STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (642 av 679 rekommenderar) (150 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(642 av 679rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 121-130 av 153)

Perfect

Rekommenderad av Marie et François, Frankrike (Frankrike mån 16 jul 2018)
“Perfect”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Generally exceeded expectations

Rekommenderad av Kim, Storbritannien (Storbritannien sön 15 jul 2018)
“Peaceful, clean, 4 bed room. Public rooms good. First evening the showers were cold. We expected soap dispensers in the showers. Excellent base for a once in a lifetime event.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Feedback

Rekommenderad av Sara, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Hej, Trevligt boende och personal, det jag saknade lite var någon typ av servering, typ att man kan beställa något lätt att äta. Ex, en våffla, en grillad macka eller liknande. Kanske missade det men vet att flera efterfrågade något liknande. I ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppbetyg till toppfjällstation

Rekommenderad av Ellenor, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Positiv, vänlig och hjälpsam personal. I en härlig miljö med fina uppehållsrum. Fina stora uteplatser. Fantastisk frukost med nybakat bröd. ( bara juicen som var dålig). Magisk tre rättersmiddag. Mycket praktiska ordnat, känns som man tänkt på allt. Ett fantastiskt boende i en sagolik miljö. Toppbetyg!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fräscht boende mycket trevlig tillmötesg...

Rekommenderad av Helena, Sverige (Sverige lör 14 jul 2018)
“Fräscht boende mycket trevlig tillmötesgående personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Före bestigningen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 13 jul 2018)
“”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Misslyckat som viloplats

Ej rekommenderad av Cosmo, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Praktiskt med dusch, kök, elektricitet m.m. men det fungerar inte när det inte går att vila. Knarrande och lyhörda rum, knakiga hårda bäddar och akustik som förstärker ljud mer än i fjällstugorna. Många oerfarna vandrare och barnfamiljer som inte visar hänsyn, utöver snarkandet. Vaknade ständigt trots öronproppar och låg frustrerad och väntade ut natten både före och efter toppbestigningen. Förstår inte STFs prioriteringar - det finns middag för 500 kr, bar, souvenirer och mängder av personal, men det går inte att vila om man inte bokar hotellrum. Och då kostar ändå enkla bäddar betydligt mer än i fjällstugorna. Hade samma erfarenhet på STF Helags tidigare. Man borde tänka om, ett stort öppet rum med madrasser på golvet ger mycket bättre möjligheter att sova än tätt packade dubbelsängar och meningslösa draperier. Lär er av STF Sylarna! ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fotbolls VM

Rekommenderad av KSV, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Att inte kunna slå på TVn och visa en sån stor händelse som Kvartsfinalen i VM trots att säkert 90 % av gästerna ville se den var nonchalant och visade på en dålig känsla för ett bra kundbemötande från platsansvarig. I övrigt ett väldigt trevligt bemötande från den unga personalen i receptionen. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Mervärde

Rekommenderad av Gunnar, Sverige (Sverige tis 10 jul 2018)
“Jag var på kebnekaise fjällstation i samband med Sveriges VM match mot England. Någon hade fattat det felaktiga beslutet att inte det var tillåtet att visa denna i de allmänna utrymmena på stationen. Det bar till följd att alla satt och fånstirradebu sin egen telefon utan att umgås med övriga gäster. I och med detta så missades en av grundpelarna i STFs anda nämligen den mänskliga samvaron, hade det givits möjligheten till gemensamt tittande så hade det påverkat STF i en positiv riktning framåt. Istället gavs det en bild av en trångsynt organisation vilket bara är att beklaga. Det är inte så som jag vill att mitt STF ska vara”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Flower trail

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 10 jul 2018)
“Great short walk, very informative and interesting signs. Recommend.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället