STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (814 av 859 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(814 av 859rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 21-30 av 166)

A great place to stay and experience thi...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 05 sep 2018)
“A great place to stay and experience this beautiful part of Sweden. Very good comfortable accommodation at a reasonable price with an excellent restaurant serving traditional food.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

The people working at the restaurant wil...

Rekommenderad av Anonym, Nederländerna (Nederländerna ons 05 sep 2018)
“The people working at the restaurant will ask you if you are a STF member only if you speak Swedish. I showed them my card, but they still made me pay the non-member price. We were booked on the second service for diner. The first service took ages and, when you have walked the whole day, you don't really want to wait until after 9pm to get some food!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastisk mat

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Hela vistelsen på fjällstationen är alltid helt fantastisk. Trevligt bemötande och mycket god mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bed bugs

Ej rekommenderad av Monika benavides, Belgien (Belgien ons 05 sep 2018)
“I was very badly biten by bed bugs. This affected my opinion about the stay. I commincated to the staff and was not offered assistance nor compensation. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mycket bra personal. Lite primitivt med ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Mycket bra personal. Lite primitivt med toa och dusch.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Keb station

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Trevligt livligt och mysigt ställe.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Kebnekaise och Tarfala

Rekommenderad av Ritva, Finland (Finland tis 04 sep 2018)
“Kebnekaise fjällstation var hemlig boende. Frukost och middag var liksom i ett gott hotel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Dålig standard på stugorna

Rekommenderad av Marianne, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Det var dåliga sängar. Fanns inget kylskåp i stugorna ej heller dusch.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Få toaletter och kallt vatten i duscharna

Rekommenderad av Ulf Fogelberg, Sverige (Sverige tis 04 sep 2018)
“Det var kö in till toaletterna på Gorni alltför ofta. När jag skulle duscha var varmvattnet slut. I övrigt OK”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyx o disciplin på bekostnad av mys.

Rekommenderad av hmmmm...., Sverige (Sverige sön 02 sep 2018)
“Väldigt trevliga lokaler i fantastisk omgivning. JÄTTEGOD mat och trevlig idé att presentera maten utifrån ställets historia (Elsa Göransson och hennes matlagning mellan 30- o 50 talen.) MEN tycker att det är onödigt lyxigt och uppstyrt under middagen. Hade hellre ätit enklare husmanskost, skippat bordsserveringen o stått i kö med bricka à la barnbespisning, om vi hade fått sätta oss vart vi ville och inte hade behövt passa tiden så exakt. Vi blev uppmanade att vara precis i tid för att inte störa presentationen vilket kan vara lite svårt när man är ute på tur. Sedan blev vi eskorterade till angiven plats. Vi hade bara trevliga bordsgrannar men jag hade hellre suttit avslappnad och tyst med mitt tursällskap som jag känner väl, eftersom vi var ganska trötta efter dagens strapatser. Miljön, särskilt den gamla delen inomhus, tycker jag väldigt mycket om , jag återvänder gärna, men jag saknar öppen eld, (men kanske de inte eldar på sommaren? Vi var där slutet augusti) och någon skrift i bokhyllan som berättar om stationens historia. Finns bilder på väggen och tidningsurklipp i slitna album, men det finns ingen samlad dokumentation på ett ställe. Hade också varit roligt att veta vad de samiska namnen på fjällen runtom betyder och om de har någon speciell betydelse i samisk historia och kultur. (Ok, det var lite gnälligt, men som sagt återvänder jag gärna trots det. Kan ju laga min mat o sitta o sura m den för mig själv nästa gång ;-)) ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället