STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (814 av 859 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(814 av 859rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 81-90 av 166)

här råder en helt annan anda än Abisko f...

Ej rekommenderad av alex, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“här råder en helt annan anda än Abisko fjällstation. att komma hit efter några dagar i fjällen ger ett rörigt och jäktigt intryck. inte mycket kvar av kärlek till naturen och kravcertifierad butik. oförskämt dyrt boende, där man somnade till hög dansmusik från baren. förstår att det är ett stort tryck, men lite trist att den sublima "fjällkänslan" slagits sönder. vet att fler och fler lägger om sin vandring för att undvika stället.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig och duktig personal

Rekommenderad av Robert Svensson, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Mycket trevlig och duktig personal”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

A place to look forward to after a long hike.

Rekommenderad av Graham, Kanada (Kanada mån 06 aug 2018)
“Considering the remoteness of the place, it was an amazing achievement to be able to get a room and wonderful meals when it is all so busy with hikers from all over the world.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

En helt magisk upplevelse med en natur s...

Rekommenderad av Ullis, Sverige (Sverige sön 05 aug 2018)
“En helt magisk upplevelse med en natur som som ger en andlig upplevelse”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Härligt ställe!

Rekommenderad av Kliskp, Sverige (Sverige lör 04 aug 2018)
“Nära till vatten och toaletter från receptioner. Erbjuder hett vatten på ”kran” vilket uppskattades rejält. Faciliteterna var bra utrustade och stora. Duschen var fräsch. Boendet var bra med sköna sängar och det var lätt att göra rent efter sig med städitrustningen som de erbjöd. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trångt på Kebne

Ej rekommenderad av Besviken, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Fler boende än anläggningen klarar av - tur det var torrt och soligt väder. Allmänna utrymmen smutsiga. Folk gick omkring barfota i köket - usch riktigt äckligt. Saknade bänkar utanför husen Betald frukost hann vi inte äta klart, mycket tog slut och räckte inte till alla eller så fick vi vänta länge på påfyllning. Nästa gång när det bli "lågsäsong" eller tält.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bokning av boendet

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Jag hade kollat i god tid innan o då fanns lediga sängplatser. När jag sedan skulle boka var de borta. Lyckades boka in oss för en natt ( just den natten regnade det, vilken tur!) Hade förstått i efterhand att många har bokat sängplatser med kort varsel! Hur gjorde de? Varför fanns ingen notis om det på hemsidan? Vi bodde i tält o det funkade bra men säng skulle ha varit bättre för att släpa på mindre grejer. Servicen på plats var enastående, flickorna i receptionen var snabba, vänliga, kunniga och proffsiga. I sin helhet var besöket på kebne fjällstation mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Två nätter på Kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Hej, vi har bott två nätter på fjällstation, familj m två barn och hund och är verkligen supernöjda. Fjällstationen är så fräsch och välkomnande både utomhus och inomhus och personalen är toppen! Väldigt smidiga i receptionen, och extra underbara i Elsas kök! Mycket god mat bägge dagarna och hembakt bröd är en glädjande bonus! Vi har haft det mkt bra och planerar att komma tillbaka om två år, nästa sommar är redan intecknad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Snålt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Dåligt att det inte går att avboka sämnglinne och mat när resan blev inställd pga att SJ fick stopp på spåret.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt men vistelsen i sin helhet fantastisk

Rekommenderad av Eva H, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Enkel standard och litet rum, men personalen, platsen, maten, frukosten och den totala upplevelsen och servicen kring bestigningen av Kebnekaises sydtopp var ändå makalöst underbar. Stora möjligheter till små och stora äventyr!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället