STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 94% (775 av 822 rekommenderar) (166 recensioner)

Gästbetyg: 94%

(775 av 822rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 171)

Dormitory

Ej rekommenderad av Tanja, Schweiz (Schweiz sön 21 jul 2019)
“The price for the beds in the dormitory is way to high. You get the same service as in the smaler cabins but you pay the triple price. If you pay that much for a bed, you should be able to open the window (we had the airing of the kitchen in front of our window), the courtains should close properly, bed linens should be included and there should at least a shower in the same building. If you keep the dromitory in these conditions the price has to be adapted.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 2 av 5

Personalen

Rekommenderad av Christina , Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Fantastisk personal som tog hand om oss på bästa sätt när elen slogs ut. Professionellt, serviceminded, tydliga och vänliga i alla möten. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bastutider

Rekommenderad av Ingo, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Hej, vi är jättenöjda med vår vistelse vid fjällstationen, men vi har några synpunkter. -Bastun och baren stänger kl. 22, eftersom vandringarna är ganska långa, så är det inte ovanligt att man kommer tillbaka efter det, så längre öppettider, till kl.00 helst. -Varmvattnet i duscharna tog slut snabbt. -Kanske inte rör fjällstationen, men bättre markering där Singileden och Västra leden delar sig. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kebnekaise 16/7

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 20 jul 2019)
“Tyvärr fick vår resa "pyspunka" då det var strömlöst i ett dygn. Vi avråddes att gå upp på fjället då all kommunikation var bruten. Vi valde att checka ut en dag tidigare pga detta. Stor eloge till alla som jobbade på fjällstationen. Gott humör trots tuffa omständigheter. Vi hoppas på att återvända, ha lite mer tid på sig och kunna gå upp på toppen.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket bra

Rekommenderad av Erja Persson, Sverige (Sverige fre 12 jul 2019)
“Väldigt bra bemötande. Glad och hjälpsam personal. Mycket bra frukost och mat. Vi bodde i Åive, mysigt och sköna sängar. Rent och prydligt. Bra bastu och dusch. Bra med sopsortering. Enda lilla nackdel var att det inte gick att sortera plast. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Jag tycker att boendet är fint, mysigt ...

Rekommenderad av Happ, Sverige (Sverige ons 10 jul 2019)
“Jag tycker att boendet är fint, mysigt och ligger jättefint med jättetrevlig personal. Det finns en resturang som är fin, men tycker att det var lite för små portioner för personer som har varit igång hela dagen och behöver fylla på. Tycker även att butiken kunde haft mer i matväg för att kunna göra eget. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat och fin atmosfär

Rekommenderad av Jatta, Finland (Finland ons 10 jul 2019)
“Frukostet var underbar. Personal vänlig och hjälpvillig. Atmosfär i fjällstationen var fin och unik.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stf är bra men priset...

Rekommenderad av Martin, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Stf är bra men priset för ett litet tvåmanna rum med självstädning, utan lakan, handduk och frukost är kanske lite i överkant :-) Förstår samtidigt att Keb är poppis och att det är ett bra sätt att finansiera den totala verksamheten. Bra frulle och trevlig personal. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Kebnekaise

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“Logi i stort logement, något slamrig dörr. Lite svårt att jämföra förväntningar på fjällstation jämfört med fjällstuga. Mycket folk, inte lika familjär stämning som i fjällstugor. Svårt att boka bord i restaurangen när man är ute på fjället. Ganska sval bastu och varmvattnet tog snart slut (men det fanns varmvatten i början!). Bra service från uthyrningen, med kloka råd om lämpliga utfärder. Saknade lingonsylt i butiken.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

keb fjällstation några nätter

Rekommenderad av roller, Sverige (Sverige tis 09 jul 2019)
“bastu och dusch bra, Allmänna utrymmen överbefolkade. Torkrum i huvudbyggnad underdimensionerad”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 0 av 0

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället