STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (643 av 680 rekommenderar) (157 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(643 av 680rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 11-20 av 157)

Vädret

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike lör 30 mar 2019)
“Vi har inte kunnat göra turen som vi hade tänkt på grund av det dåliga vädret... Nu vet vi att man måste ha tid framför sig på Kungsleden. Annars, har vi varit mycket nöjda med alla anställningar och de glada människor som tog emot oss. Fortsätt bara så. Vänliga hälsningar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

A great place to stay after a week skiin...

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien mån 25 mar 2019)
“A great place to stay after a week skiing in the wild. Food excellent.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

On the way out fom the Kungsleden

Rekommenderad av Ken Delbos-Corfield, Frankrike (Frankrike sön 17 mar 2019)
“One cannot fault Kebnekaisefjällstation as an exit point for skiers coming down from Abisko. However it cannot be compared with the stugorna along the Kungsleden in terms of human warmth, atmosphere and cosiness. True everything is very clean, warm and comfortable, but the main building ressembles an ageing hotel lobby and the servicehus self-catering area is austere and lacking any soul. The reception staff seem to be more inclined to explain why things are not possible rather than to make them possible. That is the difference between Keb' and the stugorna. The stugvard is always so welcoming and helpful, and that is what makes a hut in the frozen wastes so much warmer than Keb'. And one needs to take out a bank loan in order to pay for a beer ! Sorry folks, but I never feel welcome at Keb' and this was my third visit, in 2005, in 2012 and now 2019. Each time I come away with the same feeling.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Evening Meal

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien sön 17 mar 2019)
“Our Evening Meal was superb, wonderful food, and a very pleasant atmosphere”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Basic huts with sauna’s

Rekommenderad av Ben, Nederländerna (Nederländerna lör 09 mar 2019)
“We loved the basic huts on the Kungsladen trail from Singi to Vakkotavare. Compared with the price for the cabins in Finland the price is rather high. We Will be back.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Det är rent och fräscht, personalen är j...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 dec 2018)
“Det är rent och fräscht, personalen är jättetrevlig och maten är bra. MEN! hela upplevelsen förstörs dock av alla helikoptrar. Katastrof!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra renoverat boende i Jägar´n med indra...

Rekommenderad av Thiger, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Bra renoverat boende i Jägar´n med indragen el och fräsch vandrarhemsstandard. Bra med kök och toa i huset. Nära till huvudbyggnaden med butik, restaurang och infodisk och ännu närmare till servicehuset med kök, matsal duschar, bastu m.m. Priserna tenderar dock att åka hiss uppåt om man inte är ute i mycket god tid och bokar sin övernattning. Helger verkar det vara svårast att få sängplats. Butiken är inte fullt så välsorterad om man vill köpa med sig mat för flera dagars fjällvandring jämfört med t. ex Abisko turiststation. Många startar sin fjällvandring i Nikkaluokta och går sedan Dag Hammarskjöldsleden och därefter Kungsleden norrut till Abisko. Jag rekommenderar istället att göra tvärtom sett till fjällupplevelsen, sträckornas beskaffenhet och provianteringen innan utfärd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avslappnat!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“En verkligt avslappnande känsla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

För dyrt boende

Ej rekommenderad av Jon , Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Priserna för själva boendet på Kebnekaise fjällstation är på tok för höga. I den prisnivån förväntar man sig ett eget hotellrum med frukost och badtofflor. I övrigt var maten mycket god och prisvärd. Det känns dock heltokigt att "del i sovsal" kostar lika mycket som ett eget hotellrum i centrala Stockholm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vi hade inte handdukar, eller lakan på r...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Vi hade inte handdukar, eller lakan på rummet då vi kom väldigt sent. Lite besviken. Städutrustningen var inte ok. Moppen fungerade inte. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället