STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (642 av 679 rekommenderar) (150 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(642 av 679rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 101-110 av 153)

urbanisering

Rekommenderad av Olle Markgren, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Jag inser problemet men vill ändå förmedla min intryck... Med åren upplever jag att det blir mer och mer urbaniserat på Kebnekaise fjällstation. Ett antal människor åker helikopter till fjällstationen, bestiger berget och flyger hem igen. Jag tvivlar på att de som gör så blir intresserade av vandring i fjällvärlden i största allmänhet och alla upplevelser man får med sig av det, utan de nöjer sig med toppbestigningen och har något att berätta när de kommer hem. Och den utvecklingen är tråkig tycker jag men inser som sagt att det inte är lätt att göra något åt det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

priser

Rekommenderad av Magnus, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Man kan konstatera att det är väldigt dyrt att bo på fjällstationen. Inte minst med tanke på utbudet av mat är väldigt begränsat, man kan bara äta "finmiddag", vore ju kanon om det även fanns "barmeny" med hamburgare eller liknande... att bo där 4 dar och äta finmiddag med 4 pers - ja det blir ju dyrt. Allt är väl egentligen ganska dyrt på fjällstation! Lite junior personal på fjällstationen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boendet

Rekommenderad av Erik, Sverige (Sverige tor 26 jul 2018)
“Lite väl lyhört och sängarna knakade så att om någon i rummet rörde sig så vaknade övriga.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tack ❤️

Rekommenderad av Annette, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Vi hade en underbar vistelse hos er! All personal var mycket trevliga!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Hemsidan var väldigt svår att boka från....

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Hemsidan var väldigt svår att boka från. Dyra priser! Fantastisk guidad tur upp på Keb! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Härlig fjällanläggning

Rekommenderad av Jon, Sverige (Sverige ons 25 jul 2018)
“Stort plus till personalen som är mycket trevliga och hjälpsamma. Bra tilltaget serviceutrymme med kök och dusch. Fantastisk utsikt och natur. Gärna mer varmvatten i duscharna...”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Kebnekaise

Rekommenderad av Nill, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“Bra service, tillmötesgående personal och god mat!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

God mat och frukost. Ofta kallt vatten i...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 24 jul 2018)
“God mat och frukost. Ofta kallt vatten i duschen. Inget myggnät för fönstret. Trevlig personal.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Finns något för alla

Rekommenderad av Fialeken, Sverige (Sverige mån 23 jul 2018)
“Bra att det fanns något för alla både när det gäller boende och mat. från tältplats till rum. Och möjlighet att laga/köpa mat eller boka middag. Jättefin frukostbuffe!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra men otydligt!

Rekommenderad av Rebecca, Sverige (Sverige sön 22 jul 2018)
“Vi både campade och bodde i 10-bäddarna. Men i båda fallen var det otydligt vid incheckning vad som gällde med utcheckning och vart man fick slå upp tältet. Ändå vart det drygheter från personalen om man var sen med utcheckning (ingen hade sagt att den var kl 10). I övrigt: magisk plats och god mat. Tack!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället