STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1086 av 1130 rekommenderar (281 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1086 av 1130rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 285)

Camping, Grövelsjöns Fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Campingen är mycket vackert belägen intill fjällstation. Vi har besökt den tidigare och var medvetna om att serviceanläggningen är undermåligt skick. Latrintömning sker i samma rum som där diskbänken finns och angränsande utrymme är toaletten belägen. Lokalerna är nedskrivna och svårstädade, vilket ger ett ofräsct intryck. Campinggästerna har dock tillgång till toaletter, kök och duschutrymmen i vandrarhemmet lokaler, så om man är beredd att gå till vandrarhemmet eller fjällstation, så behöver campingen serviceanläggning ej användas. Med detta i åtanke kan jag rekommendera campingen för att få tillgång till den mycket fina fjällmiljön.”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bodde på husvagnsplats.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Bodde på husvagnsplats. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trivsamt men bedagat

Rekommenderad av Mia, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Trivsam fjällstation med rustik miljö. Mycket bra mat, även om det vegetariska utbudet till frukost och matsäckslunch var lite begränsat. Mycket trevlig personal, i synnerhet i matsal. Funktionella lokaler, men lätt sunkiga och i behov av uppfräschning. I synnerhet sällskapsrum hade dålig luft. Prisnivån på boendet alltför hög med tanke på standard. Själva läget på fjällstationen är det bästa tänkbara. Bra miljötänk. Bra att det finns nytt gym. Hoppas det kommer något mer utrustning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Ställplats

Rekommenderad av Höstlöv, Sverige (Sverige tor 16 sep 2021)
“Bra och liten ställplats intill Grövelsjöns fjällhotell, nära till reception och vandringsleder. Tyvärr var faciliteterna i dåligt skick. De fanns placerade i en källarvåning där disk-och toakassett hanterades i samma rum!! Toaletten låg i ett rum innanför disk/toatömningen. Dusch saknas! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trevligt enkelt boende, god och bra mat i fantastisk miljö.

Rekommenderad av Reb, Sverige (Sverige mån 13 sep 2021)
“Trevliga rum, lite besvärligt att ta sig upp i våningssäng när man är lite till åren... Trevlig KRAV-märkt restaurang med lokala råvaror. Fantastiskt fin och tillgänglig fjällmiljö! Rekommenderas varmt!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En härlig kortvecka

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Sammanfattar vår vistelse på stationen som trevlig, avkopplande och familjär.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt var mycket bra ordnat! Och bra guid...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 11 sep 2021)
“Allt var mycket bra ordnat! Och bra guider och yoga. Möjligen lite väl mycket kött till middag.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Boende i husvagn

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Vi hade en mycket trevlig vistelse i Grövelsjön och vi kommer säkert tillbaka för 4:e gången. Några saker kan förbättras: Latrintömning och disk i samma utrymme är inte OK! Serveringspersonalen behöver stöttning, det borde finnas någon på plats som har det övergripande ansvaret för service och kunna ge råd och tips! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Svårt att veta hur man ska bedöma boende...

Rekommenderad av Bittan, Sverige (Sverige fre 10 sep 2021)
“Svårt att veta hur man ska bedöma boendet; som ett hotell eller mer som ett fjällboende som man inte kan ha hotell-förväntningar på… Samtidigt som miljön är mysig och ursprunglig så skulle rummen behöva uppgraderas. Det är trångt och slitet. En uppfräschning med bevarad miljö skulle vara uppskattad. Det är ju utemiljön och läget som är kronan på verket, en uppfräschning av utemöbler och veranda skulle också vara välkommen. Maten var bra men kanske inte så fantastisk som jag minns från tidigare vistelser (den första för 40 år sedan). Vi uppskattade att man kunde boka bastun som sällskap (pandemiregler), får gärna fortsätta….”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tvättsäckk

Rekommenderad av Ann-Christin, Sverige (Sverige mån 06 sep 2021)
“Tydligare instruktion om var tvättsäcken för lakanen är placerade. Som det nu var fick jag springa ner och fråga en person som städade i receptionen springa upp igen, leta upp säcken, ner igen och 06.45 bussen hade gått. Okej jag var sent ute men det hade kunnat stå var säcken var placerad. Jag fick skjuts av Fjällexpress i Mora som körde in en kvart så at jag hann med tåget.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-09-20 14:56:15, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.