STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 92% (833 av 902 rekommenderar) (276 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(833 av 902rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 276)

Fantastiskt upplevelse

Rekommenderad av Pertan , Sverige (Sverige tor 02 jul 2020)
“Var min första vandring från Storulvån till Sylarna och är så nöjd med servicen och standarden på både Storulvån och Sylarna 😃 kommer att göra om detta snart!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fina miljöer inne och ute.

Rekommenderad av Karin Ludwigs, Sverige (Sverige ons 01 jul 2020)
“Rent och snyggt med bekväma sängar och nya kuddar/täcken. God mat med fantastisk utsikt. Tyvärr trånga korridorer vilket blir ett problem i pandemi-tider. Gästerna respekterade inte alltid avstånd men boendena hade gjort så gott de kunnat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allmänt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“En underbar naturskön vistelse under en vecka med fantastiskt väder. Bokningen är aningen svår att förstå när man bokar "del i" olika salar. Vi var ett sällskap på sex personer som pga covid-19 placerades tillsammans. Det vore inte så dumt att förtydliga informationen kring rummen ytterligare samt att lägga till fler bilder över hur rummen kan se ut. Även lite svårt att veta vilka avbokningsregler som gäller när det finns olika regler på olika ställen. I övrigt är vi nöjda med vår tid längs Jämtlandstriangeln.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Resa som vegan

Rekommenderad av A.C.L, Sverige (Sverige mån 29 jun 2020)
“Jag blev så glad att det fanns havre mjölk och havregurt hos er! Tack för det!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dusch

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 jun 2020)
“Duschen på sylarna va fan svinkall”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Rörigt vid middagen, vilket nog hade sin...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 27 jun 2020)
“Rörigt vid middagen, vilket nog hade sin förklaring i att ett nytt system var under utformning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bokningsdystemet fungerar INTE. Hade bokar rum med vår hund men rummet hade någon annan fått. Som tur var gadr vi ändrat oss i dista minuten och lämnat hundrn hemma.

Rekommenderad av Madeleine Bardlow , Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“Även bokning av middag var strulig både på Sylarna ( där jokningen inte fanns) och på Blåhammaren där den för de tbå tältande inte syntes, detta trotts stt jag ringt 2ggr och kollat just detta!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avoid this station during the pandemic

Ej rekommenderad av Vasiliki, Sverige (Sverige fre 26 jun 2020)
“I would suggest people to stay at a tent and pay to use the facilities instead of paying for a bed at the stations. The overall cleanness was too low and the rooms too crowded even though there is a pandemic going on. We were in a room with 10 more people, poor ventilation and practically no cleaning services. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Helhet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Otroligt mysigt och fin ställe med bra personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Flera sällskap i litet rum

Rekommenderad av Per Stellborn, Sverige (Sverige tor 25 jun 2020)
“Jag vill minnas att jag läst att STF nu inte skulle boka flera sällskap i samma rum, men har inte letat efter dokumentet nu. Vi var tre som reste tillsammans och vid Sylarna bodde i ett litet rum med fyra våningssängar där vi inte blev ensamma. Var det riktigt? Hörde diskussion vid receptionen där annat sällskap var förundrad över samma sak. Blåhammaren = allt toppen.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2020-07-03 18:01:16, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.