STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 89% (777 av 871 rekommenderar) (289 recensioner)

Gästbetyg: 89%

(777 av 871rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 289)

Altfor lite mat både til middag og froko...

Ej rekommenderad av Asbjørn Okstad med to kamerater, Norge (Norge tis 30 apr 2019)
“Altfor lite mat både til middag og frokost. Hunderommet var trangt og var for lite for 4personer med bagasje og 2 hunder. Hadde vi hatt med 3 hunder som vi bestilte for, ville det blitt umulig. Vi hadde bestilt overnatting en natt til på Sylstasjonen, men valgte å gå til Blåhammar-stugan.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bra i fjällmiljö

Rekommenderad av Mats, Sverige (Sverige mån 29 apr 2019)
“Toppen bra upplevelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Sylarna

Rekommenderad av Peter, Sverige (Sverige mån 29 apr 2019)
“Hej! Överlag väldigt fräsch renovering av Stationen och jag har ett positivt intryck även om den gamla stationen med självhushåll hade sin charm. Ett minus är att självhushållsdelen blev mycket mindre. Ett annat minus är att det inte fanns något skötbord till småbarn. Om man bygger en stor handikappanpassad toalett med dusch så är det ju ingen större kostnad att sätta upp ett uppfällbart skötbord. Lite tråkigt att vi med andra småbarnsföräldrar inte kunde få den lilla servicen. Annars är jag mycket nöjd med både boende, frukost och fasiliteter.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något för alla smaker

Rekommenderad av Annexet forever, Sverige (Sverige lör 27 apr 2019)
“Vi hade bokat hundrum, vilket gjorde att vi bodde i samma hus som självhushållet. Bekvämt och bra! Dessutom mer fjällkänsla i annexet. Själva stationen ger en surrealistisk känsla av lyxhotell 16 km från närmsta väg. Superfint, men inte lika mysigt, kanske....”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Höga priser

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige fre 26 apr 2019)
“Tråkigt höga priser för en middag. Skulle uppskatta mindre "tjafs" (ostbricka, servering m.m.) och istället en enklare men rejäl och god middag för betydligt lägre summa än vad som nu är fallet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Självhushållet

Ej rekommenderad av Ida, Sverige (Sverige fre 26 apr 2019)
“Självhushållet är mycket ofräscht. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

Påskhelg vid Sylstation

Rekommenderad av Jejje, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Trevliga förare av bandvagnarna förde oss till en välkomnande Sylstation. Där blev väl mottagna och fick snart tillgång rum Härligt väder, positiv personal, god service vid måltider och välsmakande mat gav oss en minnesrik påskhelg. Detta var femte besöket vid sylarna där det första skedde 1971. Återkommer gärna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slottet

Ej rekommenderad av L8, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Vi bodde i sovsalen Slottet på Kläppen. Madrass o kudde var ok, men i rummet för 16 personer satt en nödutgångsskylt som lyste mkt starkt hela natten. Det fanns endast 2 toaletter och en dusch. Köket var litet med plats för ca 20 personer. Hela byggnaden bör renoveras och utökas med större kök plus 5toalett/dusch.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det er altfor mange på en sovesal. Tett,...

Ej rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 24 apr 2019)
“Det er altfor mange på en sovesal. Tett, illeluktende, skitne håndduker på do, mangler dopapir, skittent kjøkken. Kommer aldri igjen å booke om det ikke er ledig rom, aldri mer sovesal. Er det virkelig lov å ha så mange mennesker på et og samme rom...?”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vi hade bokat dubbelrum i god tid, men b...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Vi hade bokat dubbelrum i god tid, men blev tilldelade ett sunkigt personalrum. Först erbjöds vi kompensation i form av ett lunchpaket och bo kvar, men vi kom överens om att sova på soffa och golv hos våra vänner och avboka vårt rum, om möjligt. Vi ska få återbetalning av rummet efter att personal berättat att det nog blivit något fel och skyllde på överbokning. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället