STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (600 av 634 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(600 av 634rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 160)

Vacker plats

Rekommenderad av Jempa, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Fjällstationen var supermysig och personalen var otroligt trevliga och serviceminded! Den lilla butik som fanns hade det mesta inför vandringen om man råkar ha glömt något :) Det enda lilla minus var att det var väldigt lyhört i stugorna, så öronproppar är ett bra tips! I det stora hela är jag mycket nöjd med min vistelse👍🏼 ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

härlig miljö både på boende restaurang o...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“härlig miljö både på boende restaurang och natur.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise juli 2018

Rekommenderad av MarkoVahlberg, Sverige (Sverige tis 17 jul 2018)
“ Den stora bilden = helt fantastisk miljö. Riktigt "feelgood" att få vara nära naturen & se den fina naturen & att få bestiga Sveriges högsta berg.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Perfect

Rekommenderad av Marie et François, Frankrike (Frankrike mån 16 jul 2018)
“Perfect”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Generally exceeded expectations

Rekommenderad av Kim, Storbritannien (Storbritannien sön 15 jul 2018)
“Peaceful, clean, 4 bed room. Public rooms good. First evening the showers were cold. We expected soap dispensers in the showers. Excellent base for a once in a lifetime event.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Feedback

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Hej, Trevligt boende och personal, det jag saknade lite var någon typ av servering, typ att man kan beställa något lätt att äta. Ex, en våffla, en grillad macka eller liknande. Kanske missade det men vet att flera efterfrågade något liknande. I ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppbetyg till toppfjällstation

Rekommenderad av Ellenor, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Positiv, vänlig och hjälpsam personal. I en härlig miljö med fina uppehållsrum. Fina stora uteplatser. Fantastisk frukost med nybakat bröd. ( bara juicen som var dålig). Magisk tre rättersmiddag. Mycket praktiska ordnat, känns som man tänkt på allt. Ett fantastiskt boende i en sagolik miljö. Toppbetyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht boende mycket trevlig tillmötesg...

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Fräscht boende mycket trevlig tillmötesgående personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Före bestigningen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Misslyckat som viloplats

Ej rekommenderad av Cosmo, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Praktiskt med dusch, kök, elektricitet m.m. men det fungerar inte när det inte går att vila. Knarrande och lyhörda rum, knakiga hårda bäddar och akustik som förstärker ljud mer än i fjällstugorna. Många oerfarna vandrare och barnfamiljer som inte visar hänsyn, utöver snarkandet. Vaknade ständigt trots öronproppar och låg frustrerad och väntade ut natten både före och efter toppbestigningen. Förstår inte STFs prioriteringar - det finns middag för 500 kr, bar, souvenirer och mängder av personal, men det går inte att vila om man inte bokar hotellrum. Och då kostar ändå enkla bäddar betydligt mer än i fjällstugorna. Hade samma erfarenhet på STF Helags tidigare. Man borde tänka om, ett stort öppet rum med madrasser på golvet ger mycket bättre möjligheter att sova än tätt packade dubbelsängar och meningslösa draperier. Lär er av STF Sylarna! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället