STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (814 av 859 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(814 av 859rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 91-100 av 166)

Med tanke på storleken på rummet samt st...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Med tanke på storleken på rummet samt standard så var det dyrt boende, fick betala 5300:- för 3 vuxna och 2 barn. Ni tar hotellpriser där man har wc och dusch på rummet samt stor hotellfrukost. Stor miss att ni inte har vanlig ugn i Kebnekaise Fjällstations servicehus. Vi hade tagit med lasange som skulle tillagas i ugn vilket innebar att vi fick slänga denna. Saknade möjligheten att kunna äta mat i restaurangen på kvällen. Serverades endast 3-rättersmiddag som alternativ och detta var inget vi var sugna på och blev då hänvisad till butiken och det matutbud de hade då vi intre kunde tillaga medhavd mat.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Besegra toppen

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige ons 01 aug 2018)
“Vi hade en väldigt bra vistelse på fjällstugan, allt var rent och fräscht och de erbjöd någonting för alla. Det gemensamma köket var rymligt och hade allt man behövde, samt fanns inget bättre än att sätta sig i bastun efter en jobbig vandringsdag. Vi tog oss inte tillfället att äta i restaurangen men en av våra rummskonpisar hade mycket positiva ord om maten som serverades. Personalen var ofta vänliga och hjälpsamma, men då det var högsäsong var det förståligt vissa var lite stressade.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra, förutom kallvatten i duschar.

Rekommenderad av Juli -18, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Bra, förutom kallvatten i duschar.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Som en dröm!

Rekommenderad av Elin, Sverige (Sverige tis 31 jul 2018)
“Fantastiskt bemötande med engagerade personal! och så magisk mat på det. Planerar redan mitt nästa besök! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fjälläventyr med guldkant

Rekommenderad av Kristina , Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Jag och min vän bodde en vecka på STF Keb. Vi blev överraskade av att standarden är så hög på anläggningen. Allt vi önskat har vi fått. Otroligt strukturerat i allmänna ytor. Rent och snyggt. Vi gillar ungdomarna som jobbar där den här säsongen. Lösningsorienterade, informativa och väldigt vänliga. Allt detta tillsammans med det fina vädret gav oss ett härligt äventyr som vi för alltid kommer att bära med oss. Tack! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toppentur

Rekommenderad av MK, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Strålande sol och underbar mat. Vi hade 3 dygn på Keb med toppturer på dagarna. Kommer alltid längta tillbaka till Keb. Mycket folk på boendet men slutet juli är ju högsäsong så helt förståeligt med lite trängsel.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vackert läge

Rekommenderad av Carina, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Ett mycke trevligt boende, personalen vänliga och hjälpsamma. Maten var suveränt god.atmosfäsen och stämningen på hela station var gemytlig, en slags familjekänsla. Hit kommer man tillbaka ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Lyx i väglöst land

Rekommenderad av Per Mosseby, Sverige (Sverige mån 30 jul 2018)
“Återvänder för femte gången till Kebnekaise Fjällstation, och tycker det fungerar bättre än någonsin. Denna pärla i väglöst land är som en oas i öknen, eller kanske ännu hellre som Vattnadal (Rivendell) i Sagan om Ringen. Underbart!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

urbanisering

Rekommenderad av Olle Markgren, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Jag inser problemet men vill ändå förmedla min intryck... Med åren upplever jag att det blir mer och mer urbaniserat på Kebnekaise fjällstation. Ett antal människor åker helikopter till fjällstationen, bestiger berget och flyger hem igen. Jag tvivlar på att de som gör så blir intresserade av vandring i fjällvärlden i största allmänhet och alla upplevelser man får med sig av det, utan de nöjer sig med toppbestigningen och har något att berätta när de kommer hem. Och den utvecklingen är tråkig tycker jag men inser som sagt att det inte är lätt att göra något åt det. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Dyra rum utan dusch och toalett

Rekommenderad av Komfort Vandraren, Sverige (Sverige sön 29 jul 2018)
“Jättefin anläggning dock var rummen väldigt dyra och enkla, till det priset hade man önskat privat dusch och toalett. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället