STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (626 av 662 rekommenderar) (156 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(626 av 662rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 156)

Bra, förutom kallvatten i duschar.

Rekommenderad av Juli -18, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Bra, förutom kallvatten i duschar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Som en dröm!

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Fantastiskt bemötande med engagerade personal! och så magisk mat på det. Planerar redan mitt nästa besök! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjälläventyr med guldkant

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Jag och min vän bodde en vecka på STF Keb. Vi blev överraskade av att standarden är så hög på anläggningen. Allt vi önskat har vi fått. Otroligt strukturerat i allmänna ytor. Rent och snyggt. Vi gillar ungdomarna som jobbar där den här säsongen. Lösningsorienterade, informativa och väldigt vänliga. Allt detta tillsammans med det fina vädret gav oss ett härligt äventyr som vi för alltid kommer att bära med oss. Tack! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppentur

Rekommenderad av MK, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Strålande sol och underbar mat. Vi hade 3 dygn på Keb med toppturer på dagarna. Kommer alltid längta tillbaka till Keb. Mycket folk på boendet men slutet juli är ju högsäsong så helt förståeligt med lite trängsel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Lyx i väglöst land

Rekommenderad av Per Mosseby, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Återvänder för femte gången till Kebnekaise Fjällstation, och tycker det fungerar bättre än någonsin. Denna pärla i väglöst land är som en oas i öknen, eller kanske ännu hellre som Vattnadal (Rivendell) i Sagan om Ringen. Underbart!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

urbanisering

Rekommenderad av Olle Markgren, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Jag inser problemet men vill ändå förmedla min intryck... Med åren upplever jag att det blir mer och mer urbaniserat på Kebnekaise fjällstation. Ett antal människor åker helikopter till fjällstationen, bestiger berget och flyger hem igen. Jag tvivlar på att de som gör så blir intresserade av vandring i fjällvärlden i största allmänhet och alla upplevelser man får med sig av det, utan de nöjer sig med toppbestigningen och har något att berätta när de kommer hem. Och den utvecklingen är tråkig tycker jag men inser som sagt att det inte är lätt att göra något åt det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyra rum utan dusch och toalett

Rekommenderad av Komfort Vandraren, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Jättefin anläggning dock var rummen väldigt dyra och enkla, till det priset hade man önskat privat dusch och toalett. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Ankomst

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Nyckelutlämning missades vid incheckning beställt sänglinne skulle finnas i rummet men så var det ej I övrigt allt till belåtenhet Matlådor som köptes på plats var av utsökt smak”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Topptur

Rekommenderad av Tarzan, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Inte imponerad av personal i reception/shop, ej trevliga.. Maten och Personal i resturang fantastisk!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Boende på Kebnekaise fjällstation

Ej rekommenderad av Micke, Sverige (Sverige lör 28 jul 2018)
“Tycker att möjligheten att fjällstionen finns är fantastiskt, men att det är förhållandevis alldeles för dyrt för det boende (hotellpriser), och priset för tex en öl är Stureplansnivå 😳.Men annars var det rent och snyggt, och har haft en fantastisk upplevelse hos er. Tack.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället