STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (600 av 634 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(600 av 634rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 111-120 av 160)

God mat och frukost. Ofta kallt vatten i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“God mat och frukost. Ofta kallt vatten i duschen. Inget myggnät för fönstret. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Finns något för alla

Rekommenderad av Fialeken, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Bra att det fanns något för alla både när det gäller boende och mat. från tältplats till rum. Och möjlighet att laga/köpa mat eller boka middag. Jättefin frukostbuffe!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men otydligt!

Rekommenderad av Rebecca, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Vi både campade och bodde i 10-bäddarna. Men i båda fallen var det otydligt vid incheckning vad som gällde med utcheckning och vart man fick slå upp tältet. Ändå vart det drygheter från personalen om man var sen med utcheckning (ingen hade sagt att den var kl 10). I övrigt: magisk plats och god mat. Tack!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Boende STF Fjällstation Kebnekaise - Liddo 2018-07-18 -- 2018-07-19

Rekommenderad av PeterS, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Storlek på rummet litet men helt OK. Rummet var dock otroligt varmt, varmt ute = varmt inne. WC - långa köer på morgon och kväll, men främst på morgonen. Dusch - skulle testa denna en gång, men vattnet var så extremt varmt att det inte gick att duscha. Valde då att duscha vid alla tillfällen i servicehuset istället, där var det mycket bättre. Annars var det väldigt rent och fint i hall, torkrum och andra gemensamma utrymmen i Liddo.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyhört, gick människor utanför dörren he...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Lyhört, gick människor utanför dörren hela natten”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Toppen dagar!

Rekommenderad av Elli, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Mycket bra service & utbud. Nästan för lyxigt för att vara i vildmarken :-)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Priserna för boende är alldeles för höga...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Priserna för boende är alldeles för höga, ganska dålig städning i rum. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Perfekt

Rekommenderad av Peter E, Sverige (Sverige lör 21 jul 2018)
“Fantastiskt. Över förväntan när det gäller Receptionen med den stora loungen att varva ner i och ta en öl efter toppturen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Efter Kungsleden från Abisko var det skö...

Rekommenderad av Kathrin, Tyskland (Tyskland tor 19 jul 2018)
“Efter Kungsleden från Abisko var det skönt att kunna duscha igen och ha det lite lyxigare i fjällstationen. Egentligen var vi helt nöjda! Den enda saken som jag tyckte var konstigt är att det bara serverades mat om man bokade en sittning. Det finns ju tillräckligt med plats att ha en liten restaurang och att servera enkla rätter som inte behöver lika kzcket förberedning som maten som vi fick sen. Maten var jättegod, men det var lite för hippt för oss och jag hade bara velat ha något enkelt efter flera dagars pasta osv... Bara efteråt såg jag att vi också hade kunnat köpa en matlåda och värma upp den själv. Hade jag vetat det innan vi bokade sittningen så hade jag föredragit det. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

En plats att komma tillbaka till

Rekommenderad av B, Sverige (Sverige tor 19 jul 2018)
“Har varit där två år i rad och är lika nöjd denna gång, maten är alltid bra och trevlig personal. Enda jag kan påpeka är att tvål fanns inte på toaletten, enda negativa med denna visit. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället