STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 99% (947 av 961 rekommenderar) (189 recensioner)

Gästbetyg: 99%

(947 av 961rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 189)

Fint läge och fina lokaler på Storulvån....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Fint läge och fina lokaler på Storulvån. Bra städat. Bätre info om frukosten. Dom skulle ha informerat om att man skulle anmäla rumsnummer när man skulle äta frukost. Kändes rörigt vid frukosten när man skulle ta mat. Bätre att ha all mat samlad på ett ställe. Trevlig personal som kunde ge bra information om fjällen runt omkring bland annat. Förstår tanken med olåsbara rum men skulle vara bra att kunna låsa ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet

Rekommenderad av Kenth, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Mycket bra ställe. Maten helt fantastisk, framförallt förrätt och varmrätt den 15 aug. Tycker att det vore trevligt att sitta till bords med andra gäster, blir så intressanta samtal. Rummet var jättefint, dock tycker jag att lampa och vägguttag vid sängen är helt fel plaserade. Duschen gör att hela toaletten blir blöt, ta bort regnduschen. Gör att man får på sig kalla droppar vid användning av vanliga duschen. (Petitesser men ändå).”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Gamla Storulvån

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Fräscht och fint inne. Härligt med utedass och nära till bäcken för tandborstning och bad. Som att bo i fjällstuga - härligt! Speciellt efter all komfort och trängsel vid fjällstationerna!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Jag blev dåligt bemött då vi kom med hun...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“Jag blev dåligt bemött då vi kom med hund. Blev tillrättavisad av tre personal som alla visade mig till olika ställen där jag fick ställa hundburen. Fick alltså varje gång flytta på mig då en ny i personalen kom och sa att jag inte fick vara där. Sängarna var även obäddade i vårat rum och vi fick gå upp till receptionen och hämta sängkläder då de glömde att ge oss det när vi checkade in.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Inspirerande

Rekommenderad av Elisabet, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Vi är väldigt nöjda med vår vistelse på Storulvån! Ngr saker/tips har vi tänkt på: akustiken i restaurangen och på loftet är väldigt skramlig och tröttande. Till slut orkade vi helt enkelt inte sitta kvar. Det går relativt enkelt att ljuddämpa med tassar på möblerna och snygga ljudabsorbenter. Ljudabsorbenterna kan förslagsvis utformas som utsmyckning och döljs då. Samemönster, olika ledsymboler, vanligaste djuren i området, hjortron mm mm. Det skulle behövas fler allmänna toaletter på turiststationen. Inte så lyckat när dessutom ngr är trasiga. Det hade behövts någon "fixare" /husfar, speciellt under högsäsongsveckorna, som kunde åtgärda trasiga toaletter, vaskar (i köket), proppar som går sönder mm. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storulvån är alltid Storulvån!

Rekommenderad av Ingela, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Det är alltid lika härligt att komma till Storulvåns fjällstation, härlig atmosfär och miljö, gott om utrymme att röra sig och sitta, fantastisk frukost, god middag, trevlig och mycket kompetent personal - ja vad mer kan man säga? Jo, åk dit!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sommar 2019

Rekommenderad av Annonym, Sverige (Sverige tis 13 aug 2019)
“Hej, Mycket bra boende, fint och städat! Kanske man kan ha en tyst hörna i lokalerna så att vuxna människor som vill koppla av kan göra det utan att det är en klätterbana mitt i huset för barnen. Maten var supergod, frukosten var bra, dock så gillar vi inte att alla tar med fingrarna på brödet, borde finnas servetter eller handukar runt brödet alternativt skriva upp brödet när det är mycket folk vissa tider, spar tid och mer hygieniskt. Kanske en skylt om att man kan göra sina mackor vid bordet så att alla inte behöver vänta på att den framför ska bre och göra iordning sin macka precis där och då. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Perfekt

Rekommenderad av Jønne, Danmark (Danmark mån 12 aug 2019)
“Meget fin station med venligt og hjælpsomt personale”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Något hårda sängar men annars har person...

Rekommenderad av Herrgåman, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Något hårda sängar men annars har personal, mat och station full pott, puss på Er😚”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men torkrummen var under all kritik....

Rekommenderad av AD, Sverige (Sverige sön 11 aug 2019)
“Bra men torkrummen var under all kritik. Få toaletter då några var trasiga. I övrigt var allt till belåtenhet.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället