STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (642 av 679 rekommenderar) (150 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(642 av 679rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 131-140 av 150)

Välkomnande

Rekommenderad av Ulla, Sverige (Sverige lör 07 jul 2018)
“Supertrevlig personal!!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

En härlig upplevelse! Bodde i huvudbyggn...

Rekommenderad av Maria Jonsson , Sverige (Sverige tor 05 jul 2018)
“En härlig upplevelse! Bodde i huvudbyggnaden och sov i sovalkov mysigt! Allt var jättebra!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hytterne

Rekommenderad av Dorte, Danmark (Danmark ons 04 jul 2018)
“Vi gik Kebnekaiseleden og talte om hvorfor der ikke er mere brændeseksvenlige brændeovne (konvektionsovne). ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

fortsatt vandring mot Singi

Rekommenderad av Georg, Sverige (Sverige tis 03 jul 2018)
“Markering, rösning i detta virrvarr av upptrampade stigar nära-från fjällstationen mot Singi”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 02 jul 2018)
“Boendet är jätte bra fortsätt på inslagen bana med enkelt men fräscht. Maten och upplägget med tre rätters tycker jag inte hör hemma på en fjällstation. Enklare mat för alla och inga sittningar att passa. Pasta köttfärssås, pyttipanna mm hade fungerat fint. Och till ett lägre pris ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Priser!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 30 jun 2018)
“Priser på tre rätters middag mm helt OK men lite dyrt med extra grejer. Ville fylla en termos med kaffe, skulle kosta 80:-. Hoppad över detta pga priset.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fin upplevelse

Rekommenderad av Bjorn, Sverige (Sverige fre 29 jun 2018)
“Enda störningsmomenten var när stugvärd hade gäster med baen i stuga Annars jättefint. Med anledning av penningbrist i STF förrslår jag att inköpsexpertanlitas av STF. Jag gissar att marginalerna på försäljningen genom konkurrensutsättning kan förbättras betydligt.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

På tur

Rekommenderad av Douglas Vanderklack, Sverige (Sverige mån 25 jun 2018)
“Urbra upplevelse med trevlig och kunnig personal . Fantastisk bra mat i restaurangen ! Avfuktningen i torkrummen kunde varit bättre och medlemsrabatten högre. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Städning i flerbäddsrum!

Rekommenderad av Tjejtrion, Sverige (Sverige tor 21 jun 2018)
“Vi var tre stycken som skulle bo i ett av 10-bäddsrummen där folk kom och gick lite hela tiden. Städningen där var mindre bra då tidigare inneboende inte städat av sängar och hyllor efter sin vistelse i rummet.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Första gången på Kebnekaise 15/6-19/6

Rekommenderad av Monkan, Sverige (Sverige tor 21 jun 2018)
“Jag är nöjd med allt va det gäller Fjällstationen. Boendet va bra (bodde i sovsal) Miljön va fantastisk. Bastun ja va kan man säga... Den utsikten är ju svårslagen. Middagarna va helt jävla grymma. Frukosten va oxå den helt grym. Så jag rekommenderar detta varmt. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället