STF Grövelsjön Fjällstation

Adress: Grövelsjövägen 495, 790 91 Idre
Område: Grövelsjön, Rogenområdet (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 889 av 915 rekommenderar (258 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(889 av 915rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 265)

Litet mysigt rum på fin fjällstation

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige sön 11 apr 2021)
“Sköna sängar och fint rum. Bra med egen toa på rummet. Tack vare att fjällstationen har så många gemensamma ytor, sällskapsrum, lekrum, kök mm så funkar det fint med ett litet rum även om vi var 2 vuxna och 2 barn + bebis som bodde i rummet. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Rummet

Rekommenderad av Tommy Bäckborn, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Rummet är alldeles för små, vi var dessutom bara 2 personer i ett 4-personersrum Toaletten för liten för att kunna duscha ordentligt även för oss som är smala Handfatet under spegelskåpet funkar bara för handtvätt, inte ansikte och armhålor Toaspolningen låter som ett vattenfall, störande på natten Blandare/dusch-utrustning skall i små utrymmen vara smäckra, det klumpiga duschhandtaget orkade inte ens hålla sig uppe Ganska lyhört mellan rummen Lågt betyg till arkitekten Bodde i rum 36”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rekommenderas

Rekommenderad av Johan , Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Rekommenderar att bo på Fjällstationen Grövelsjön. Speciellt middagarna står ut som extra bra. Även med goda vet/ vegan alternativ ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Ordning och renlighet i gästkök kan bli ...

Rekommenderad av Gustav, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Ordning och renlighet i gästkök kan bli bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bemötande och service i restaurang var t...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Bemötande och service i restaurang var toppen! Reception och uthyrning bra men lite oengagerat. Genuin och fin fjällstation med jättefint läge nära Underbara fjäll.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Högt pris o urdåliga skidspår

Rekommenderad av Lilian, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Hej, bokat 1 natt, dubbelrum. Ficka betala 600kr mer via Er jämfört med motsvarande bokning via Booking.com. Ni tog 1250 + 200 om ej STF medlem! Bokning via Booking.com 650kr Orimligt stor skillnad! Era längdspår var bedrövligt dåliga! Jämfört med Exv Fjätervålen som hade toppenspår Både dag före o efter 1/4. Era spår flacka o nästan obefintliga! Ni måste skaffa bättre spårmaskiner om ni skall vara längdcentrum! Middag o frukost var vi mkt nöjda med. Mvh”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Very good

Rekommenderad av Bruno, Frankrike (Frankrike mån 05 apr 2021)
“I really enjoy my stay. Stunning location with an amazing view toward Norway. Super friendly and helping staff Good and abundant food For those who do not have their own gears, the ski shop appears to have good équipement. A friend of mine hired from them. No complaints......and no blisters :))”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hög standard mitt bland Dalafjällen !

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“En oförglömlig fjällvistelse på Grövelsjöns Fjällstation! Vid vägens ände ligger fjällstationen, omsluten av vita mjuka fjäll. Välpreparerade längdskidspår strax utanför dörren, vidunderlig utsikt från de närbelägna fjälltopparna! Kan rekommendera att hyra snöskor som omväxling till skidåkning! Mycket lätta att använda för att ta sig ut på fjällturen. Bra utbud av tillbehör att hyra . Fantastiskt god mat! Vi hade helpension, och det fanns alltid tre alternativ vid varje måltid, även vegansk/ vegetariskt, glutenfritt. Mycket trevlig personal som var snabb och effektiv och som alla hade det lilla extra. Rummet var väldisponerat trots de få kvadratmetrarna, och utsikten från vårt fönster ut mot fjällvärlden var storslagen!! Det var välorganiserat med fysiskt avstånd, handsprit och uppdelade måltider med tanke på coronasmittan. Men ingen av personalen använde munskydd...jag och min partner var de enda som gjojrde det under vår vistelse.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Frukosttrångt

Rekommenderad av Håll avstånd, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Tyvärr hade STF bokat in för många gäster under helgen, vilket ledde till stor trängsel främst under frukosten. Kändes inte alls coronasäkert. Hade inte kommit om jag förstått att det skulle vara sådan trängsel - men jag får väl skylla mig själv...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket bra upplägg på middagen i år. Har...

Rekommenderad av Birgit G, Sverige (Sverige tis 30 mar 2021)
“Mycket bra upplägg på middagen i år. Har varit varierande under de sista åren men att få välja mellan tre rätter varje dag har varit väldigt lyckat. God mat och tillräckligt mycket. Trots restriktionerna har allt fungerat smidigt. En halvtimme per sällskap var helt tillräckligt för oss i dusch och bastu. 10:e gången jag var här och ses igen nästa år! Förhoppningsvis då på en skidåkarvecka. Men det gick bra att åka på engen hand också.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-04-14 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.