STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (643 av 680 rekommenderar) (157 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(643 av 680rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 157)

Trångt på Kebne

Ej rekommenderad av Besviken, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Fler boende än anläggningen klarar av - tur det var torrt och soligt väder. Allmänna utrymmen smutsiga. Folk gick omkring barfota i köket - usch riktigt äckligt. Saknade bänkar utanför husen Betald frukost hann vi inte äta klart, mycket tog slut och räckte inte till alla eller så fick vi vänta länge på påfyllning. Nästa gång när det bli "lågsäsong" eller tält.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

Bokning av boendet

Rekommenderad av Karin , Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Jag hade kollat i god tid innan o då fanns lediga sängplatser. När jag sedan skulle boka var de borta. Lyckades boka in oss för en natt ( just den natten regnade det, vilken tur!) Hade förstått i efterhand att många har bokat sängplatser med kort varsel! Hur gjorde de? Varför fanns ingen notis om det på hemsidan? Vi bodde i tält o det funkade bra men säng skulle ha varit bättre för att släpa på mindre grejer. Servicen på plats var enastående, flickorna i receptionen var snabba, vänliga, kunniga och proffsiga. I sin helhet var besöket på kebne fjällstation mycket bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Två nätter på Kebnekaise fjällstation

Rekommenderad av Sanna, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Hej, vi har bott två nätter på fjällstation, familj m två barn och hund och är verkligen supernöjda. Fjällstationen är så fräsch och välkomnande både utomhus och inomhus och personalen är toppen! Väldigt smidiga i receptionen, och extra underbara i Elsas kök! Mycket god mat bägge dagarna och hembakt bröd är en glädjande bonus! Vi har haft det mkt bra och planerar att komma tillbaka om två år, nästa sommar är redan intecknad.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Snålt

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 03 aug 2018)
“Dåligt att det inte går att avboka sämnglinne och mat när resan blev inställd pga att SJ fick stopp på spåret.”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyrt men vistelsen i sin helhet fantastisk

Rekommenderad av Eva H, Sverige (Sverige tor 02 aug 2018)
“Enkel standard och litet rum, men personalen, platsen, maten, frukosten och den totala upplevelsen och servicen kring bestigningen av Kebnekaises sydtopp var ändå makalöst underbar. Stora möjligheter till små och stora äventyr!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Med tanke på storleken på rummet samt st...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Med tanke på storleken på rummet samt standard så var det dyrt boende, fick betala 5300:- för 3 vuxna och 2 barn. Ni tar hotellpriser där man har wc och dusch på rummet samt stor hotellfrukost. Stor miss att ni inte har vanlig ugn i Kebnekaise Fjällstations servicehus. Vi hade tagit med lasange som skulle tillagas i ugn vilket innebar att vi fick slänga denna. Saknade möjligheten att kunna äta mat i restaurangen på kvällen. Serverades endast 3-rättersmiddag som alternativ och detta var inget vi var sugna på och blev då hänvisad till butiken och det matutbud de hade då vi intre kunde tillaga medhavd mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Besegra toppen

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Vi hade en väldigt bra vistelse på fjällstugan, allt var rent och fräscht och de erbjöd någonting för alla. Det gemensamma köket var rymligt och hade allt man behövde, samt fanns inget bättre än att sätta sig i bastun efter en jobbig vandringsdag. Vi tog oss inte tillfället att äta i restaurangen men en av våra rummskonpisar hade mycket positiva ord om maten som serverades. Personalen var ofta vänliga och hjälpsamma, men då det var högsäsong var det förståligt vissa var lite stressade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, förutom kallvatten i duschar.

Rekommenderad av Juli -18, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Bra, förutom kallvatten i duschar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Som en dröm!

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Fantastiskt bemötande med engagerade personal! och så magisk mat på det. Planerar redan mitt nästa besök! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjälläventyr med guldkant

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Jag och min vän bodde en vecka på STF Keb. Vi blev överraskade av att standarden är så hög på anläggningen. Allt vi önskat har vi fått. Otroligt strukturerat i allmänna ytor. Rent och snyggt. Vi gillar ungdomarna som jobbar där den här säsongen. Lösningsorienterade, informativa och väldigt vänliga. Allt detta tillsammans med det fina vädret gav oss ett härligt äventyr som vi för alltid kommer att bära med oss. Tack! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället