STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (987 av 1056 rekommenderar) (234 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(987 av 1056rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 242)

Det var alldeles för mycket folk på boen...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 10 aug 2019)
“Det var alldeles för mycket folk på boendet. Man fick inte plats att sitta i gemensamhetsutrymmen . ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Basecamp innan topptur

Rekommenderad av David, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Vi var fyra grabbar i en sovsal för tio, håller man ordning på sina grejer och respekterar när någon sover funkar det bra. Fräschaduschar och ec, kort gångavståndtill matlagning och resturang. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende i flerbäddsstuga

Rekommenderad av Daniel, Sverige (Sverige fre 09 aug 2019)
“Med tanke på den geografiska placeringen och vart vi faktiskt befinner oss så var standarden hög. Man får även det man betalar för. Det är helt ok att dela rum med 5 andra om det ändå bara handlar om en natt. Något jag märkte var dock att det kunde uppstå ”kö” till den enda toaletten, vilket egentligen inte var konstigt med tanke på att det är 18 bäddar i huset. Återigen så får man det man betalar för och detta är ändå SFT:s lyxigaste anläggning. Helt ok!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra men dyrt.

Rekommenderad av Rune, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Bra men dyrt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bemötande

Rekommenderad av Willy S, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“En fantastisk positiv stämning på stationen, där personalens positivitet smittade av sug. Och - vilka kockar ni har! Så god mat och så härlig personal i restaurangen!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Skulle vara fint med lite längre öppenhå...

Rekommenderad av Tony, Sverige (Sverige tor 08 aug 2019)
“Skulle vara fint med lite längre öppenhållningstider. T.ex på bastu och resturang. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kaos

Ej rekommenderad av Besviken fjällvandrare, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“För många icke fjällmedvetna gäster (i och för sig utmärkt med folk på fjället) i kombination med orutinerade ungdomar i reception, i butik och som städpersonal skapar en kaosartad upplevelse i duschar, kök för självhushåll och frukostmatsal. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Boende i Jägaren fantastikst, övriga stationen OK

Rekommenderad av Utpåtur, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Bodde tre nätter i Jägaren som visade sig vara ett fantastiskt boende. Få rum i stugan, fint gemensamt kök och socialt utrymme, fräscht, bra toalett och hall. Skulle definitivt kunna bo här igen och rekommendera till andra! Servicehuset med duschar var ganska skitigt och det var omöjlight att få en varm dusch. Efter långa dagar med vandring hade jag gärna betalat extra för att få duscha varmt. Jättebra med uthyrning av stavar och stegjärn mm! Ingången till reception och restaurang skulle man behöva åtgärna och hitta en annan lösning för. Med 100talet kängor innanför dörren var odören en ren oangelägenhet och det var omöjlight att vistas där. Hade varit bra om man vid incheckning fått lite tips kring att hyra stavar och stegjärn till toppturen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Allt bra , lite skedar i köket , för övr...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 07 aug 2019)
“Allt bra , lite skedar i köket , för övrigt mycket bra ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise 2019

Rekommenderad av Janne, Sverige (Sverige tis 06 aug 2019)
“En mycket trevlig vistelse på Kebnekaise fjällstation”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället