STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (814 av 859 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(814 av 859rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 166)

I had an Pre-Online-Booking for 2 nights...

Ej rekommenderad av Schorse, Tyskland (Tyskland tor 13 sep 2018)
“I had an Pre-Online-Booking for 2 nights, but unfortunately arrived 1 day delayed because of rain on the Kungsleden trail. The checkin/reception showed NO understanding or flexibility and made me pay a THIRD night full price. It was in the middle of the week in September, so absolutely NOT in high season or the weekend. So I am pretty sure the place was not booked out. As a STF Member I would have expected at least an offer to get the third night discounted or even for free, as I had payed 2 nights but didn't use the first night. Also they gave me TWO DIFFERENT beds for 2 nights. So I had to "checkout" from the first bed in the morning and then WAIT untill 2pm until I was allowed to "checkin" for the second bed. That's really stupid, as my main reason to stay in that mountain station was to climb Kebnekaise and leave my things on my bed. Now I had to checkout very early and leave my things in a "luggage storage" (just an open/unprotected area in the basement). So for the price of THREE nights (more than 200 Euros!!!) I got NO service. I am VERY unhappy with that place and can not recommend anyone to go there.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kebnekaise i strålande septembersol

Rekommenderad av Bjarne, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Det var en underbar helg med 6 mils vanding med Sydtoppen, som delmål. Det enda som grusade (ska kanske skrivit kunde ha grusat!) var frukosten på lördag morgon. Människor hetsåt mat och fyllde lunchpåsarna med mat. Har aldrig sett ngt liknande. När jag kom fram och skulle smöra brödet, så sträckte sig en man och tog de sista bitarna med smör till sin tallrik, typ 4 matskedsstora bitar. En tanke vi fick var att människor kommer med helikopter och går upp på toppen på lördag och sedan hem med helikopter på söndag, de har så mkt energi jämfört med dem som går till Keb. Ja, det är två grupper av människor som är boende på stationen. De som vandrar dit och de som åker helikopter. Tempot är helt annorlunda mot tidigare besök, som vi gjort. Söndagen däremot var som vanligt vid frukosten, då alla var trötta eftersom alla hade vandrat. Helikoptrarna på söndag morgon åkte skytteltrafik till Nikka. Under förmiddagen var det två olika helikoptrar som körde över oss, när vi gick, över 30 gånger. Tur att det var sol, det kompenserade allt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Inga egentliga klagomål. På ett sätt dyr...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 10 sep 2018)
“Inga egentliga klagomål. På ett sätt dyr övernattning jämfört med hotell (pris per person och natt) men med tanke på det utsökta "läget" ute i en vacker dal vid Kebnekaise är det bra. Dyrt att köpa saker men det kan man också förstå och räkna med med tanke på läget. Lite väl mkt helikoptertrafik som stör känslan av att vara ute i naturen, borta från civilisationen, som ju är det man söker när man åker till ett ställe som en STF Fjällstation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otur med boende i samma. Jag och min kom...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Otur med boende i samma. Jag och min kompis hade bokat i 4 bäddsrum och efter att ha vandrat till toppen och sedan skulle in på rummet har nya gäster flyttat mina sängplats om rör om i min packning till. Mycket otrevligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa service

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Vi har alltid fått bästa service på Keb. fjällstation”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Spartanskt men bekvämt

Rekommenderad av Skåningen, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Jag spenderade några nätter i en våningssäng i Liddo och trivdes bra och sov gott. Det enda jag kunde önskat var större rum för dusch och toalett/tvätt. Det kunde bli lite trångt och även köbildning ibland när vi var många som ville tvätta av oss samtidigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt bemötande, fint att kunna sitta...

Rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige tor 06 sep 2018)
“Trevligt bemötande, fint att kunna sitta i sällskapsrummet och ta en fika och prata med andra fjällvandrare ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

När olyckan är framme är personalen fulltsändigt passiv

Rekommenderad av Anna C, Sverige (Sverige tor 06 sep 2018)
“Min reskamrat råkade ut för en olycka med flera skadade tänder och sår i ansiktet. Vi fick inte något stöd överhuvudtaget från personalen. De verkade helt okunniga om hur de borde agera. Jag föreslår att ni upprättar en cehecklista med information om "första hjälpen" och telefonnummer man bör ringa för att få adekvata råd angående vård, transporter etc.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Fantastiskt trevlig personal.

Rekommenderad av Nicklas (cricket batman), Sverige (Sverige tor 06 sep 2018)
“Det är alltid ett väldigt trevligt bemötande av all personal. Man hör ofta andra gäster som är lite osäkra i den miljön men de får alltid bra svar och ett tryggt bemötande också. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende på kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Sandra, Sverige (Sverige ons 05 sep 2018)
“Överlag en mycket trevligt vistelse och service möjligheter över förväntan. Har några få förbättringsförslag: för lite varmvatten i duscharna, större omklädningsrum för damerna då de under hela vistelsen var smockat med folk. Städning kan förbättras i vissa utrymmen såsom annexens hall. Hade tyvärr dålig upplevelse av övernattning i flerbäddsrum då vissa inte kan respektera när andra ligger och sover men förstår att det inte är så mycket ni kan göra åt saken. Bodde i annex och i gamla delen av huvudbyggnaden. Var fräscht och mycket trevligt. Trevlig personal och baa frukost och god buffé. Super med affären också. Vistelsen var helt klart mycket mer civiliserad och bekväm än vi förväntat oss. Var även på STF stationen i tarfala men bara under dagen. Vilket var mycket mer primitivt, vad vi hade förväntat oss. Men fräscht med nya utedass och fräscht o köket. Var intressant att få höra historier från farbrorn som arbetade där också.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället