STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (626 av 662 rekommenderar) (156 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(626 av 662rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 156)

När olyckan är framme är personalen fulltsändigt passiv

Rekommenderad av Anna C, Sverige (Sverige tor 06 sep 2018)
“Min reskamrat råkade ut för en olycka med flera skadade tänder och sår i ansiktet. Vi fick inte något stöd överhuvudtaget från personalen. De verkade helt okunniga om hur de borde agera. Jag föreslår att ni upprättar en cehecklista med information om "första hjälpen" och telefonnummer man bör ringa för att få adekvata råd angående vård, transporter etc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt trevlig personal.

Rekommenderad av Nicklas (cricket batman), Sverige (Sverige tor 06 sep 2018)
“Det är alltid ett väldigt trevligt bemötande av all personal. Man hör ofta andra gäster som är lite osäkra i den miljön men de får alltid bra svar och ett tryggt bemötande också. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Överlag en mycket trevligt vistelse och service möjligheter över förväntan. Har några få förbättringsförslag: för lite varmvatten i duscharna, större omklädningsrum för damerna då de under hela vistelsen var smockat med folk. Städning kan förbättras i vissa utrymmen såsom annexens hall. Hade tyvärr dålig upplevelse av övernattning i flerbäddsrum då vissa inte kan respektera när andra ligger och sover men förstår att det inte är så mycket ni kan göra åt saken. Bodde i annex och i gamla delen av huvudbyggnaden. Var fräscht och mycket trevligt. Trevlig personal och baa frukost och god buffé. Super med affären också. Vistelsen var helt klart mycket mer civiliserad och bekväm än vi förväntat oss. Var även på STF stationen i tarfala men bara under dagen. Vilket var mycket mer primitivt, vad vi hade förväntat oss. Men fräscht med nya utedass och fräscht o köket. Var intressant att få höra historier från farbrorn som arbetade där också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

A great place to stay and experience thi...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 05 sep 2018)
“A great place to stay and experience this beautiful part of Sweden. Very good comfortable accommodation at a reasonable price with an excellent restaurant serving traditional food.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

The people working at the restaurant wil...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna ons 05 sep 2018)
“The people working at the restaurant will ask you if you are a STF member only if you speak Swedish. I showed them my card, but they still made me pay the non-member price. We were booked on the second service for diner. The first service took ages and, when you have walked the whole day, you don't really want to wait until after 9pm to get some food!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk mat

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Hela vistelsen på fjällstationen är alltid helt fantastisk. Trevligt bemötande och mycket god mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bed bugs

Ej rekommenderad av Monika benavides, Belgien (Belgien ons 05 sep 2018)
“I was very badly biten by bed bugs. This affected my opinion about the stay. I commincated to the staff and was not offered assistance nor compensation. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket bra personal. Lite primitivt med ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Mycket bra personal. Lite primitivt med toa och dusch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Keb station

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Trevligt livligt och mysigt ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise och Tarfala

Rekommenderad av Ritva, Finland (Finland tis 04 sep 2018)
“Kebnekaise fjällstation var hemlig boende. Frukost och middag var liksom i ett gott hotel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället