STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (600 av 634 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(600 av 634rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 160)

Fotbolls VM

Rekommenderad av KSV, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Att inte kunna slå på TVn och visa en sån stor händelse som Kvartsfinalen i VM trots att säkert 90 % av gästerna ville se den var nonchalant och visade på en dålig känsla för ett bra kundbemötande från platsansvarig. I övrigt ett väldigt trevligt bemötande från den unga personalen i receptionen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mervärde

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Jag var på kebnekaise fjällstation i samband med Sveriges VM match mot England. Någon hade fattat det felaktiga beslutet att inte det var tillåtet att visa denna i de allmänna utrymmena på stationen. Det bar till följd att alla satt och fånstirradebu sin egen telefon utan att umgås med övriga gäster. I och med detta så missades en av grundpelarna i STFs anda nämligen den mänskliga samvaron, hade det givits möjligheten till gemensamt tittande så hade det påverkat STF i en positiv riktning framåt. Istället gavs det en bild av en trångsynt organisation vilket bara är att beklaga. Det är inte så som jag vill att mitt STF ska vara”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Flower trail

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 10 jul 2018)
“Great short walk, very informative and interesting signs. Recommend.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Priser

Rekommenderad av Tollebolle, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Jag har en viss förståelse att priserna är höga med tanke på läget och att folk bor där en begränsad tid på året men att behöva betala över 700 kr/natt för en sängplats i ett fyrbäddsrum med dålig ventilation känns lite väl dyrt.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Min upplevelse överträffade alla mina fö...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 09 jul 2018)
“Min upplevelse överträffade alla mina förväntningar. Personalen var helt underbar. Maten var av mycket hög klass Guiderna var mycket professionella Jag vet redan att jag kommer att återvända Med vänlig hälsning, Arne Lovar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Famili visit

Rekommenderad av Silke, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“ Vi hade det bra på stationen. Ett litet 4 bäddsrum, rent och genom tänkt med upphängnings möjligheter, Eluttag och hyllor så att det räcker. Personalen i Rezeptionen var servicemindet och trevlig. Vi åt en tre rätters på Elzas Restaurang och det var riklig och gott ut över det vanliga, personalen var proffsig och trevlig. Så mycket ros men det fanns lite ris med. Dusch och toalett fanns bara två för hela huset och de var inte köns delad. Personalen i Guideshopen var tyvärr inte alls servicemindet, på frågan om vi behöver stigjärn fick vi bara ett nej, inget mer hjälp erbjöds, som om vi var besvärliga. Vi skulle önskad oss en utförlig rådgivning i för Kebnekaise bestigningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Välkomnande

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“Supertrevlig personal!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En härlig upplevelse! Bodde i huvudbyggn...

Rekommenderad av Maria Jonsson , Sverige (Sverige tor 05 jul 2018)
“En härlig upplevelse! Bodde i huvudbyggnaden och sov i sovalkov mysigt! Allt var jättebra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hytterne

Rekommenderad av Dorte, Danmark (Danmark ons 04 jul 2018)
“Vi gik Kebnekaiseleden og talte om hvorfor der ikke er mere brændeseksvenlige brændeovne (konvektionsovne). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

fortsatt vandring mot Singi

Rekommenderad av Georg, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Markering, rösning i detta virrvarr av upptrampade stigar nära-från fjällstationen mot Singi”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället