STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 93% (987 av 1056 rekommenderar) (234 recensioner)

Gästbetyg: 93%

(987 av 1056rekommenderar)
Totalupplevelse 4,3 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 242)

Nr 1 i Sverige

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 aug 2019)
“Det finaste högalpina området i Sverige utan konkurrens!!. Fantastisk utmaning/äventyr att vandra från Nikkaluokta med full packning till fjällstationen, träffa alla vandrare i grann tälten, ta sig upp till toppen och sedan vandra tillbaka till Nikka. Det jag och övriga tältare var överens om är att det är för mycket folk i området. Många har ingen fjällvana alls, en del går i kläder som man har hemma i städerna, många kan inte läsa av väder och vind och ha förståelse när man ska vända på berget. Förstår att det handlar om pengar, men det har blivit för lättilllgängligt. Risken är stor att naturen över tid tar skada. Folk i jeans och tennisskor och utan packning mellan nikka och stationen, för att inte tala om hur många som åker helikopter båda vägarna.... Jag kan verkligen förstå varför fjällräddarna har fått många fler larm att rycka ut till. I övrigt: jättetrevlig och kunnig personal!!:), bra servicehus, fint annex (bodde en natt i rum och 2 nätter i tält).”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En rymlig etta

Rekommenderad av Rang, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“I receptionen möttes vi upp av mycket trevlig och tillmötesgående personal som även kunde ändra våran restaurangboxning med kort varsel. Personalen som vi hyrde stegjärn var kunniga och tog sin tid för att hjälpa och gav bra tips inför bestigningen av Kebnekaise. Dock var inte det gemensams pentryt något vidare ställe som följde ordningsregler, disk låg i hon, brist på porslin gjorde en bara frustrerad, allmänt stökigt och smutsigt. Har full förståelse att detta är ett svårt utrymme att hålla en god standard med så många turister som rör sig i den gemensamma pentryt men något måste göras för att det skall bli bättre. Ett stort plus att vi fick en fyra-bäddare när vi reste tre stycken i sällskapet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Övervägande nöjd

Rekommenderad av Karin, Sverige (Sverige lör 24 aug 2019)
“Vi är nöjda med våra nätter på STF Kebnekaise Fjällstation. Det enda vi hade synpunkter på var att det fanns väldigt få eluttag. Ett rum för 10 personer borde ha fler än 4 eluttag då alla vill ha laddade telefoner/kameror på sina vandringar. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Torkrum mycket dåligt. 1 toalett i Jäga...

Rekommenderad av Jan E, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Torkrum mycket dåligt. 1 toalett i Jägaren alldeles för lite. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Hej Tror att de som städadade allmännna utrymmen skulle varit lite mer nogranna det luktade kiss i stora huset ela tiden. Små husen var bättre och nyare . Jag flyttade runt pga sen bokning.

Rekommenderad av KOm upp!!, Sverige (Sverige fre 23 aug 2019)
“Härligt plats för många olika intressen med vandra som gemensam utgångspunkt. Spara inte mer på städning!!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 0 av 0
Faciliteter (dusch, wc etc) 0 av 0
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Privat rum

Rekommenderad av Gift par, Sverige (Sverige tor 22 aug 2019)
“Bra standard på de privata rummen och de gemensamma faciliteterna. Bra med torkskåp i husen. God och mättande frukost till rimligt pris. Vi var nöjda med vår vistelse. Sen att folk inte kan bete sig och visa hänsyn till andra är en annan sak. Ganska lyhört ut till korridoren vilket var tydligt när vissa personer sent på kvällen klampade fram och tillbaka och pratade högt/ropade till varandra. Samma sak tidigt en morgon, antagligen samma personer. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt och prisvärt boende.

Rekommenderad av Turist62, Sverige (Sverige ons 21 aug 2019)
“Trevligt och prisvärt boende.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Enormt trevlig, tillmötesgående och kunnig personal! Både på Kebnekaise och Tarfala. 😀”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Välordnat och väldimensionerat

Rekommenderad av Louise L, Sverige (Sverige tis 20 aug 2019)
“Kebnekaise Fjällstation var trots en helt fullbokad helg en mycket fint och ändamålsenligt boende. Känslan var att man verkligen tänkt till för att alla ska kunna få utrymme och service på bästa sätt. Vi bodde i mycket fina rum på Tuolpa. God mat och glad personal (som man verkligen kände trivdes på sitt arbete) förgyllde upplevelsen ytterligare för oss!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Butik

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 19 aug 2019)
“Väldigt dåligt med utbud i butiken. Inget kolsyrat vatten bara dricka. Ni borde ha vitaminwell el poweraid. Keso, kvarg el yoggi. Då skulle ni sälja mer. För måltiderna ni har passar inte alla om man tex bara passerar el inte vill ha så mycket mat. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället