STF Lidköping Vandrarhem

Adress: Gamla Stadens Torg 4, 53132 Lidköping  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 89% (103 av 116 rekommenderar) (39 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(103 av 116rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,9 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,7 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 40)

Hyggelig vandrerhjem med veldig trivelig vertskap!

Rekommenderad av Jorun, Norge (Norge sön 21 jul 2019)
“Sentralt, gratis parkering rett utenfor. Greit rom, fine toalett/dusjrom og meget rent. Lekker og god frokost. Veldig hyggelig vertskap!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra med centralt läge och närheten till ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Bra med centralt läge och närheten till de mål vi hade. Besöka och vandra på Kinbekulle och Kållandsö.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Härligt gammaldags vandrarhem

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 29 jun 2019)
“Vandrarhemmet i Lidköping var en mycket positiv upplevelse. Rummet var stilfullt möblerat med gammaldags vackra möbler och sängkomforten ypperlig. Läget fantastiskt mitt i stadskärnan, med nära läge till allt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt bra utom nattsömnen.

Ej rekommenderad av GB, Sverige (Sverige mån 17 jun 2019)
“Halva natten sömnlös på grund av högt musikdinkande. Från puben tvärs över gatan? ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

P-plats

Rekommenderad av Kerstin, Sverige (Sverige mån 17 jun 2019)
“Mycket bra med gratis nattparkering precis utanför huset”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Köket

Ej rekommenderad av Mirjam, Sverige (Sverige tor 13 jun 2019)
“Ofräscht kök. Odiskat i skåp och lådor”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kluven

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 jun 2019)
“Jag har varit medlem i STF länge och saknar alltmer de enkla boendena som inte behöver kosta så mycket. Det är inte viktigt för mig att boendet ligger centralt t ex. I detta fall ligger krogar tvärs över gatan åt två håll och det var ett himla liv långt inpå natten. Bättre ett mindre attraktivt läge och billigare boende.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende mycket centralt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 16 maj 2019)
“Bra boende till bra pris. Praktiskt ordnat med koder, så att man kommer in även när receptionen är stängd. Fräscht i dusch och på toaletter. Trevligt bemötande och god frukost. Vi återkommer gärna. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otrevligt bemötande

Rekommenderad av Zippf, Sverige (Sverige tis 30 apr 2019)
“Precis när vi sätter oss i bilen och ska åka iväg mot Lidköping så får min son på 8 år magknip och går in på toa. Detta slutar med både spy och diarré. Alltså, fru oCh son får stanna hemma jag och dotter får åka själva. Ringer direkt till v.hemmet och förklarar och tänker att det kanske tår att byta rum eller så vid akut sjukdom. Men personalen är riktigt otrevlig i telefon och bara kort ” Det ska avbokas innan 24 timmar, ni får betala hela.” Sen kastas luren i örat på mig. Boendet är helt ok om man orkar ligga och lyssna på nattklubbarna fram till tre tiden, men pga personalen kommer jag att leta annat boende i Lidköping framöver. ”
STF Lidköping Vandrarhem svarar (ons 22 maj 2019)
Jag beklagar verkligen att ert besök på vandrarhemmet blev misslyckat. Vi har våra avbokningsregler som ni måste förstå. Jag försöker alltid att bemöta mina gäster vänligt och har inte kastat på luren, ledsen att du uppfattat det så. Vårt vandrarhem har ett centralt läge vilket medför en del stök på fredag och lördag kvällar. Tyvärr inget vi kan påverka.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Smutsigt i köket.

Ej rekommenderad av Göran Bergqvist, Sverige (Sverige fre 26 apr 2019)
“Ingen källsortering.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället