STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (1106 av 1124 rekommenderar) (215 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(1106 av 1124rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,4 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 215)

Härlig miljö

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 29 sep 2019)
“fina o fräsa rum, bra förvaring, avslappnande”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Soliga höstdagar i fjällen

Rekommenderad av Åsa & Peter, Sverige (Sverige lör 28 sep 2019)
“Ett fantastiskt boende i en underbar miljö. Mycket bra och trevligt bemötande, mycket god mat och frukost. Modernt och fint hotell.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyx i trädgränsen

Rekommenderad av RK , Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Underbart att komma fram hit efter en riktigt strapatsrik dag med blötsnö och kulingvindar. Fin hotellstandard. Ett vackert hus dessutom!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjällstation i fjällhotellkänsla

Rekommenderad av Jenny, Sverige (Sverige ons 25 sep 2019)
“Mycket bra standard i allt från gemensamma lokaler och boenderum till fantastiskt god mat i härlig miljö!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Storulvån som vanligt jättetrevligt, men några små missar

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Storulvån är en Fjällstation som är en fantastisk port ut mot fjällvidderna. Det är som vanligt mysigt, restaurangen är oftast bra och det nyrenoverade rummet var jättefint. Bara för att det ska bli ännu bättre så vill jag peka på ett par små missar. – Torkrummen fungerade mycket dåligt. Det ena som hade ett torkaggregat skulle nog behöva ett nytt sådant. Blöta kläder som hängdes in en eftermiddag var obetydligt torrare nästa morgon. Andra ungefär likadana kläder som vi tog in på rummet och hängde på en galge var helt torra. Det andra torkrummet där jag tror att det bara var värme, kändes som en ångbastu, och torkandet var även där sämre än att ha kläder på rummet. Visserligen var det mycket kläder i torkrummen, men det är ju när det har varit regn och blåst som de behövs och det är då de ska fungera. – Trevlig trerättersmeny till middagen, men om man serverar en soppa till förrätt så ska den vara varm. Vår ängamatsoppa var kall. Vi förstår att det är svårt att få allt att klaffa när det är mycket folk på stationen, men då får man välja en ambitionsnivå som man klarar fullt ut. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jämtlandstriangeln på egen hand

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 sep 2019)
“Hej Tack för mycket bra och trevlig vistelse. Vi gick jämtlnadstriangeln på egen hand. Jag har bara en synpynkt. Eftersom vi åkte med bil från Stcokholm så hann vi inte upp till Storulvän till middagen den första kvällen.(ingick i den paketresa jag bokade). Det hade varit bra om vi kunnat flytta den middagen till sista kvällen istället då det inte ingick någon middag. Vi bokade en extra natt innan vi åkte hem pga resans längd. mvh /Christian ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Minus, men också plus

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Generellt sett en mycket hög prisnivå, exempelvis endast varmrätt till middag för 250:- / person. Värmen på rummet gick inte att reglera, elementet var iskallt under hela vår vistelse på fyra dagar. Påpekat flera gånger utan resultat. Men, - en fantastisk fjällmiljö och en fin anläggning!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Trägen

Rekommenderad av Hasse, Sverige (Sverige mån 23 sep 2019)
“Jag har varit gäst på Storulvån åtskilliga gånger och alltid trivts väldigt bra. Jag är boende i Göteborgstrakten och det är så smidigt att ta nattåget. Fin atmosfär och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kallt på rummet

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 sep 2019)
“Hej. Vi bodde på rum 102. Det var ganska kallt på rummet. Elementet gick ej att få varmt”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Sängarna

Rekommenderad av Inga-Lill, Sverige (Sverige lör 21 sep 2019)
“Sängarna var väldigt hårda och dåliga kuddar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2019-10-23 18:47:58, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews