STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 91% 641 av 703 rekommenderar (204 recensioner)

Gästbetyg: 91%

(641 av 703rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,5 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 198)

STF levererar som vanligt

Rekommenderad av Marcus, Sverige (Sverige tor 29 apr 2021)
“STF levererar med trevlig personal, ett varmt välkomnande och bra faciliteter. Det vart några nätter i tält, med serviceavgiften betald finns det tillgång till allt som kan tänkas behövas (och lite till). Den andra halvan av vistelsen spenderades i ett fräscht rum med tillgång till torkrum, toalett och pentry. Tack för en underbar vistelse på Kebnekaises fjällstation. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Dyr mat och onödigt hög standard på boende i fjällen

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 apr 2021)
“Se till att boka middag i god tid annars får man inte äta alls! Dyr middag och många äter istället i trångt självhushåll när det är mycket folk på plats. Inga har munskydd under pågående utbrott på stationen och de nekade att det fanns smittad personal. Fint och de flesta i personalen är trevliga och serviceinriktade. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 2 av 5

Fint och prisvärt - men svårt att hålla avstånd

Rekommenderad av Sofie, Sverige (Sverige mån 26 apr 2021)
“Boendet ligger fint och har det mesta man behöver. Tyvärr var det alldeles för mycket folk i matsalen vid frukosten och frukostbuffén. I coronatider kändes det inte alls bra. Det hade varit bra om man även hade erbjudit gäster frukostpaket som kunde intas på andra platser inom anläggningen eller fördelat ut gästerna genom obligatorisk tidsbokning. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fantastiskt att få bli hälsad och få men...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 25 apr 2021)
“Fantastiskt att få bli hälsad och få menyn presenterad på samiska.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bästa fjällstationen

Rekommenderad av Lasse Ekis, Sverige (Sverige lör 24 apr 2021)
“Det är alltid fint att efter lång skidtur komma till Kebnekaise fjällstation. Utmärkt service, trevlig personal och god mat och dryck.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Wonderful stay but pricey

Ej rekommenderad av Franny, Schweiz (Schweiz fre 23 apr 2021)
“High end hut which requires 20km of flat skiing or ski-doo ride to get there :) The food was top notch, great friendly service and local, beers on tap, great buffet breakfast and lunches. The accommodation is as expected in a hut, bunk beds and small rooms but it was calm and clean. The only complaint is the price- when compared to alpine huts the price is too high in our opinion. But of course if you want to climb Kebnekaise of around it’s the place to stay :)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Restaurang Elsa

Rekommenderad av Anna , Sverige (Sverige tor 22 apr 2021)
“Vilken underbar upplevelse med fina Ylva och Marita som hälsade oss välkomna på Samiska och en kort berättelse. Tycker att det är bra ordnat med allt särskilt i pandemi tid.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

En pärla i fjällvärlden

Rekommenderad av Vargy, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Fantastisk, prisvärd, upplevelse av vild, alpin natur med god mat, fin service och trevlig personal!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tappat lite av sin gamla charm

Rekommenderad av Per, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Boendet har tappat lite av sin gamla charm. Det är inte längre målet för turskidåkare utan toppturer dominerar helt. Skotrarna körs nu hela vägen fram och man skriver tydligt att boendet är fullt. Helt annan stil och atmosfär än Kungsleden.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Topptursweekend 2021 14-18/4

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 20 apr 2021)
“Utmärkt weekend med bra mat och superguiden Anton Mikko som läste gruppen och anpassade turerna på bästa vis. Även vädret var bra ordnat med sol och vindstilla på stora topptursdagen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core19, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.