STF Siaröfortet Vandrarhem

Adress: Kyrkogårdsön Ångbåtsbrygga: Siaröfortet Närmaste fastlandsbrygga: Östanå färjeläge, Stockholms skärgård Avgångsbrygga i Sthlm: Strömkajen (framför Grand Hôtel)  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 91% (73 av 80 rekommenderar) (21 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(73 av 80rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 24)

Siaröfortet Älskart❣️

Rekommenderad av Lottie 💚, Sverige (Sverige sön 21 jul 2019)
“Härlig båttur ca 2 h i vacker skärgård ta dig till Siaröfortet. En liten ö med mycket historia. Varm välkomnande, gd mat,trevlig service. Mysigt vandrarhem och härlig rekreation. Rekommenderas varmt 💙💦”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt vandrarhem på liten ö

Rekommenderad av Anneli, Sverige (Sverige fre 19 jul 2019)
“Ett vandrarhem med alldeles lagom bekvämlighetsnivå (enkla rum med sköna sängar, vattentoaletter i servicebyggnad intill) i charmigt gammalt hus. Ön är väldigt liten och bjuder väl inte på så mycket att göra utöver fortet och en enkel badplats (där algerna tyvärr blommade), men för den som mest ville njuta av vågskvalp och komma ikapp med sin sommarläsning i lugn och ro var det perfekt! Mycket trevlig personal också, som bjöd på middag i utbyte mot att vi bytte rum när det hade blivit en dubbelbokning. Hög nivå på middagsmaten! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt pris till låg standard

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“675 kr/ natt är ett högt pris där det är så lyhört mellan väggar att det lika gärna kunde vara sovsal. Sen det första: när vi anlände fanns ingen bokning, trots förbetald vistelse. W-ifi som skulle finnas var avstängd (då det inte fanns kapacitet) Vi hade beställt frukostbuffe 115 kr/person. Ett skämt. Bestod av filmjölk, ett sots bröd, skinka och ost och ägg. Duscharna var kallt vatten direkt från skärgården...Endast två toaletter per kön. Ofta kö då Siaröfortet har många platser. Det gemensamma kökets kylar underdimensionerade. Så med tanke på att priser på mat och rum och övrig standard kommer jag inte återvända.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Charmigt men dyrt

Rekommenderad av Brullan, Sverige (Sverige mån 08 jul 2019)
“Trevligt ställe med korta avstånd till allt, bra att barnen kan röra sig fritt men ändå vara inom synhåll. Tyvärr väldigt dyrt överlag, inte motiverade priser om man ser till vad som erbjuds. Bra kök för oss som hade kylvaror med oss, kändes nytt och fräscht. Minus för att det helt saknades skåp/förvaring i vårt sjumannarum, alla väskor fick ligga på golvet med kläderna i... Trevlig personal! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Lugn fin miljö. Enkelt men mycket trevli...

Rekommenderad av PoD, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Lugn fin miljö. Enkelt men mycket trevligt Vänlig personal. Bra självhushållningskök”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra karma

Rekommenderad av Johan, Sverige (Sverige tis 25 jun 2019)
“Tack för en helgjuten midsommarafton.Ni hade verkligen gjort allt för att vi skulle känna oss välkomna.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Smuts

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Den som verkade vara chef över vandrarhemmet/cafeet var stressad, pratade i telefon högt och tydligt och verkade irriterad. Övrig personal var underbara. Rummet var smutsigt efter föregående gäst. Det var även smutsigt på toaletterna/duschen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

The house is nice and beautiful but dirt...

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien fre 03 aug 2018)
“The house is nice and beautiful but dirty. The showers, bathrooms, kitchen and living room need a fundamental and regular cleaning. The bedrooms were ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

ingen verkade intresserad av att vi stod...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“ingen verkade intresserad av att vi stod och skulle checka in fast det visade sig att det var en anställd som satt intill Vi hade ändå ringt och anmält vilken tid vi skulle komma. Vi har fått helt annat bemötande på andra vandrarhem i STFs regi”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Värmebölja

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Prisvärd vistelse , vi bodde i 7 bödds rummet och bokade två dagar innan . Ville ut ur stan i den tropiska värmen . Det åskade och regnade den natten och var kvavt. Det enda jag saknade var någon form av myggnät så att fönstren kunde vara öppna. Vi fick in en del mygg ! Ön är fantastisk i sol och värme annars är den för liten eftersom jag gillar att promenera och vandra , ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället