STF Lidköping Vandrarhem

Adress: Gamla Stadens Torg 4, 53132 Lidköping  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 89% (85 av 96 rekommenderar) (34 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(85 av 96rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 34)

Bra boende mycket centralt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 maj 2019)
“Bra boende till bra pris. Praktiskt ordnat med koder, så att man kommer in även när receptionen är stängd. Fräscht i dusch och på toaletter. Trevligt bemötande och god frukost. Vi återkommer gärna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otrevligt bemötande

Rekommenderad av Zippf, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Precis när vi sätter oss i bilen och ska åka iväg mot Lidköping så får min son på 8 år magknip och går in på toa. Detta slutar med både spy och diarré. Alltså, fru oCh son får stanna hemma jag och dotter får åka själva. Ringer direkt till v.hemmet och förklarar och tänker att det kanske tår att byta rum eller så vid akut sjukdom. Men personalen är riktigt otrevlig i telefon och bara kort ” Det ska avbokas innan 24 timmar, ni får betala hela.” Sen kastas luren i örat på mig. Boendet är helt ok om man orkar ligga och lyssna på nattklubbarna fram till tre tiden, men pga personalen kommer jag att leta annat boende i Lidköping framöver. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Smutsigt i köket.

Ej rekommenderad av Göran Bergqvist, Sverige (Sverige fre 26 apr 2019)
“Ingen källsortering.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lidkoping VH

Rekommenderad av OROCHII, Sverige (Sverige tis 22 jan 2019)
“As the wall is thin, noise from neighber makes person a little nervous. The breakfast is not sufficient quality-wise or quanity-wise. Otherwise, staffs are very friendly and service is quite acceptable. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

“Ett vandrarhem som är i vila”

Rekommenderad av LM, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Tycker vandrarhemmet är trevligt och värt pengarna. På vandrarhem ska alla gäster bidra till bra ordning och städat. Som den dåliga vana en del människor har så diskar, städar de inte och speciellt märkbart i kök. Min rekommendation vore att personal på vandrarhemmet kunde göra någon / några veckostädning / upprensning. ”
STF Lidköping Vandrarhem svarar (fre 12 apr 2019)
Tack för din åsikt. vi ska försöka göra . Ni är varmt välkomna. Hälsningar från Lidköpings vandrarhem personlen.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vänligt med omsorg

Rekommenderad av Lennart, Sverige (Sverige tor 06 dec 2018)
“Mycket trevligt bemötande och en härlig omsorg vid frukosten. det värmde hela dagen! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Helt ok boende

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige mån 12 nov 2018)
“Ett enkelt men bra boende i centralt läge. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Koll på bokning

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 11 okt 2018)
“Hade inte koll vad man hade bokat för extra tjänster, som frukost eller städning”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rikt utbud på frukosten Varma croissoner...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Rikt utbud på frukosten Varma croissoner,,,,”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mycket god prisvärd frukost

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Mycket god prisvärd frukost”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället