STF Siaröfortet Vandrarhem

Adress: Kyrkogårdsön Ångbåtsbrygga: Siaröfortet Närmaste fastlandsbrygga: Östanå färjeläge, Stockholms skärgård Avgångsbrygga i Sthlm: Strömkajen (framför Grand Hôtel)  visa karta
Område: Stockholms skärgård (Naturnära, Vid kusten)
Gästbetyg: 93% (56 av 60 rekommenderar) (18 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(56 av 60rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,7 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 18)

Smuts

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“Den som verkade vara chef över vandrarhemmet/cafeet var stressad, pratade i telefon högt och tydligt och verkade irriterad. Övrig personal var underbara. Rummet var smutsigt efter föregående gäst. Det var även smutsigt på toaletterna/duschen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

The house is nice and beautiful but dirt...

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien fre 03 aug 2018)
“The house is nice and beautiful but dirty. The showers, bathrooms, kitchen and living room need a fundamental and regular cleaning. The bedrooms were ok.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

ingen verkade intresserad av att vi stod...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“ingen verkade intresserad av att vi stod och skulle checka in fast det visade sig att det var en anställd som satt intill Vi hade ändå ringt och anmält vilken tid vi skulle komma. Vi har fått helt annat bemötande på andra vandrarhem i STFs regi”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Värmebölja

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Prisvärd vistelse , vi bodde i 7 bödds rummet och bokade två dagar innan . Ville ut ur stan i den tropiska värmen . Det åskade och regnade den natten och var kvavt. Det enda jag saknade var någon form av myggnät så att fönstren kunde vara öppna. Vi fick in en del mygg ! Ön är fantastisk i sol och värme annars är den för liten eftersom jag gillar att promenera och vandra , ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rörig organisation, men fin ö!

Ej rekommenderad av Gustav, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Personalen hade lyckats dubbelboka flera rum, fick vänta timmar på incheckning. Fanns inga sängkläder i rummet (vilket skulle ingå). Är väl OK om man betalar vandrarhemspris, men då det kostar som ett bättre hotell förväntade jag mig att det skulle vara bättre.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Hade en fantastisk tid på Siaröfortet, d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Hade en fantastisk tid på Siaröfortet, det enda negativa var att duscharna var lite dåligt städade och kändes ofräscha emellanåt. I övrigt var allt perfekt, kommer väldigt gärna tillbaka. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Väldigt trevlig å fin personal! Bra stäm...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Väldigt trevlig å fin personal! Bra stämning å fick den hjälp vi behövde. Kanske dags att kolla kajakerna, styrningen är inge vidare. Och kanske flytta de närmre vattnet..? ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Service & utbud

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Trevligt bemötande, dock var personalen dåligt pålästa kring priserna på deras utbud. Vi fick betala olika summor för samma saker, fick olika info. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra tillhåll för barn, men kräver en del förberedelse för vuxna

Rekommenderad av Svarta Malin, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Siaröfortet är en enda stor och lagom farlig lekplats, det går utmärkt att släppa lös ungarna dör för att upptäcka saker själv. Insidan är dock förvirrande och där rekommenderar jag att ta med en vuxen. Boendet var den här varma sommaren hopplöst. Det gick inte att få rummet svalt. Sängarna är smala, 80 cm. Duscharna är delade, och man duschar i renat saltvatten. Det är oftast grus i duschen. Det allmänna köket kunde behöva lite kärlek från personalen en gång om dagen, så att inte diskstället svämmar över och det blir kaos i skåpen. Det är litet, men med lite hänsyn går det. Den enda färskvattenkranen finns i köket, vilket gör att det blir en del trafik. Badmöjligheterna är fina, det går trappor ned till bryggorna. Jag rekommenderar att ta med mat trots att det som serveras från köket ser helt ok ut. Det är dock skärgårdspriser på allt... Köket är fullt rustat, även om man kan kalla porslins-samlingen eklektisk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Ett väldigt trevligt boende, mycket trev...

Rekommenderad av Johanna , Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Ett väldigt trevligt boende, mycket trevlig och serviceinriktad personal. Mysiga äldre rum, väldigt god mat där man gärna betalar extra för tex glass som måste transporteras med båt. Kan verkligen rekommendera guidade turen i själva Siaröfortet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället