STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (987 av 1056 rekommenderar) (234 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(987 av 1056rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 31-40 av 242)

Lyhört med spring i korridor till toalet...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Lyhört med spring i korridor till toalett”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lite trångt och omysigt i fantastiska omgivningar

Rekommenderad av Janjerker, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Annexet Tuolpa var helt ok att bo i . Men det hade varit trevligt med något litet utrymme där man kunde sitta och läsa eller spela kort, i och med att Fjällstationen var ständigt överbelastad med människor så att alla utrymmen där var upptagna. Det kändes lite som att befinna sig i en väntsal där. Frukostbuffén var utmärkt. I trerättersmiddagen uppskattade jag framför allt det inledande smörgås bordet. Omgivningarna är helt fantastiska. Jag kommer säkert tillbaka för att vandra mot Tarfal eller Singi. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Road Trip Norrland

Rekommenderad av Bubblo, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“En svensk pärla. Den ligger där på sidan av dalen och skapar trygghet för vandrare, klättrare och extremsportare året om. Mitt femte besök och det är härligt att man trots uppgradering och modernisering lyckats behålla den där känslan av enkelhet, gemenskap och lugn som fanns där redan 1989. Allt finns för att underlätta dina aktiviteter på dagarna. Servicehuset är fantastiskt och här finns alla möjligheter att laga mat och vatten till termosen finns färdigt så det är bara att fylla på innan strapatsen börjar. Toaletterna är fräscha och många. Fanns det något man skulle önska så är det fler platser i sällskapsutrymmet, men jag förstår också begränsningarna och att det inte går att bygga ut hur mycket som helst. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Skönt för bekväma vandrare

Rekommenderad av Erik Borglin, Sverige (Sverige sön 18 aug 2019)
“Jag är van tältare, men uppskattade bekvämligheten i samband med en guidad topptur. Lite lyxig känsla, särskilt med den generösa tillgången på varmvatten, Är annars van att det tar slut - eller att det inte finns alls. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Guidad tur östra leden

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 17 aug 2019)
“Strålande guidat av Thomas! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övernattning

Ej rekommenderad av Annika, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“Servicehuset var under all kritik. Många gäster brydde sig inte om att diska efter sig, torka av bordet, lämna plats åt andra matgäster. Innehåll i skåp och lådor stod huller om buller, bänkar var kladdiga. Heder åt personalen som städade upp i denna oreda. Matsalen upptogs av kortspelande ungdomar medan matgäster fick stå och äta. Stor ahushållspappersrullar saknades.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi kände oss lurade!

Ej rekommenderad av Kikki, Sverige (Sverige fre 16 aug 2019)
“ Fjällstationen ringde oss en vecka innan avresa och frågade om vi skulle ha hunden med oss. Vi svarade nej och deras fråga var om vi kunde avvara vårt rum till någon annan och därmed uppgradera oss till ett bättre boende. När det kommer till fjällstationen visar det sig att vi hamnar i ett rum för sex personer istället för fyra personer. Vi hade förväntat oss eget rum. Detta vad vad vi hade bokat från första början.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

bra . fint bastu - bra mat

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“bra . fint bastu - bra mat”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mysig fjällstation i vacker miljö

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige tor 15 aug 2019)
“Fantastiskt mysig station med väldigt trevlig och kompetent personal.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 4 av 5

High price .. Nothing included !!!!°°°°°...

Ej rekommenderad av Nikolous , Sverige (Sverige ons 14 aug 2019)
“High price .. Nothing included !!!!°°°°°°° And bad web site!!!!!!!!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället