STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (600 av 634 rekommenderar) (155 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(600 av 634rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 162)

Gikk Kungsleden fra Kebnekaise til Abisk...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 24 apr 2019)
“Gikk Kungsleden fra Kebnekaise til Abisko på ski. Flott tur, men skiforholdene endret seg fort(varmt vær og snøsmelting)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

usel restauration

Ej rekommenderad av besviken veteran, Sverige (Sverige fre 19 apr 2019)
“Vi var tre personer som bodde två nätter på stationen. Första kvällen kom vi fram kl 1930. Då var det för sent att få den efterlängtade trerättersmiddagen. Men det kanske skulle gå att servera oss en varmrätt. Efter kontroll i köket kunde detta beviljas. Nästa dag hade vi beställt att delta i den middagsservering (tre rätter) som skulle inledas 1830. Det var en fin skiddag och vi spenderade den med en längre tur än planerat. Jag ringde därför från Tarfalastugan och berättade att vi ibte skulle hinna tillbaka till kl 1830 men kanske kunde vi som kvällen innan få beställa bara en varmrätt? Inget bestämt svar kunde nu ges på detta. Vi var tillbaka på stationen strax före kl 19. Jag frågade igen i receptionen om möjligheten att få äta i restaurangen. Liten, blev svatet. Och jag måste själv kolla med servisen. Jag gick in i restaurangen och fick beskedet, strax efter kl 19, att vi omöjligen kunde få någon mat där. Denna brist på flexibilitet gjorde oss verkligen besvikna. Restaurangen var f ö inte ens halvfull. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det vore bra med ytterligare krokar i "s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Det vore bra med ytterligare krokar i "sovhytterna"”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Meals

Rekommenderad av Rossel, Schweiz (Schweiz tis 16 apr 2019)
“Great accommodation, the food in the restaurant was very fine and nice room. What is not understandable for us, that you do not have a safe place to eat, if you sign up with an overnight stay. A no go if you stay for 3 nights and then have no room in the restaurant. The solution with the ready meals is there, but with a group and 3 microwaves very tedious, even if it has also other guests who want to warm their food in the microwave. There you get up and can not eat together. We would highly recommend setting up a second boardroom and to offer a cheaper dinner from the kitchen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Virrigt

Rekommenderad av Erland, Sverige (Sverige sön 14 apr 2019)
“Baseras på vad händer om vi får ett strömavbrott! Ett utedass för alla gäster erbjöds, inget ljus inte ens ett värmeljus på dasset. Receptionen stängd och i mörkret bakom försökte personalen i pannlampors sken planera vad, vem gör vad. Vi fick besked om strömavbrottets längd till kl 16 och det stämde. Med mera... Tycker det är skandal att det inte finns ett högtalarsystem som har batteri backup och information kan ges centralt till gästerna. Vad händer om det brinner hur förmedlas information? Vem ser till att alla gäster är i säkerhet!? Upplevelsen var närmast " Pang i bygget". Har erfarenhet från skolmiljön om liknande situationer och vet hur viktigt det är med en handlingsplan. Hoppas ni tänker igenom olika scenarion och att personalen är delaktig i detta för de nyckeln. Ber om ursäkt för en del hårda ord men vet av egen erfarenhet att verkligheten överträffar fantasin ibland d. Lycka till. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Kunskap hos personal

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 apr 2019)
“Frågade bland annat Hur lång tid ungeför skida Kebne Nikka o hus skotrar kör jmf med vinterled. Inget svar!! Gäster kom kl 13 men kunde inte beställa middag trots att matsal vid middag var fylld bara till ca 80% Något måste göras åt skotertrafiken zom kör sönder skidspåren. Frukost bör kunna erhållas fr 0630 för att skidande med marginal skall hinna till Nikka o buss med avgång 1155 ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Enklare o billigare måltid

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige fre 12 apr 2019)
“Jag tycker att Kebnekaiseområdet är en av de bästa platser att semestra på. Det är storslaget både vinter o sommar. Fjällstationen är en bra utgångspunkt för dagsutflykter när man inte vill gå på längre tur. Att ibland kunna lyxa till det med en frukost eller middag är toppen. Priset både på boende och mat är dock ganska högt om man inte har en hög inkomst. Det vore bra om det även kunde serveras en billigare, men ändå god, middag. En robust husmanskost!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

Wonderful restaurant, but facilities not as rustic as mountain huts

Rekommenderad av Caitlin Canada, Kanada (Kanada fre 05 apr 2019)
“We had a great stay at Keb! The food at the restaurant was fantastic! However, the choice of food provisions otherwise was seriously lacking. There is a large clean kitchen to prepare your own meals, but bring supplies with you. Unlike the other mountain huts, the sauna is electric. Showers and indoor plumbing were a great luxury and very much appreciated. Beds were narrow, but clean and comfortable. Views and wildlife in the area were unparalleled! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

respect d'autrui

Rekommenderad av Paul, Belgien (Belgien fre 05 apr 2019)
“tout était parfait. dommage seulement que les occupants des autres dortoirs ne respectent pas le calme et le silence lorsqu'ils prennent possession de leur place de dortoir après 22h ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Vädret

Rekommenderad av Anonym, Frankrike (Frankrike lör 30 mar 2019)
“Vi har inte kunnat göra turen som vi hade tänkt på grund av det dåliga vädret... Nu vet vi att man måste ha tid framför sig på Kungsleden. Annars, har vi varit mycket nöjda med alla anställningar och de glada människor som tog emot oss. Fortsätt bara så. Vänliga hälsningar”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället