STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (814 av 859 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(814 av 859rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 71-80 av 166)

Dyrt men ändå värt det...

Rekommenderad av Teno, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Närheten till Keb och vandringen är hela grejen med att bo på stationen. Att det är dyrare än de flesta lyxhotell tar ner betyget men visst förstår jag att det är dyrt med transporterna. Köket lyfter hela upplevelsen, maten är för det mesta helt fantastisk. Har ätit mitt livs godaste ärtsoppa här! ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dyrt boende men populärt.

Ej rekommenderad av Födelsedag , Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Firade 80 år. Maten var god och vällagad.I övrigt är det inte prisvärt”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Medlemskort

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Ni borde ha ett elektroniskt medlemskort. Jag hade inte med mig familjens medlemskort o fick därför betala fullpris för ett par luncher innan jag lyckades få korten fotade o messade till mig av vänlig släkting.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dålig service

Ej rekommenderad av Matilda , Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“Jättetrevligt ställe och skönt att det finns för oss som inte vill tälta. Vi hade bokat två nätter i ett dubbelrum men blev fast i tågtrafiken på grund av alla bränder i 12 timmar och kom inte till stationen förrän en dag senare än planerat och missade därför vår första bokade natt. Inget fjällstationen kan rå för såklart men servicen till oss när vi kom var tyvärr under all kritik. Vi fick vårt dubbelrum första natten men fick sedan köpa ”nödsängar” andra natten eftersom alla rum var fullbokade. Fortfarande förståligt och inget fjällstationen kan rå för MEN att behöva betala 950 kr för en säng i ett delat rum utan att det ingår lakan eller handdukar (när man ägnat hela dagen till att bestiga Kebnekaise) är helt absurt. Vi hade som sagt bokat ett rum där det ingick lakan och handdukar och hade därför inte detta med oss i packningen. När vi påpekar detta får vi HYRA handdukar för 180 kr (!!!) fast att vi redan betalat för handdukar två dygn men bara kunnat utnyttja det ett dygn. Att vi blev försenade med tåget är inget fjällstationen kan rå för men att inte få någon service eller medkänsla för att hela vår tidsplan rubbats är för mig ofattbart. Hur mycket hade det kostat dom att bara låta oss låna varsin handduk för en snabbdush när vi redan betalat för handdukar för två dygn? Vi kommer tyvärr inte komma tillbaka, gör vi det kommer vi tälta och vi kommer inte rekommendera boendet till andra. Hade det varit bättre service och dom varit mer tillmötesgående hade det blivit en trevlig vistelse men nu blev den bara bitter tyvärr ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Toalettproblemet i annexen

Rekommenderad av LeLu, Sverige (Sverige tor 09 aug 2018)
“ I annexen en toa för lite. Kö bör vara minst två ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Tack!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“Boendet är bra och enligt förväntan. Personalen och servicen är fantastisk. Både förra året och i år. Dessutom är maten också helt suverän.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

med tanke på att många är där för att be...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 08 aug 2018)
“med tanke på att många är där för att bestiga Kebnekaise (vilket tar många timmar) så borde bastutiderna, butikstiderna och även restaurangtiderna utökas. Restaurangtiderna är riktigt dåliga, då många går upp innan 06:00 för att ge sig av, många önskar vilja äta i restaurangen men även den är fullbokad kvällstid (vi var där i 3 nätter).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bodde i Toulpa. Lite färg på fönsterk...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 07 aug 2018)
“Vi bodde i Toulpa. Lite färg på fönsterkarmen i duschen skulle göra susen och fräscha upp intrycket. Lite sådana saker som en färgklick här och lite laga där. Småsaker som lyfter intrycket.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi turistade på Kebnekaise fjällstation....

Rekommenderad av Ulrica, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Vi turistade på Kebnekaise fjällstation. Vi tycker att det var fantastiskt på alla sätt. Det blev en familjär stämning mellan gästerna och personalens bemötande var trevligt. Frukosten och middagarna på Elsas krog var fantastiska.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi fick rummet bredvid toaletten, så det...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 06 aug 2018)
“Vi fick rummet bredvid toaletten, så det var inte kul att bli väckt och höra alla toalett-besök mellan 5-6 på morgonen. Annars bra!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället