STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (814 av 859 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(814 av 859rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 41-50 av 166)

Dusch och WC

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 28 aug 2018)
“För få toaletter och duschar till antalet sängplatser. Alla behöver faciliteterna samtidigt så långa köer uppstod.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Sommar äventyr

Rekommenderad av Vandraren, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Vi kom efter en mycket svettig vandring till fjällstationen och hade 2 mycket njutbara dygn i kebenkaises fjällnatur och utsökt mat på frukost och middag! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrast på kebnekaise

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige mån 27 aug 2018)
“Lite bekymrad över att Kebnekaise är så dyrt i förhållande till andra platser i den svenska fjällvärlden. Kommer de höjda priserna att locka bort "vanliga" vandrare till förmån för toppbestigare och de som har råd att köpa helikopterlyft och äta dyrt i restaurangen? Det vore synd i så fall eftersom fjällvärlden, enligt min mening, ska vara tillgänglig för alla. Kebnekaise skulle jag inte heller rekommendera för dem som önskar lugn och ro på sin semester. Extremt mycket folk, hög ljudvolym och faktiskt ganska stressig miljö.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Dottern ojat mycket nöjda

Rekommenderad av Christer Oja, Sverige (Sverige sön 26 aug 2018)
“Maten toppklass. Mysigt avslappnat. Bra guide på fre 24 upp till toppen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastic service

Rekommenderad av Rosenkrans, Danmark (Danmark tor 23 aug 2018)
“Great accommodation at very reasonable rates. I have always experienced the staff as very service minded and prices as very reasonable. The hotel has a cosy, friendly and very warm feeling surrounding it, both inside and outside. The food in the restaurant is delicious with lots of different choices at the buffet. I will definitely stay there again.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra

Rekommenderad av Ib, Sverige (Sverige tor 23 aug 2018)
“ Bra”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebnekaise fjällstation är lyxigt för at...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Kebnekaise fjällstation är lyxigt för att ligga utanför civiliserat område. Maten är fantastisk och miljön är mysig. Rummen i barackerna är som de är och kanske lite dyra men med tanke på att allt måste transporteras med helikopter kan man förstå prissättningen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebne?

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Att bo på STF varierar!!! Ta noga redA på detaljer och förvänta dig ingenting!!! Kebne är stökigt, slitet mycket låg standard men har riktigt god mat. En ansiktslyftning och möjlighet till uppgradering skulle uppskattas av många!! Eftersom det är så mycket bokat torde ekonomi finnas för utveckling för allas Trevnad . Mvh k sipek”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 2 av 5

Bra men förbättringsmån

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“hej, det var för lite grönsaker på menyn till middagen. Det skulle kunna finnas en anslagstavla för notiser, t ex att vi hittat en lila sovsäck längs vägen. Hade varit mysigt med en brasa. Önskemål: mellankokta ägg till frukost. Guiderna var lite trubbiga, önskemål att de går en charmkurs/möter besökarna med intresse. Jättefin vistelse i stort, tack! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kanske i dyraste laget

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 22 aug 2018)
“Fräscht och enkelt - men motsvarar kanske inte den höga prislappen”
Totalupplevelse 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället