STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (600 av 634 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(600 av 634rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 151-160 av 160)

Lyxigt boende ute i vildmarken

Rekommenderad av Vandraren , Sverige (Sverige tis 03 apr 2018)
“Ett trevligt ställe och mötesplats där man kan vila ut efter dagsturerna och ladda batterier och äta god mat med dryck. Fint att det går att orda guide när man ska bege sig till lite farligare ställen om man reser ensam. Trevlig personal i stora hela och många trevliga besökare från olika delar av landet och världen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket trevlig och hjälpsam personal på ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 31 mar 2018)
“Mycket trevlig och hjälpsam personal på sporten! De var så hjälpsamma både på tidigare email och på plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hög alpin veckan

Rekommenderad av Emil , Sverige (Sverige tis 27 mar 2018)
“Helt magisk vecka!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Topptursdagar på Keb

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tis 27 mar 2018)
“Beställt genom er Julkalender blev det en otroligt prisvärd vistelse. Mycket fint program och bra guider!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Strålande vyer

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 27 mar 2018)
“Fin fjällanläggning i magnifik miljö”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Keb Fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 mar 2018)
“Keb fjällstation är mycket trevlig och uppenbart anrik. Personalen är väldigt vänliga och trevliga i bemötandet samt ser till att lösa eventuella problem. Om stationen ska förbättras något vore kanske möjlighet till att några rum har egen dusch och toalett på rummet. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Lyhört

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 mar 2018)
“Rummen är otroligt lyhörda. Fast det inte var mycket folk i huset var det svårt att sova och vi blev väckta i ottan. Rummet var närmast toaletten och när någon kissade på toan hördes det i sängen. Även dörrarna hördes extrem mycket. Kan det vara så svårt att bygga med lite minaralull i väggarna?”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

att man kan köpa vatten är viktigt.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 26 mar 2018)
“att man kan köpa vatten är viktigt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise

Rekommenderad av Linda , Sverige (Sverige sön 25 mar 2018)
“Mitt första besök på STF fjällstation vid Kebnekaise. Jag kom för att bestiga sydtoppen och valde att göra det tillsammans med guide. Hela vistelsen var underbar och jag längtar redan tillbaka! Omgivningen liknar inget annat jag sett, varken i Sverige eller annat land. Att bestiga sydtoppen var en obeskrivlig upplevelse. Att vistas här under vintertid var vackert och friskt! Guiderna gjorde ett utmärkt jobb och bidrog till en god och minnesvärd topptur. Fjällstationen är mysig och maten är god. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vi gjorde en fantastiskt utmanande och l...

Rekommenderad av Johanna Lindberg, Sverige (Sverige lör 17 mar 2018)
“Vi gjorde en fantastiskt utmanande och lika hänförande topptur till Kebnekaise, med trygg och bra guidning av Matti. Och vi hade helt magiskt fina dagar bland fjäll och vidder! Det känns så bra att spendera semesterpengar på att bevara och låta fler ta del av denna storslagna plats!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället