STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 91% (1381 av 1523 rekommenderar) (441 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(1381 av 1523rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 441)

Lyxigt att bo på i fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 04 okt 2019)
“Lyxigt att bo på i fjällen”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppen!

Rekommenderad av Gugge, Sverige (Sverige ons 02 okt 2019)
“Utmärkt middag, otroligt fin frukost och möjlighet att göra sitt egna fina lunchpaket!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Slitet

Rekommenderad av Stefan, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Duch toalett slitet skul må bra av uppfräschning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Värt mödan upp

Rekommenderad av Hermin, Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Fantastisk oas i det karga fjället! Nytt och fräscht om man bryr sig om sånt, jättegod frukost med den underbaraste av utsikter. Kanske att kaffet skulle må bra av att bildas av en moccamaster eller två. Dambastun satt jag i i flera timmar och bara njöt vid fönstret där man kunde kika ut på bergskedjorna. Jag uppskattar verkligen att de hade separata bastu för män och kvinnor så att man slapp anpassa sig efter när det eventuellt skulle komma in en äldre herre som ”glömt” handduk och badbyxor. Jag bodde i annexet och sov riktigt gott. Inget ont att säga om detta ställe. Bara kör!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Alla förutsättningar på plats

Rekommenderad av Allt bildar en helhetsupplevelse , Sverige (Sverige tis 01 okt 2019)
“Sylarnas fjällstation ligger vackert och bjuder på utmärkt service, helt ok mat och bra sängar. Hade med lätthet kunnat öka mysfaktorn genom att dämpa intitutionsbelysningen och tända de fina öppna spisarna. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kul att komma tillbaka till Sylarna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“Hej hopp! Kul att vara tillbaka på Sylarna och se hur fint ni renoverat. Allt perfekt! Hlsn Lasse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lederna

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Jag tycker att lederna var mindre bra uppmärkta och på flera håll i mycket dåligt skick. Antar att detta beror på att antalet som vandrar Jämtlandstriangeln ökat markant (18%). Det jag vet att STF inte betlat något till länstyrelsen för underhåller av lederna vilket tycker jag att det är något som ska ändras. Om inte STF haft sina fjällstationer där hade trycket var mindre och Länsstyrelsens hunnit med/ haft ekonomi för korrekt underhåll. STF borde verkligen bidra till att underhållet av lederna kan genomföras då det är för er vinna att turister kommer fram säkert. Förstår att STF går plus minus noll på turisterna men ni borde kunna budgetera efter situation, som i detta fall då antalet besökare ökat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra boende dålig mat

Rekommenderad av Kvinna 57 år, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Fint boende då vi hade två bäddsrum. Vi hade beställt tre rätters meny men middagen bestod av buljong i en mugg som man hämtade i receptionen som förrätt. Älggryta som inte var färdigkokt som huvudrätt. Ingen efterrätt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi hade det så himla bra på alla sätt🙂

Rekommenderad av Wilma, Sverige (Sverige fre 27 sep 2019)
“Vi hade det så himla bra på alla sätt🙂”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Nära Sylmassivet

Rekommenderad av RK , Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Superfint läge, god mat, vänligt. Boende i åttabäddsrum, lite som en lucka men förvånansvärt tyst och lugnt. Absolut rekommendabelt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews