STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 90% (692 av 773 rekommenderar) (251 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(692 av 773rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 271)

Kunde tänka mig att man samtalade med He...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Kunde tänka mig att man samtalade med Helags om middagsmenyn. Nu erbjöds samma middag först på Helags och sedan på Sylarna. tursamt fanns ett vegetariskt alternativ på Sylarna. Var snälla meddela Helags att de bör byta ut kuddarna (glömde detta i mitt enkätsvartill dem) de var som att sova på en studsmatta. Gräsligt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Enkelt boende på en fantastisk plats

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Här finns allt och lite till. En plats där det enkla är det fina. Ganska trista rum som skulle behöva lite kärlek. Dålig lukt från avlopp i rummets handfat. Ett stort plus för det hembakta surdegsbrödet på frukosten. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fin station, trevligt boende, usel mat

Ej rekommenderad av krister, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Jag har varit flera gånger på Sylarna och alltid tyckt om köket och matsalen i huvudbyggnaden. Jag kan ha en viss förståelse att man gör om det då det säker varit efterfrågat av många att kunna köpa middag. Men den middag som serveras var verkligen dålig. Det ända som får godkänt var brödet. Om man bor i huvudbyggnaden går man inte över till annexet för att laga middag i ett litet, trångt kök med för få spisar och för få platser. Med de alteernativ som finns, kommer jag nog att undvika Sylarna i fortsättningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Synpunkter från en stamgäst

Rekommenderad av Medlemmar nr 8080293 & 6319487 , Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Sylarna är fantastiskt! Kom nu åter och är supernöjd med det mesta, MEN: När nu självhushållet är borttaget från huvudbyggnaden, så duger det inte att servera "grytmål" med huvudsakligen halvkokta rotfrukter (rödbetor och kålrötter) i. Den mänskliga magen kan inte spjälka okokta rödbetor och kålrötter. (Ja, jag är läkare!) "Kocken" måste ha fått detta om bakfoten och lever i tron att det är nyttigt. Helt fel! Det är endast en tidsfråga tills första gästen insjuknar i tarmvred. Därutöver saknade vi den klassiska leverpastejen på frukostbuffén och påsen med russin, nötter och jägarsnus (chokladpluttar) till lunchmatsäcken. Ett russinpaket ersätter inte detta. Till sist är det synd att det fantastiska bildspelet med toppturer och Syltraversen inte längre visas. Utöver dessa förbättringsområden så hade vi det toppen på Sylarna! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bäst i fjällen

Rekommenderad av Bertil, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Lika nöjd som förra gången. Grytmiddagen funkar och maten är god, men förrätt och sallad får gärna varieras lite mer för oss som stannar flera kvällar. Genomgående trevlig och alert personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Detta gäller självhushållsdelen

Ej rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige mån 15 apr 2019)
“Det är inte fräscht i självhushållsdelen. Gammalt trångt när alla aka vara där och överlag väldigt smutsigt Helhetsupplevelsen blir bra eftersomdet är enfantastisk fjällmiljö runt omkring”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 0 av 0

Bra, men kan bli bättre

Rekommenderad av Camilla, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Vi hade en kort, men trevlig vistelse på Sylarnas fjällstation. Tycker dock att bemötandet är ganska opersonligt och oengagerat och att restaurangen inte riktigt har ”hittat hem” ännu. Lite taffligt och osäkert bemötande av personalen även där. Ett exempel: När min vän bad om att få vegogryta istf kött kollade killen i köksluckan inte ens upp om det var möjligt utan sa tvärnej direkt när han förstod att hon inte förbockat veg. Hade inte varit svårt för honom att kolla upp om det var möjligt. Trist. Frukosten däremot, var en riktig fullpoängare. Helt klart över förväntan! Bravo!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk natur, trevlig personal och a...

Rekommenderad av Ola, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Fantastisk natur, trevlig personal och allmänt god stämning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Saknade barnsäng

Rekommenderad av Anna E, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Fick tyvärr ingen barnsäng trots att vi önskat det i bokningen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, men ...

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike lör 13 apr 2019)
“Bra och bekvämt boende, men inte samma stämning som i fjällstugor eller stationer, typ Blåhammaren. Obalans mellan extrem biologisk restaurang, där man inte kan få blåbärssoppa i termosen, och bandvagnstransport av turister. Konstig entré där man måste gå genom en lång korridor för att komma till receptionen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället