STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (642 av 653 rekommenderar) (131 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(642 av 653rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 139)

Perfekta stället att börja sin fjällvistelse på

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 23 apr 2019)
“Avkopplande och trevligt boende inför fjällturen eller för att stanna på och göra dagsturer i från. Här får alla typer av skidåkare/vandrare/ plats. God mat, trevligt självhushållskök, hyfsat välsorterad fjällbutik, trevlig personal, mysiga utrymmen att slappa i, välsorterad uthyrning och superfin omgivning med många möjligheter till dagsturer. Efter dagens fjälltur är det extra gott med en öl på verandan med fjällutsikt, innan bastubad med nästan lika fin utsikt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Gemytligt

Rekommenderad av KZ, Sverige (Sverige sön 21 apr 2019)
“bodde för första gången i Storulvån och då blev vistelsen ännu mysigare än tidigare. All personal var super professionell, rummet mycket fint och maten helt suveränt god. Det var trevligt att sitta en trappa upp och spela spel. Återvänder gärna ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

We had a very nice experience at the Sto...

Rekommenderad av Estherrebecka, Italien (Italien sön 21 apr 2019)
“We had a very nice experience at the Storulvån. A young, dynamic and welcoming place in the middle of the wild Swedish nature. We loved to eat high class Swedish cuisine and discover all the possibilities big the place. We will certainly come back.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevlig personal och fint bemötande.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 18 apr 2019)
“Trevlig personal och fint bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiskt fin middag, fint frukost m b...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 17 apr 2019)
“Fantastiskt fin middag, fint frukost m bra innehåll av frukt, bär, grönsaker. Vill gärna resa hit med mina barnbarn, bo och går på dagsturer (om vi kan skarapa ihop pengar)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Rum

Rekommenderad av Barnfamiljen, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Rummen med dusch & toalett var mycket fina. Två synpunkter: 1) Det var trångt att få plats med barnsäng pga hyllan vid sängens fotände. Kanske man kan ta bort denna i vissa rum som prioriteras till sällskap med barnsäng. 2) Placering av eluttag och lysknapp bakom huvudkudden var inte så smart då de var i vägen för huvudet. I övrigt allt väldigt bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Varierande service av personalen, bra pe...

Rekommenderad av Hans Samuelsson, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Varierande service av personalen, bra personal i receptionen. Vi upplevde att personalen inte hade ordentlig koll vid frukost och middag Nyrenoverade rum med mycket smala sängar , dåligt fall i duschen vilket kommer att leda till framtida problem för STF. Hur kommer man upp i övre sängen i ett fyrbäddsrum?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kort men brs

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige fre 12 apr 2019)
“Jag bröt foten redan första dagen så lite svårt med bedömningen om boendet. Kom aldrig då långt. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Mycket mycket fint boende och mat i fjäl...

Rekommenderad av Smekullen, Sverige (Sverige lör 06 apr 2019)
“Mycket mycket fint boende och mat i fjällmiljö. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lite opersonligt utformad design på det ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 03 apr 2019)
“Lite opersonligt utformad design på det nybyggda. Ljudnivån i matsal var för hög då textilier saknades och "tossor" under stolsben saknades. Sällskapsrummet på våning 2 var mycket kalt och opersonligt och det ekade i rummet.För få och för små papperskorgar som tömdes för sällan. God mat till frukost och middag .Mycket trevliga servitriser och servitörer.Eldstäderna fungerade ej tillfredställande. Självhushållsköket var bra . ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället