STF Sylarna Fjällstation

Adress: STF Sylarna Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 90% (910 av 1013 rekommenderar) (304 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(910 av 1013rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,8 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 304)

Saknade den varma, omtänksamma och mysig...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Saknade den varma, omtänksamma och mysiga känslan som oftast finns på fjällstationer Saknade tydliga skyltar utanför var de olika ledera börjar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hyggelig sted!

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge tis 09 jul 2019)
“Hyggelig sted!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Så blir Sylarna bättre

Rekommenderad av Dudde, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“Personalen som arbetar måste kunna lederna för vi fick fel information ang leden till Storerikvollen. Personalen bör om det inte är så idag, få gå lederna som utgår från deras station på arbetstid. Detta är viktigare än trerätters middagar på fjällstationen. Det handlar om säkerhet. Tråkigt att matsalen stängs av med draperier så att ingen förutom middagsgäster kan ta del av utsikten. Ombyggnaden av Kläppen medförde att alla gäster blev blöta om fötterna påväg mellan sovsal, toa, dusch och kök. Vore även bra att fördela gästerna mellan de olika rummen istället för som nu packa in alla gäster i ett rum och låta två andra rum stå helt tomma. Viktigt att städa toaletter och byta handdukar då inga pappershanddukar erbjöds p g a miljöskäl. Till frukosten saknade vi frukt och grönsaker. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

annexet är opraktiskt, det finns ingenst...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 07 jul 2019)
“annexet är opraktiskt, det finns ingenstanns att hänga sina blöta/smutsiga kläder. mer utrymme i sovsalarna för tillhörigheter vore bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sylarna

Rekommenderad av Bea, Norge (Norge fre 05 jul 2019)
“There was only one shower in the building, this is not enough. One of the showers were broken and the one shower that we could use, could only be held by hand. The kitchen was full of garbage og and the toilets were dirty. We enjoyed the stay anyway but it would have been much nicer if it was clean, if there had been more than one shower and if the garbage had been removed. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Okunnig oengagerad personal Smaklös mat,...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 05 jul 2019)
“Okunnig oengagerad personal Smaklös mat, Lite ocharmig miljö..för att vata fjällstation.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Frukost

Rekommenderad av Jennifer, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Mycket nöjd att jag kunde få både glutenfritt bröd och våfflor! Grytmålet kunde varieras, flera i sällskapet gillade inte grytan. Bastun skulle vara mixad hela tiden, tråkigt att behöva dela på sig och passa tider. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Nytt klientel i fjällen

Ej rekommenderad av Inte ett fan, Sverige (Sverige tor 04 jul 2019)
“Sylarna fjällstation har de senaste åren genomgått en renovering som varit fokuserad till ett annat klientel än vad som var syftet tidigare. Sylarna fokuserar mer åt det klientel som är uppe i fjällen första gången och vill ha alla de lyxigheter som ett vanligt hotell har. De som har med sig egen mat och använder självhushåll har blivit utsparkade från huvudbyggnaden till en om än nyrenoverad, litet kök i byggnaden mittemot. Jag kommer troligen att undvika sylarna framöver då de inte längre utstrålade den värme och positiva känsla jag associerar med stf i fjällmiljö. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Leder över Sylarna

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Det är påväg att bli superfint! Däremot skulle det vara bra om det var bättre uppmärkt på leden från ekorrpasset över Sylarna mot Stf Sylarna. Det är början från ekorrpasset jag syftar på. Vi fann inga markeringar..”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Favoriten i Jämtlandstriangeln

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 jul 2019)
“Ettväldigt trevligt bemötande, mysig, familjärt. God mat som serverades på ett trevligt sätt.Det blir hemtrevligt, ljus, inredningen, den fantastiska matsalen. Ett litet minus: själva ”hallen”, lite stökigt, svårt att ta av sig när några kommer in med stora ryggsäckar. Bättre ryggsäcksplatser hade underlättat. Jag saknar klocka i/utanför bastun.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället