STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 96% 996 av 1039 rekommenderar (253 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(996 av 1039rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 250)

Kan tycka att det var onödigt att server...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Kan tycka att det var onödigt att servera maten i en gryta när man var ensam vid bordet. Möjlighet att spara disk och miljö att få maten på en tallrik istället... ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Otillräcklig covid-säkring i allmänna lo...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 24 apr 2021)
“Otillräcklig covid-säkring i allmänna lokaler såsom in/utgångar, resturang, självhushållningskök. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Större ansvar av gästerna

Rekommenderad av Annica, Sverige (Sverige lör 24 apr 2021)
“Hej, Vistelsen var bra, fina boenden och god mat. Svenskar är dock ganska dåliga på att anpassa sig till Coronapandemin så här kunde det varit ännu mer uppstyrt, även om mycket hade gjorts. Bland annat skulle jag gärna se att personalen med jämna mellanrum torkar av/desinfekterar skedar och annat som används vid bufféerna,. Även en uppmaning till gäster att använda munskydd vore bra - och detta både inför vistelsen och på plats. Ingen gjorde det.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kalastrevligt ställe för kalasfina utfly...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 apr 2021)
“Kalastrevligt ställe för kalasfina utflykter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra mat och restaurang, men inte okej att dela rum

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Hej, vi bokade vad vi trodde var 3 personer i ett 4-bädds rum som pga Corona inte skulle delas med andra. Vi lev först delade på i 2 rum (1 i ett rum och 2st i ett annat rum) och förstod inte detta betydde att vi skulle dela rum med andra i båda dessa rum. Detta är förstås inte okej i dessa tider då man inte skall umgås nära andra utan för sin eget umgänge. Tror inte detta skulle vara okej om någon skulle anmäla er. Viktigt att ni tydligt talar om detta vid anmälan/bokning så att man förstår att detta är er hantering av COrona situationen. Det blev också tråkiga diskussioner med andra gäster som inte helelrvar okej med detta. Tråkigt att det blir så här när allt annat är så bra :( ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dåligt för barn

Rekommenderad av Kimmy, Sverige (Sverige ons 21 apr 2021)
“Jag skidade till Sylarna med mina två trettonåringar och bodde en natt på Sylarnas fjällstation. Vi blev väl emottagna och när rummet vi bokat inte hade något fungerande element eller fallskydd för övre våningssängarna fick vi byta rum. Toppen! Det som var sämre var middagen - den här dagen serverades det fisk- och skaldjursgryta, alternativt en vegetarisk gryta. Inget av dessa alternativ fungerade för mina barn att äta. De är som barn är mest och vill ha enkel mat som inte är blandat med massa annat. Och det fanns inga alternativ för dem. Det tycker jag är otroligt dåligt! Varför inte ha några portioner spagetti och köttfärssås i frysen, ellr köttbullar, pannkakor eller varför inte en enkel pastarätt som tex Carbonara. Så svårt kan det inte vara att tillgodose även barnens behov på fjället. Samma sak till frukosten. Det fanns inget ljust bröd och egentligen ingenting som barnen gillade. En brödrost och rostbröd och de skulle ha varit happy. Eller våfflor. För mig som vuxen är det toppen att STF gör nyttig mat, men många barn äter inte särskilt mycket grönsaker och gillar inte grovt bröd eller konstiga röror. Nu fick jag proppa barnen fulla med choklad och godis för att få dem att orka åka skidor tillbaka till Storulvån.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Sol

Rekommenderad av A , Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Sylarnas fjällstation är en trevlig plats att vara på om än i modernaste laget, den genuina känslan är tyvärr bortrenoverad men det är fräscht och fint och väldigt hotell-likt. Bra middag och bra frukost. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Corona

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Vi upplevde att fjällstationen inte har vidtagit åtgärder för att begränsa smittspridningen. Det var flera exempel på det som att den tillåter boende från olika sällskap i små fyrbäddsrum, frukostbuffé, salladsbuffé, inga begränsningar av antalet gäster i gemensamma utrymmen, allmänt rörigt med större folksamlingar, mm.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Pandemilagstiftning

Rekommenderad av Carl Schartau, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Hej, när man bokade gav ni intrycket att ni hade koll på läget avs. Covid. Dock var det överfullt men noll koll på gällande regler förutom alkoholservering t 20.30. Överfullt i restaurang, alla bord maxfulla med 4. hur trångt som helst. Inte ok på något sätt. Dåligt ledarskap. Många medarbetare var duktiga o trevliga men ledarskapsbrist lös igenom allt. Ni får gärna ringa om ni vill ha mer info o hjälp. Men katastrof var ordet för hur pandemilagstiftning etc åtföljdes. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sylarna är toppen

Rekommenderad av CSS, Sverige (Sverige lör 17 apr 2021)
“Trevligt bemötande, god mat, ok rum men duschutrymmen kunde fräschas upp! Allt lite slitet! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core17, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.