STF Lidköping Vandrarhem

Adress: Gamla Stadens Torg 4, 53132 Lidköping  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 88% (82 av 93 rekommenderar) (36 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(82 av 93rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 36)

Lidkoping VH

Rekommenderad av OROCHII, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“As the wall is thin, noise from neighber makes person a little nervous. The breakfast is not sufficient quality-wise or quanity-wise. Otherwise, staffs are very friendly and service is quite acceptable. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

“Ett vandrarhem som är i vila”

Rekommenderad av LM, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Tycker vandrarhemmet är trevligt och värt pengarna. På vandrarhem ska alla gäster bidra till bra ordning och städat. Som den dåliga vana en del människor har så diskar, städar de inte och speciellt märkbart i kök. Min rekommendation vore att personal på vandrarhemmet kunde göra någon / några veckostädning / upprensning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vänligt med omsorg

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige tor 06 dec 2018)
“Mycket trevligt bemötande och en härlig omsorg vid frukosten. det värmde hela dagen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt ok boende

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Ett enkelt men bra boende i centralt läge. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Koll på bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 okt 2018)
“Hade inte koll vad man hade bokat för extra tjänster, som frukost eller städning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rikt utbud på frukosten Varma croissoner...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Rikt utbud på frukosten Varma croissoner,,,,”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket god prisvärd frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Mycket god prisvärd frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skön natts sömn

Rekommenderad av Kalle P, Sverige (Sverige mån 20 aug 2018)
“Vi blev väl mottagna av en kvinna i entrén. Framförallt vill jag framhålla den bra ventilationen i rummet. Svalt och skönt och frisk luft hela natten även med stängt fönster. Så det verkar ha varit en mycket bra ventilation. Så vi sov riktigt bra. Bra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Frukost

Rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Det serverades ingen frukost. Vi kunde beställa frukost och fick den på en bricka i kökets kylskåp. Tråkigt nog var det en frukost med alldeles för mycket socker.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppenboende i centrala Lidköping

Rekommenderad av Per Rune, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Ännu en gång har jag spenderat några sommardagar i Lidköping! Det är faktiskt nionde året i rad som jag har tagit in på STF:s vandrarhem i centrala Lidköping. Det är rent, snyggt, välskött och mycket prisvärt att bo här! Det finns ett kök för den som vill laga egen mat och en frukostmatsal för den som vill göra det lite enkelt för sig och äta ur vandrarhemmets frukostbuffé. Läget är suveränt centralt - mitt emot stadshotellet och bara ett par hundra meter från stadens mest centrala kvarter - och ändå lugnt och stillsamt. Kommer du med bil är det lätt att hitta parkering alldeles i närheten av vandrarhemmet. Högsta betyg för STF:s vandrarhem i Lidköping! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället