STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 909 av 934 rekommenderar (197 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(909 av 934rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4,1 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 234)

Nöjd nybörjare

Rekommenderad av Patrik Lindh, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Hej St ulvåsen var toppen! Vi gick triangeln och det var kämpigt men så fint !”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hade önskat längre öppettider i receptio...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 29 jul 2021)
“Hade önskat längre öppettider i reception, affär etc. Bättre utbud för allergimat på frukosten. Hört talas om glutenfri våffelsmet? Inga mjölkfriasnacks. Varmt på rummen, inget myggnät i fönstret. Gick ej att öppna pga det. Men. Jättetrevlig personal och fin service!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Frukost

Rekommenderad av Fjällpipare , Sverige (Sverige ons 28 jul 2021)
“Svårt att hitta sittplats vid frukost, även fullt på plan 2.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Första vistelsen till Jämtlands triangeln

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Jätte mysig fjällstation, maten va topp notch. Jag kommer att definitiv komma tillbaks.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket fint men rätt dyrt

Rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Hade hyrt ett hundrum på Storulvån och blev positivt överraskad över hur fräscht det var. Dock hade vi inte fått info om att lakan ingick så det hade vi släpat med oss. Prisklass i nivå med ett bra hotell (en natt på Copperhill i Åre bokad i samma veva var billigare!!). Om man vill göra vandring tillgänglig för fler borde man kanske skruva priserna lite neråt. Enkel men bra standard. God frukost. Hade önskat möjlighet att äta frukost ute då vi hade hund med oss.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mer hotell än fjällstation

Ej rekommenderad av Lena, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Vi blev förundrade över fortsatta restriktioner i restaurangen men full beläggning i gamla stationen där man förväntades sova hela natten med 1 andra och en halvmeters avstånd till någon du inte känner. Det var dessutom för mycket aktivitetsturism i området i min smak.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Överraskning

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Den stora överraskningen var den goda maten och den trevliga personalen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Exkluderande

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Hej! Jag har tillsammans med min dotter o hennes två barn., 5 o 3 år, varit på Storulvån Vi hade ett familjerum med WC o dusch på rummet. Mycket trevligt o bra! Men orimligt dyrt! Jag förstår att det är kostsamt att ha fjällstationer men 5.650 kr för två nätter utan frukost. Är väldigt mycket pengar! Exkluderar många barnfamiljer att ta del av allt det fantastiska fjällvärlden har att erbjuda. Mvh Åsa Viksten ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mycket bra boende

Rekommenderad av Anna & Jens, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Boendet var mycket bra, nyrenoverade rum. Positiv atmosfär med hjälpsam personal, Linnea satte guldkant på vistelsen. Bra lunchbuffé till ok pris. Bra utbud i butiken för självhushåll. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rekommenderas på alla sätt

Rekommenderad av Robert, Sverige (Sverige mån 26 jul 2021)
“Trevligt ställe, bra rum och faciliteter samt bra mat och fantastisk personal. Det som saknades var fler sittplats i och kring restaurangen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.