STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (626 av 662 rekommenderar) (156 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(626 av 662rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 156)

Inget varmvatten, lyhört

Ej rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Vi bodde tre nätter i dubbelrum i översta huset Liddo. Ingen varmvatten när vi kom ner efter toppturen med guide. Fick duscha kallt!! Extremt lyhört, sov dåligt innan toppturen. Vi hörde vad grannes fru sa på mobiltelefonen.... Jag bokade dubbelrum utan linne. Fick svar att rummet jag lyckats boka inte fanns??? Fanns bara ett dyrare alternativ. Fick själv säga att jag borde få detta rum för samma pris då det verkade fel i bokningssystem. Bra service borde ha skrivit detta direkt utan att jag behövde påpeka detta. Trots detta hade vi fantastiska dagar på fjällstationen, en fin atmosfär!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

ENKELT MEN RENT OCH FRÄSCHT

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige sön 16 sep 2018)
“Väldigt bra standard och trevlig personal. Trivsamt i sin enkelhet. Lite få toaletter och duschar men upplevde inte någon kö. Rummen var bra ljudisolerade och rymliga med bra förvaring och massa krokar att hänga sina kläder på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good place to stay if you come for a sho...

Rekommenderad av Vanillacookie, Schweiz (Schweiz lör 15 sep 2018)
“Good place to stay if you come for a short trip to the mountains. Too civilized if you come from hiking the Kungsleden and want to enjoy quietness and solitude. Very good mountains tours and guides. Unfriendly receptionists. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I had an Pre-Online-Booking for 2 nights...

Ej rekommenderad av Schorse, Tyskland (Tyskland tor 13 sep 2018)
“I had an Pre-Online-Booking for 2 nights, but unfortunately arrived 1 day delayed because of rain on the Kungsleden trail. The checkin/reception showed NO understanding or flexibility and made me pay a THIRD night full price. It was in the middle of the week in September, so absolutely NOT in high season or the weekend. So I am pretty sure the place was not booked out. As a STF Member I would have expected at least an offer to get the third night discounted or even for free, as I had payed 2 nights but didn't use the first night. Also they gave me TWO DIFFERENT beds for 2 nights. So I had to "checkout" from the first bed in the morning and then WAIT untill 2pm until I was allowed to "checkin" for the second bed. That's really stupid, as my main reason to stay in that mountain station was to climb Kebnekaise and leave my things on my bed. Now I had to checkout very early and leave my things in a "luggage storage" (just an open/unprotected area in the basement). So for the price of THREE nights (more than 200 Euros!!!) I got NO service. I am VERY unhappy with that place and can not recommend anyone to go there.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Kebnekaise i strålande septembersol

Rekommenderad av Bjarne, Sverige (Sverige tis 11 sep 2018)
“Det var en underbar helg med 6 mils vanding med Sydtoppen, som delmål. Det enda som grusade (ska kanske skrivit kunde ha grusat!) var frukosten på lördag morgon. Människor hetsåt mat och fyllde lunchpåsarna med mat. Har aldrig sett ngt liknande. När jag kom fram och skulle smöra brödet, så sträckte sig en man och tog de sista bitarna med smör till sin tallrik, typ 4 matskedsstora bitar. En tanke vi fick var att människor kommer med helikopter och går upp på toppen på lördag och sedan hem med helikopter på söndag, de har så mkt energi jämfört med dem som går till Keb. Ja, det är två grupper av människor som är boende på stationen. De som vandrar dit och de som åker helikopter. Tempot är helt annorlunda mot tidigare besök, som vi gjort. Söndagen däremot var som vanligt vid frukosten, då alla var trötta eftersom alla hade vandrat. Helikoptrarna på söndag morgon åkte skytteltrafik till Nikka. Under förmiddagen var det två olika helikoptrar som körde över oss, när vi gick, över 30 gånger. Tur att det var sol, det kompenserade allt! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Inga egentliga klagomål. På ett sätt dyr...

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige mån 10 sep 2018)
“Inga egentliga klagomål. På ett sätt dyr övernattning jämfört med hotell (pris per person och natt) men med tanke på det utsökta "läget" ute i en vacker dal vid Kebnekaise är det bra. Dyrt att köpa saker men det kan man också förstå och räkna med med tanke på läget. Lite väl mkt helikoptertrafik som stör känslan av att vara ute i naturen, borta från civilisationen, som ju är det man söker när man åker till ett ställe som en STF Fjällstation.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Otur med boende i samma. Jag och min kom...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 09 sep 2018)
“Otur med boende i samma. Jag och min kompis hade bokat i 4 bäddsrum och efter att ha vandrat till toppen och sedan skulle in på rummet har nya gäster flyttat mina sängplats om rör om i min packning till. Mycket otrevligt. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa service

Rekommenderad av Bosse, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Vi har alltid fått bästa service på Keb. fjällstation”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Spartanskt men bekvämt

Rekommenderad av Skåningen, Sverige (Sverige fre 07 sep 2018)
“Jag spenderade några nätter i en våningssäng i Liddo och trivdes bra och sov gott. Det enda jag kunde önskat var större rum för dusch och toalett/tvätt. Det kunde bli lite trångt och även köbildning ibland när vi var många som ville tvätta av oss samtidigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Trevligt bemötande, fint att kunna sitta...

Rekommenderad av Gunnel, Sverige (Sverige tor 06 sep 2018)
“Trevligt bemötande, fint att kunna sitta i sällskapsrummet och ta en fika och prata med andra fjällvandrare ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället