STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (626 av 662 rekommenderar) (156 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(626 av 662rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 61-70 av 156)

Varmvatten

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 15 aug 2018)
“Tyvärr räcker inte varmvattnet till när man kommer tillbaka efter en lång dag ute. Det är inte en rolig känsla precis..”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otrevlig personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Personalen var ej serviceminded. Med tanke på höga boendepriser förväntas åtminstone att man får information och ett trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Mkt strul med bokningen. Bokningen gjord...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 14 aug 2018)
“Mkt strul med bokningen. Bokningen gjordes i dec men ett av datumen hade inte gått igenom varpå vi saknade boende en natt. Fick bo i nödbädd och sedan flytta till ordinarie rum. Tycker att anläggningen är för liten för det antal gäster som bor där under högsäsong. En mer välkomnande hall med mer sittplatser hade varit bra. Även ytterligare matservering hade varit bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastisk restaurang, mysigt trevligt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Fantastisk restaurang, mysigt trevligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dusch faciliteter

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Allt mycket bra men varmvattnet i duschen otillräckligt, fick duscha kall bägge kvällarna. Försök hitta en bättre lösning för bokning av topp turer. Vi hade tur att turen kunde genomföras. Om den blir inställd blir det svårt att komma med nästa dag om den går. mvh Håkon”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

För oss som levt ett bekvämt liv i många år

Rekommenderad av Richard, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Vistelsen på Kebnekaise fjällstation var en mycket positiv upplevelse - främst tack vara den storslagna fjällvärlden kryddat med bragden (i mina år) att bestiga toppen. Själva boendet var en påminnelse om svunna tider då många av oss gjorde värnplikten under mer primitiva förhållanden - vilket kändes helt rätt vid detta tillfälle. Sen unnade vi oss både lagad frukost och en fantastisk middag med trevligt sällskap - där vi träffade folk med olika bakgrund men med värderingar som i stora drag överensstämmer mycket med våra egna. Detta var definitivt en höjdpunkt under 2018 och en dröm som gick i uppfyllelse.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Elsas

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige mån 13 aug 2018)
“Fantastisk mat och personal, precis vad man behöver efter en dags vandring.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig

Rekommenderad av Lars-Ture, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Härligt att träffa och umgås med likasinnade som värdesätter enkelhet, ärlighet, och som visar respekt för både natur , faciliteter och inte minst mot varandra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyckad tur till Kebnekaisi

Rekommenderad av Lasse på Nykullen, Sverige (Sverige sön 12 aug 2018)
“Vi var en familjegrupp på 18 personer, 8 vuxna, 9 barn och en babies, som hade en väldig tur med vädret och det var den största anledningen till att vi upplevde vistelsen som mycket lyckad. Också ett trevligt och serviceinriktat bemötande från personalen bidrog liksom funktionella faciliteter.. Speciellt herrbastun har hög klass, även om brist på varmvatten och tidig stängning redan 21:00 drar ned total omdömet något. Synd att inte kunna basta efter en ansträngande topptur. Varmvattnet i samtliga duschar var också begränsat och inte dimensionerat för fullbeläggning. Städning både inomhus och i omgivning var exemplarisk. Den frekventa helikoptertrafiken var störande. Det kanske finns helikoptrar med lägre bullernivå? WiFi var överbelastat och extremt långsamt. Mobilt bredband funkade bra med rätt abonnemang. Några detaljer som borde vara lätta att fixa; 1. Märkning av platsen där man förvarar proviant i gemensamt kylskåp, t.ex. genom att tillhandahålla små förvaringsboxar med ändamålsenlig möjlighet till märkning. 2. Varna gäster att inte förvara alkoholhaltiga drycker i kylskåpen , då dessa tycks vara frestande för andra gäster. Blev bestulen på en flaska Cava 3. Öka antalet stegjärn för uthyrning. De var slut då man kom redan vid 15-tiden för att hyra. 4. Fler uppställningsplatser för skor, t.ex. många fler väggfack. Och numrerade. 5. Varna gäster för korta bäddar i huvudbyggnaden. 6. Avkylningsrummet i herrbastun borde kunna utnyttjas både som nödförläggning efter säg 22:00 och fram till 21:00 för sitt ursprungliga ändamål. Nu var den stängd och outnyttjad.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Så grymt bra! Bästa personalen ,boende o...

Rekommenderad av Ninja, Sverige (Sverige fre 10 aug 2018)
“Så grymt bra! Bästa personalen ,boende och allt va verkligen helt fantastiskt. Vi är sååå nöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället