STF Mörbylånga/Stora Frögården

Adress: Stora Frögården 12, 38660 Mörbylånga  visa karta
Område: Öland (Naturnära, Vid kusten)
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 12)

Borde framgå bättre att ett trebäddsrum ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Borde framgå bättre att ett trebäddsrum är lika stort som ett dubbelrum, fast med en extra säng. Bilden på rummet vid bokning (med våningssäng) motsvarade inte rummet (dubbelsäng + extrasäng). Dåligt diskade köksredskap i självhushållet. I övrigt mycket fint, i fint läge och med trevlig frukost.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Strandnära

Rekommenderad av Kenneth Landgren, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Strandnära boende med närhet till olika orter. Naturskönt och tyst läge.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Utmärkt läge

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Jag är mycket nöjd med upplevelsen av vistelsen på Stora Frögården. Framförallt är det läget med närheten till stranden och miljön i övrigt som var fantastisk.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Nästan bra

Rekommenderad av Svettig besökare!!, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Kunde ha varit riktigt bra om Anders hade fixat fönsterhaken som han sa att de hade beställt. Fönsterhaken förblev trasig under de sju nätter vi bodde där. Jag tänkte nästan köpa en fönsterhake själv och lämna den i avskedsgåva för att nästa gäst skulle slippa ha fönstret stängt. Rummet saknade ventilation och enda sättet att få in syre i rummet var att ha fönstret vidöppet både natt och dag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukost

Ej rekommenderad av GoJO, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Hembakat bröd som blivit bränt med mycket hård yta. Grönkokta ägg. Torra bullar. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Trevlig natur och allmänna utrymmen.

Rekommenderad av J, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“Jättefin natur i omgivningarna, egen liten strand som var perfekt för kvälls- och morgondopp. Rent och fint i allmänna utrymmen. Stort fint kök med all utrusning som kan tänkas behövas. Bra läge för utflykter. Gott om parkeringar. Negativt: Frukosten öppnade först kl. 08, vilket känns ganska sent om man vaknar vid 6-7-tiden. Okej utbud men hade gärna set att det fanns frukt samt laktosfria alternativ. För den laktosintolerante finns endast mackor och ägg. Rummet var minimalt och mycket spartanskt. Flera av de andra rummen såg trevligare och större ut, och hade dessutom WC och dusch på rummet. Tycker det är orimligt att ta samma pris för ett litet kyffe med WC och dusch i korridor. Extremt lyhört. Hörde när folk i rummet bredvid snarkade och drog upp rullgardinen. En TV stod i allmänna utrymmet och var väldigt störande kvällstid. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Barnvänligt och nära till bad

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 12 jul 2018)
“Toppenboende för en stor familj som vår. Skönt att ha eget pentry och kyl. Nära till bad och tillgång till restaurang om man inte orkar laga mat själv.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Det är mycket lyhört mellan rummen. Jag ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 11 jul 2018)
“Det är mycket lyhört mellan rummen. Jag blev flera gånger skrämt av att det lät som om nån kom in på mitt rum fast det var folken i rummet redvid som gick in på sitt rum.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jättetrivsam gård alldeles vid havet. St...

Rekommenderad av Hanna, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Jättetrivsam gård alldeles vid havet. Stor tomt med flera sittgrupper. Vi hade tur att få en egen uteplats dessutom. Frukosten var bra men restaurangen som låg på innergården prövade vi aldrig, men många åt burgare som såg fina ut. Solnedgångarna var magiska.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

nice, but far too expensive vandrarhem

Rekommenderad av Riemer Roukema, Nederländerna (Nederländerna fre 29 jun 2018)
“My wife and I liked our stay in Stora Frögården and on Oeland, and the breakfast was very good. However, there were a few inconveniences. First, when one night we had left the window a little open, hundreds of small flies had entered the room. We did not manage to get rid of them the following days. This room needs an insect screen! Second, the curtain rail almost fell down and should be repaired. Third, the toilet seat was unstable and too weak, although we are not heavy at all. Fourth, remarkably, the price of three days including breakfast and bedclothes (linne) for three nights was 3.210 SEK. We had just stayed three nights in Motel L in Stockholm, a three stars hotel, for 3.215 SEK, including breakfast. This means that vandrarhem Stora Frögården had us pay the price of a three stars hotel, which I consider excessive. When I booked and paid the room beforehand I expected a luxurious hostel, given the price, but the quality of the accommodation did not correspond with it. I would like to receive an explanation why we had to pay so much for this quality. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället