STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (643 av 680 rekommenderar) (157 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(643 av 680rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 157)

Keb station

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Trevligt livligt och mysigt ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise och Tarfala

Rekommenderad av Ritva, Finland (Finland tis 04 sep 2018)
“Kebnekaise fjällstation var hemlig boende. Frukost och middag var liksom i ett gott hotel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig standard på stugorna

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Det var dåliga sängar. Fanns inget kylskåp i stugorna ej heller dusch.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Få toaletter och kallt vatten i duscharna

Rekommenderad av Ulf Fogelberg, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Det var kö in till toaletterna på Gorni alltför ofta. När jag skulle duscha var varmvattnet slut. I övrigt OK”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyx o disciplin på bekostnad av mys.

Rekommenderad av hmmmm...., Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Väldigt trevliga lokaler i fantastisk omgivning. JÄTTEGOD mat och trevlig idé att presentera maten utifrån ställets historia (Elsa Göransson och hennes matlagning mellan 30- o 50 talen.) MEN tycker att det är onödigt lyxigt och uppstyrt under middagen. Hade hellre ätit enklare husmanskost, skippat bordsserveringen o stått i kö med bricka à la barnbespisning, om vi hade fått sätta oss vart vi ville och inte hade behövt passa tiden så exakt. Vi blev uppmanade att vara precis i tid för att inte störa presentationen vilket kan vara lite svårt när man är ute på tur. Sedan blev vi eskorterade till angiven plats. Vi hade bara trevliga bordsgrannar men jag hade hellre suttit avslappnad och tyst med mitt tursällskap som jag känner väl, eftersom vi var ganska trötta efter dagens strapatser. Miljön, särskilt den gamla delen inomhus, tycker jag väldigt mycket om , jag återvänder gärna, men jag saknar öppen eld, (men kanske de inte eldar på sommaren? Vi var där slutet augusti) och någon skrift i bokhyllan som berättar om stationens historia. Finns bilder på väggen och tidningsurklipp i slitna album, men det finns ingen samlad dokumentation på ett ställe. Hade också varit roligt att veta vad de samiska namnen på fjällen runtom betyder och om de har någon speciell betydelse i samisk historia och kultur. (Ok, det var lite gnälligt, men som sagt återvänder jag gärna trots det. Kan ju laga min mat o sitta o sura m den för mig själv nästa gång ;-)) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra boende

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Bodde i sovsal i huvudbyggnaden. Fungerade alldeles utmärkt och man träffar så mycket trevliga människor. Kan tycka att det är lite ont om sittplatser i det gemensamma utrymmet vid restaurangen men ofta löser det sig.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lite overkligt att ett sådant ställe fin...

Rekommenderad av Kängan, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Lite overkligt att ett sådant ställe finns ute på fjället! Höjdarställe vid foten av vårt högsta berg - helt enkelt!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Bodde i flerbäddsrum eftersom enskilt el...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Bodde i flerbäddsrum eftersom enskilt eller parrum inte var lediga. Ovant boende för äldre person och det drabbade sömnen. Dyr vistelse överlag. En ung person accepterar sådant boende bättre och då skulle jag rek. boendet.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Älskar Kebnekaise Fjällstation. Stämning...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Älskar Kebnekaise Fjällstation. Stämningen, restaurangen och personalen där får högsta betyg. Denna gång dock inte lika lycklig över bemötande i reception och uthyrning -inte så intresserade av att ta hand om incheckande och i uthyrningen inte intresserade att svara på frågor "eftersom det är en minut före öppning". Ett leende bemöttes inte alltid av ett leende... Hård belastning??? Topptur med Rickie fantastisk! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kungsleden is overcrowded!

Rekommenderad av Tettan, Sverige (Sverige lör 01 sep 2018)
“Be aware that the Northern part of Kungsleden has reached significant international reputation and is today a very attractive and highly BUSY hiking route. The huts are overloaded with people, it’s crowded with queues and noice in every corner of the facilities. If you want some rest in the wilderness and enjoy nature, please go elsewhere - the Swedish mountains offer much more than this.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället