STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 92% 566 av 617 rekommenderar (167 recensioner)

Gästbetyg: 92%

(566 av 617rekommenderar)
Totalupplevelse 4,2 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 167)

Accomodation was really good. Contact to...

Rekommenderad av Anonym, Finland (Finland tis 03 maj 2022)
“Accomodation was really good. Contact to reception was really difficult to get. I was a bit afraid that our room would not be available for us as we arrived later that expected, very tough skiing conditions. We were able to get the key after all... I missed getting to the top of Kebnelkaise this time, own fault. I should have asked for guided tours eastern route earlier. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vi bodde i Gorni och rummen var små men ...

Rekommenderad av Rickard, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Vi bodde i Gorni och rummen var små men fräscha och nyrenoverade. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Toaletterna i källaren luktade rätt illa...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Toaletterna i källaren luktade rätt illa. En annan önskan om städning är att göra den en tid när inte alla är på väg ut på morgonen. Restaurangpersonalen ska ha extra plus för trevligt bemötande! Vad gäller menyn. Som vegetarian vore det trevligt med möjligheten att få smör och ost i sin mat efter en lång dag på fjället. Exempelvis att man erbjuds de tillbehör som är till kötträtten.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

kerstin

Rekommenderad av kerstin, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“Kebne funkar bra under vårvinter perioden o service mindad personal trots att många gäster tappar sunda förnuftet hemma”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great stay in wonderful location

Rekommenderad av filsed, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“We had a great time while we stayed at Kebnekeise hut. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Mycket kallt i skrubben. Gick ej att öka...

Rekommenderad av Lena Lundell-Nilsson , Sverige (Sverige ons 13 apr 2022)
“Mycket kallt i skrubben. Gick ej att öka värmen på elementet. Nerlegade madrasser, kände ribborna. Fint att bo på huvudbyggnaden. Bastun är toppen!.Trevligt bemötande både i receptionen och restaurangen. God mat.”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Snöskottning?

Rekommenderad av Claes P, Sverige (Sverige ons 13 apr 2022)
“Trivdes jättebra, men snöskottningen var dålig till Liddo. Gjorde det svårt att komma fram.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Förvaring

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“Det vore bra om det i sovsalarna fanns någon form av förvaring och krokar för utrustning. Det är ju begränsat med utrymme, men lådor under sängar och hyllor borde få plats. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbara topptursdagar

Rekommenderad av Thomas skåning, Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“Har genomfört 3 underbara topptursdagar. Ett riktigt äventyr med många olika aktiviteter, bra boende, trevliga guide o personal, fantastiskt god mat och dessutom fint väder. Jag är inget annat än mycket nöjd med resan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Alltid härligt att komma hit, hade varit...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 04 apr 2022)
“Alltid härligt att komma hit, hade varit bra om vi innan fått info om ifall vi kunde få äta eller inte på restaurangen. Nu löste det sig och det var bra. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-06-08 17:58:13, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.