STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 915 av 943 rekommenderar (271 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(915 av 943rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 265)

Bästa fjällsemestern

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 apr 2021)
“Stationen som har tänkt på ALLT ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

covidanpassning

Rekommenderad av urax, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“bra med bokning av kök frukost,lunch och middag. Tyvärr respekterades inte detta av ett antal gäster som kom när det passade dem. Bra ordning i restaurangen och butiken. Synd att så många gick i skidspåren både med snöskor och utan.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Covidsäker 70-årsdag

Rekommenderad av Gustaf, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Jag fick fira min 70-årsdag under bar himmel med några av de närmaste släktingarna och vännerna. Vädret kunde inte ha varit bättre, och renköttet i muurikkan smakade superbt. Möjligen blev vi lite för mätta för att fullt ut kunna njuta av älgsteken i matsalen på kvällen. Boendet på fjällstationen blev en trevlig inramning. Tack för den här gången (även om jag nog inte tänker fylla 70 någon mer gång)! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal och god mat i härlig mi...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Trevlig personal och god mat i härlig miljö. Lugnt och avkopplande. Något för dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rumstandarden

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Mitt rum luktade något i stil med fotsvett och malmedel. Fick ont i huvudet av lukten. I övrigt var det välstädat.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sommar / Vinter

Rekommenderad av Lukas, Sverige (Sverige tis 13 apr 2021)
“Alltid lika trevligt att komma till STF. Trevlig Personal, bra rum och väldigt god mat. Mycket bra! Tack för denna gång!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Litet mysigt rum på fin fjällstation

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Sköna sängar och fint rum. Bra med egen toa på rummet. Tack vare att fjällstationen har så många gemensamma ytor, sällskapsrum, lekrum, kök mm så funkar det fint med ett litet rum även om vi var 2 vuxna och 2 barn + bebis som bodde i rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet

Rekommenderad av Tommy Bäckborn, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Rummet är alldeles för små, vi var dessutom bara 2 personer i ett 4-personersrum Toaletten för liten för att kunna duscha ordentligt även för oss som är smala Handfatet under spegelskåpet funkar bara för handtvätt, inte ansikte och armhålor Toaspolningen låter som ett vattenfall, störande på natten Blandare/dusch-utrustning skall i små utrymmen vara smäckra, det klumpiga duschhandtaget orkade inte ens hålla sig uppe Ganska lyhört mellan rummen Lågt betyg till arkitekten Bodde i rum 36”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av Johan , Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Rekommenderar att bo på Fjällstationen Grövelsjön. Speciellt middagarna står ut som extra bra. Även med goda vet/ vegan alternativ ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ordning och renlighet i gästkök kan bli ...

Rekommenderad av Gustav, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Ordning och renlighet i gästkök kan bli bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core18, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.