF Siaröfortet Vandrarhem svarar (lör 18 jul 2020)
Tråkigt att höra att er upplevelse under vistelsen inte levde upp till ställda förväntningar. Eftersom vi valt att stänga vårt självhushåll blev vi under maj tvungna att utöka våra serveringsytor i restaurangen för att möta det behov som kom med erbjudna pensionslösningar för våra boende gäster. Vi har därför valt att hänvisa gäster med medhavd mat till byggnadens övervåning som inte ingår i restaurangens ytor. Vår ala carte på kvällen erbjuder normal rätter från 179-269:-. En prislapp som vi hoppas kan passa alla om man har i åtanke att all mat lagas från grunden med inslag av lokala råvaror. Dessutom erbjuds våra boende gäster förmånligare pris i pensionslösningar och får då välja fritt från ala carte menyn. Men visst kan vi givetvis bli bättre på att informera våra boende gäster om förutsättningar och kommer att se över våra rutiner kring detta. Hoppas ändå ni tog med er lite av den styrka som skärgårdens lugn brukar inbringa. /Jesper Rittberg
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Fantastisk personal och god mat

Rekommenderad av Charlotta , Sverige (Sverige tis 30 jun 2020)
“Mycket trevligt personal. Bemötande. Engagerad. Maten var utmärkt! ”
STF Siaröfortet Vandrarhem svarar (lör 18 jul 2020)
Härligt att höra Charlotta. Vi känner oss fortfarande som nybörjare eftersom vi tog över verksamheten förra året. Men vi jobbar hårt med att leverera god mat lagad från grunden och vill skapa en Skärgårdskrog och boende där man kan släppa storstadens puls, slappna av och låta sig omfamnas av skärgårdens magi. Då blir vi extra varma i själen när gästen återkommer med sådan strålande kritik. /Jesper Rittberg
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig service dålig mat

Ej rekommenderad av Elin , Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Första dagen serverades ingen lunch. Andra dagen fanns lunch och middag till extrema överpriser. En hamburgare kostade 320kr. Vi behövde hyra/låna handdukar, det fanns inte. Godis gick att köpa dyrt. De sa att wi fi fanns men vi fick aldrig tillgång till lösenordet. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-10-21 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.