STF Lidköping Vandrarhem

Adress: Gamla Stadens Torg 4, 53132 Lidköping  visa karta
Område: Västergötland (Stadsmiljö)
Gästbetyg: 88% (123 av 139 rekommenderar) (41 recensioner)

Gästbetyg: 88%

(123 av 139rekommenderar)
Totalupplevelse 4,1 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 3,8 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,8 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 4,2 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 42)

Bra men brister finns

Rekommenderad av Geocachare, Sverige (Sverige ons 06 nov 2019)
“Bra beläget, vänligt bemötande och bra frukost. Bra att kunna få slutstädning billigt. Duschar dåliga, en fungerade bara delvis, den andra saknade lampa. Rester i kylskåpet och oreda i köket (men vi kokade bara vatten). ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

köket och rummet

Ej rekommenderad av tobbe, Sverige (Sverige tis 05 nov 2019)
“fanns ingen kaffe bryggare, smutsigt i lådorna,massa disk i diskhon,inget papper i pappershållaren.knarrade i golvet när man gick ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra vandrarhem med närhet till det mesta...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 04 nov 2019)
“Bra vandrarhem med närhet till det mesta. Lite besviken på köket. Andra gäster hade gjort sig väl hemmastadda. När jag kom in i köket stod en man i underkläder och skurade golvet, medan kastruller med gammal mat stod på spisen. Jag åt på restaurang istället.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

duschar

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Rusta herrduscharna”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Boende Lidköplng

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Läslamporna var egendomligt placerade och kunde därför inte användas, vilket var mycket irriterande! Vi bodde i rum 200.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra läge , bra parkeringsmöjligheter När...

Rekommenderad av Json, Sverige (Sverige ons 31 jul 2019)
“Bra läge , bra parkeringsmöjligheter Nära till matställe”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lidköping

Rekommenderad av Chris, Sverige (Sverige sön 28 jul 2019)
“Bra läge. Utmärkt personal. Jättebra frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt vandrarhem, god komfort, fräsch...

Rekommenderad av Kajsa, Sverige (Sverige tis 23 jul 2019)
“Trevligt vandrarhem, god komfort, fräscht och bra service, men tyvärr en mycket högljudd uteservering på andra sidan gatan. Både musik och sorl.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hyggelig vandrerhjem med veldig trivelig vertskap!

Rekommenderad av Jorun, Norge (Norge sön 21 jul 2019)
“Sentralt, gratis parkering rett utenfor. Greit rom, fine toalett/dusjrom og meget rent. Lekker og god frokost. Veldig hyggelig vertskap!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Detalj som saknades på rummet Läslampor ...

Rekommenderad av Bengan, Sverige (Sverige tis 16 jul 2019)
“Detalj som saknades på rummet Läslampor ! Bara lysrörsarmatur i taket ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-11-13 14:01:08, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.