STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 1143 av 1187 rekommenderar (296 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(1143 av 1187rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 296)

Restaurangbesök och toakaos

Rekommenderad av Elvis, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Upplevelsen var att det var oordning och kaosartat vid middagen. Maten var godkänd, men vi hade förväntat oss bättre. Alla tre fick milda symptom av matförgiftning med ont i magen och lös avföring. Servisen var bristfällig och vi fick ett arrogant bemötande. På morgonen var det strömavbrott. Då stängdes alla toaletter av eftersom det inte gick att spola. Kaos rådde utan tydlighet i vad som gällde och vilka alternativ som fanns. Utedassen var också avstängda eftersom de frusit. Frukosten blev försenad och det var brist på mat eftersom det inte plockades fram i tillräcklig takt. Trots att frukosten kom igång med en timmes försening avslutades den i normal tid. Det var sista dagen det var öppet men det är ingen ursäkt. ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Vad tråkigt att ni fick en så trist vistelse här. Strömavbrottet kom helt oförberett och väldigt tidigt på morgonen, men vi hade såklart önskat att det inte skulle kännas kaosartat och stressigt för det. Vi hoppas verkligen att ni vill komma tillbaka snart och att ni får en bättre upplevelse då! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jättefint nyrenoverat rum men inte en en...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Jättefint nyrenoverat rum men inte en enda krok, stort minus. Sätt upp ex på hyllorna och i kortändan vid sängen. ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Tack för din input! Vi ska absolut sätta upp fler krokar! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Middagssällskap

Rekommenderad av Eva-Karin, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Jag tyckte det skulle varit roligt om någon ur personalen frågat mig om jag skulle vilja ha middagssällskap då jag gick själv på min skidtur. De skulle känts enklare än att fråga folk själv för då törs de inte säga nej lika lätt. Ta vara på möjligheten att ge folk en större upplevelse, jag tyckte inte det var kul att sitta och äta själv...”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Tusen tack för din input! Innan coronapandemin satte vi alltid ihop olika middagssällskap, men i och med pandemin fick vi frångå det konceptet litegrann. I sommar kommer vi troligtvis börja sätta ihop sällskap igen, särskilt de som tillhör mindre sällskap. Vi tar med oss din kommentar! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Krångligt att boka middag

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Vid bokning av två nätter går det endast lägga till middag för båda dagarna, kommer då sent första natten så man inte vill ha middag så måste man boka manuellt, detta blev väldigt struligt då vi bokade middag till flera personer på storulvån, på plats på sylarna fanns middagsbokningen, men när vi skulle flytta till senare sittning fanns inte det extra middagsbokningen, vilket också ledde till strul vid betalning, samtliga matgäster betalade efter middagen, några kunde betala mat och dryck på samma nota, andra var tvungen att betala på olika kvitton, trots det så blev jag uppringd dagen efter att jag inte betala för någon av middagarna! Det löste sig fort men onödigt struligt och något jag tycker ni behöver se över i ert system ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Det lät verkligen struligt! Vi beklagar att det inte gick att lösa på något smidigare sätt. Hoppas att ni ändå vill komma tillbaka inom en snar framtid! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sylarna

Rekommenderad av Christina, Sverige (Sverige mån 25 apr 2022)
“Fantastisk mat vid middagen! Bodde i hundrum, höll mycket bra standard. Trist med hundbajs som ligger i snön nära stationen. Det är inte ert fel, men uppmärksamma gärna mer att hundägare ska plocka upp efter sina hundar. Kanske dela ut hundbajspåsar till hundägare som checkar in? ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Vad kul att höra att du tyckte om middagen och rummet! Hundbajs i närheten av stationen är verkligen tråkigt och vi försöker påminna hundägare om att ta upp det så gott vi kan. Tusen tack för din input! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sylarna sovsal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 24 apr 2022)
“Dåligt ventilation i sovsalen på övervåningen. Gick ej att öppna dörren som fanns då det inte var skottat utanför. Annars var allt toppen! Mycket god frukost och trevligt i huvudbyggnaden med sällskapsspel och dryck.”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Tack för din input, och vad roligt att det mesta ändå var bra! Välkommen åter! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Självhushåll Sylarna behöver ses över

Rekommenderad av Jacke, Sverige (Sverige sön 24 apr 2022)
“Jag upplever att det ganska nya självhushållet på Sylarna är både för trångt och för dåligt planerat. Dessutom har bänkar mm redan börjat bli rejält slitna pga dåliga material. I ett självhushåll känns tex en heltäckande rostfri bänk bättre än bänkskiva i laminerad spånskiva. Detta borde vara stf:s paradgren! Jag är medlem sedan många år och tycker stt det känns tråkigt att den som besöker anläggningen för första gången får detta intryck av Sylarna. Sedan föreslår jag att ni återinför Syltofsen! 😊 I övrigt uppskattar jag såklart det faktum att det går att bo bekvämt i väglöst land. Sylarna är en station som jag ofta har gått till och som jag har varma minnen av från min egen barndom. Nu tar jag med mina barn dit. Men stationen är inte riktigt densamma nu när fokus ligger på restaurangen och baren. Men den prioriteringen är en annan fråga som diskuterats mycket i olika forum. ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Tack för din input! Vi håller med; självhushållsköket är inte i sitt bästa skick och har dessutom varit lite rörigt under denna vintersäsong. Fler möbler är på gång och vi ska göra vårt bästa för att fräscha upp det så bra det går utifrån de förutsättningar vi har. Det är ändå kul att höra att ni ändå uppskattar vår station! Hoppas vi ses snart igen! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Snöstorm och ombokningar

Rekommenderad av Thomas, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Skulle gå Jämtlandstriangeln med extra natt på Sylarna. Snöstorm höll dock vägen från Handöl till Storulvån stängd flera dagar. Personal var mycket hjälpsam med av-/ombokning då vi inte kunde komma till Storulvån pga ovädret. Några dagar försenade hade vi en toppentur till Blåhammaren med övernattning. ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
En toppentur till Blåhammaren lät alldeles underbart, även om det var tråkigt att ni aldrig nådde till Sylarna! Hoppas vi ses här snart! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så fint och trevligt ordnat med matsalen...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Så fint och trevligt ordnat med matsalen, bar, jättegod middag och frukost. Stora luftiga sovsalar. Allt perfekt efter turen dit.”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Vilka fina ord! Varmt välkommen åter! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Påskafton

Rekommenderad av Marjan , Sverige (Sverige tis 19 apr 2022)
“Vi fick bra bemötande och de nya tummen var fantastiskt fina! Annexet kändes ljust och fräscht med nya ytskikt. När det gäller bokning så funkade den inte helt bra. Vi behövde avboka en person men då måste man avboka hela sällskapet och sen boka om på nytt. Vi behövde ett hundrum och det gjorde också saken besvärligare. Jag fick dock god hjälp att fixa när jag mailade, så skötte bokningen om det hela. ”
STF Sylarna Fjällstation svarar (mån 02 maj 2022)
Vad kul att höra att du fick bra bemötande och var nöjd med rummen! Vi förstår såklart att det kändes krångligt att behöva göra en ny bokning. Skönt att du fick bra hjälp av bokningen! Hoppas att ni återvänder snart! /Sylpersonalen
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.