STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 90% 996 av 1105 rekommenderar (224 recensioner)

Gästbetyg: 90%

(996 av 1105rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 3,9 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 224)

Prisvärt?

Ej rekommenderad av Bengt, Sverige (Sverige tis 05 okt 2021)
“Rummet var väldigt litet, vilket vi kanske borde förstått innan. Vi tycker priset var lite väl högt med avseende på rummets storlek. I övrigt bra.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Loud and crowded

Ej rekommenderad av Anonym, Tyskland (Tyskland tis 21 sep 2021)
“We spent 2 nights at Kebnekaise fjällstation - one in a dorm in the main building and one in a double room in one of the other buildings. Both nights were extremely unrelaxed and loud since people went to bed late and groups who got up at 4.30 a.m. smashed the doors, ignoring that most of the other guests were still asleep. ”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Allt bra förutom lite lyhört boende

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Allt bra förutom lite lyhört boende”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bra standard men dyrt

Rekommenderad av JG, Sverige (Sverige tis 21 sep 2021)
“Mycket god standard för att vara en fjällstation, finns allt man önskar, dock löjligt dyrt. Att man sedan vill ta extra betalt för både det ena och det andra känns ännu mer löjligt och ger en bitter eftersmak (exv. frukost, extra, lakan, extra, städning, extra, ej medlem, extra...)”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 1 av 5

Otroligt god mat, både till middag och f...

Rekommenderad av Liáne, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Otroligt god mat, både till middag och frukost. Trevligt att få lite historia berättad innan middagen.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Över förväntan

Rekommenderad av Jonas, Sverige (Sverige mån 20 sep 2021)
“Detta var mitt första besök hos er på fjällstationen kebnekaise. Jag och mitt resesällskap blev förundrade över den goda standarden på faciliteterna. Vi möttes av ett mycket trevligt bemötande i receptionen och det fortsatte så under hela vår vistelse (tre dagar). Vi är mycket nöjda!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Jag vet att det är en fjällstation, men ...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 19 sep 2021)
“Jag vet att det är en fjällstation, men rummet var mycket lyhört mot steg i korridoren. Två toaletter o två duschar räcker bra 22h om dygnet... Men är i underkant de resterande två. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Climb Kebnekaise

Rekommenderad av Chantie , Belgien (Belgien sön 19 sep 2021)
“Beautiful mountain area and nice mountainlodge. My dog was also welcome and that was super. After the climb I flew back with the helikopter and also that was amazing. Climbing Kebnekaise was a super experience. The staff of STF Kebnekaise are super and friendly. Top 👍”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Synpunkter på STFs fjäll / turiststationer

Rekommenderad av GKj, Sverige (Sverige lör 18 sep 2021)
“På samma sätt som för fjällstugorna kan jag inte kryssa för något av alternativen i "Vad tyckte du om följande?" för Keb och Abisko. Frånsett mailet från Abisko om den icke inlämnade nyckeln (se recensionen av Abisko) tycker jag att svaren på samtliga frågor är Bra. Ett lika personligt bemötande som kan ges i en fjällstuga blir det givetvis inte på en större anläggning.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Saknas laddplatser

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige fre 17 sep 2021)
“Det saknas eluttag på rummen i huvudbyggnaden. Svårt att hitta lediga eluttag. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-01-17 16:25:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.