STF Storulvån Fjällstation

Adress: STF Storulvån Fjällstation, 83771 Duved  visa karta
Område: Jämtlandsfjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 98% (710 av 721 rekommenderar) (145 recensioner)

Gästbetyg: 98%

(710 av 721rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,4 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 146)

Trevligt

Rekommenderad av Allan o Meta, Sverige (Sverige sön 23 jun 2019)
“Väldigt bra för oss eftersom vi fick ha hunden med.Fina rum och väldigt trevlig personal.Städat och snyggt på rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt

Rekommenderad av Husse och matte, Sverige (Sverige tor 23 maj 2019)
“Fräscht rum och sköna sängar.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Diverse förbättringar på Storulvån.

Rekommenderad av Marie-Louise, Sverige (Sverige sön 05 maj 2019)
“Jag hade gärna önskat en extra handduk till när jag badade bastu. Blev nobbad det. Inte vänligt. Speciellt oxå när det visade sig vara herrar i bastun när det bara skulle vara kvinnor den tiden. Irritationen blev dubbel. Fina rum, nyrenoverade men önskar hylla i badrummet för necessär. Önskemål ang. måltiderna är: frukost variera gärna påläggen. Uppskuren frukt skulle vara härligt. Middag: variera gärna salladsbordet (om man är där en vecka blir det lite enahanda. Lunchpaket: variera gärna kakan och smörgåsar kan bytas ut mot grillade kycklingben, falafel osv. variation även där. Detta är önskemål så ni kan bli ännu bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

God service

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 01 maj 2019)
“Fick lägga till ett barn på madrass i efterhand, bra pris. Fina rum och gemensamma utrymmen. Lilla "poolen" vid bastun hade varit trevlig om den inte var trasig. Frukosten var inte lyxig, men den var fräsch och ganska mycket att välja på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En resa för själen

Rekommenderad av bävern, Sverige (Sverige mån 29 apr 2019)
“Tack till alla trevliga människor som gjort sitt bästa för att min resa skulle bli minnesvärd. Ni var alltid beredda att rycka ut och visade service glädje. Det var inte lika gemytligt på Sylarnas station. Jag saknade personal som uppnått lite högre ålder och definitivt en husmor/husfar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Storulvån var bra, men Sylstationen gav ...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge sön 28 apr 2019)
“Storulvån var bra, men Sylstationen gav lite mat både til middag og frokost. Dessuten var hunderommet veldig lite for fire personer!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt var mycket bra vid vår vistelse på ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 28 apr 2019)
“Allt var mycket bra vid vår vistelse på Storulvån, det är endast två saker vi vill kommentera. Vi bodde i tvåbäddsrum 210, med sköna sängar. Dock är lamporna och tillhörande knappar felplacerade. Lamporna är för lågt satta, vi slog i huvudet några gånger och en gång ramlade lampskärmen ner. Knappen kommer man åt när man läser, och då släcks lampan. När man sover tänds lampan, och man vaknar av ljuset. Det är onödigt irriterande. Vi hoppas att det går att justera lampplaceringen. På återseende. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

För dyrt

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige fre 26 apr 2019)
“Generellt för höga priser för att bo på Storulvån. Dessutom tråkigt höga priser för en middag. Detta i kombination med en alldeles för fin och opersonlig miljö på middagen. Efter en lång dag på fjället vill jag ha en rejäl och god middag som man enkelt kan ta för sig av och bli mätt. Inte ngn personlig servering, förräter och sitta i flera timmar onnan maten äntligen kommer. Med små barn blir det ännu värre. En ta-själv-middag som dessutom inbjuder till samkväm (alla sitter vid gemensamt långbord eller liknande), med betydligt lägre prislapp skulle göra det hela mysigare. Som det är idag blir man "tvungen" att gå ner i självhushållet för att träffa lite folk och snabbt få i sig mat. :-) Liknelsen med Titanics förstaklass-däck (tråkigt och stelt) och sen ner i tredje-klass där det är liv och rörelse tycker jag är ganska slående idag. ;-)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bodde 3 nätter i huvudbyggnaden, i ett h...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 25 apr 2019)
“Bodde 3 nätter i huvudbyggnaden, i ett hundrum, eftersom det inte fanns annat att boka med dusch och toa. Det rummet var inte prisvärt. När jag skulle dusch på eftermiddagarna mellan fem och sju någon gång så var varmvattnet slut. Jag hade dagligen någon annans nedspolade avföring och toalettpapper i min toa. Fel på avloppet sa man. Har bott i andra rum i huvudbyggnaden tidigare men där inte upplevt samma problem. Bodde 1 natt i gamla Storulvån. Det var prisvärt. Ska bo där i fortsättningen. Om jag rekommenderar boendet till någon annan blir det boendet i gamla Storulvån .”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fantastisk läge , naturen är allt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 24 apr 2019)
“Underbar plats med underbar natur , bodde i ny renoverat två/tre bädds rum. Bra renoverat. Saknar wi-fi i rummet. Gemensamhets utrymmen är lite dåligt städade. Åt frukost och tre rätters middagar under de två dagarna vi var där. Gott men lite för dyrt , precis som rummet . Prisvärt ?? Inte riktigt. Självhushåll finns det möjlighet till och det verkar fungera alldeles utmärkt. Personalen är trevlig o hjälpsam ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället