STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (835 av 880 rekommenderar) (173 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(835 av 880rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 173)

Det är rent och fräscht, personalen är j...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 02 dec 2018)
“Det är rent och fräscht, personalen är jättetrevlig och maten är bra. MEN! hela upplevelsen förstörs dock av alla helikoptrar. Katastrof!”
Totalupplevelse 2 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bra renoverat boende i Jägar´n med indra...

Rekommenderad av Thiger, Sverige (Sverige tis 02 okt 2018)
“Bra renoverat boende i Jägar´n med indragen el och fräsch vandrarhemsstandard. Bra med kök och toa i huset. Nära till huvudbyggnaden med butik, restaurang och infodisk och ännu närmare till servicehuset med kök, matsal duschar, bastu m.m. Priserna tenderar dock att åka hiss uppåt om man inte är ute i mycket god tid och bokar sin övernattning. Helger verkar det vara svårast att få sängplats. Butiken är inte fullt så välsorterad om man vill köpa med sig mat för flera dagars fjällvandring jämfört med t. ex Abisko turiststation. Många startar sin fjällvandring i Nikkaluokta och går sedan Dag Hammarskjöldsleden och därefter Kungsleden norrut till Abisko. Jag rekommenderar istället att göra tvärtom sett till fjällupplevelsen, sträckornas beskaffenhet och provianteringen innan utfärd.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Avslappnat!

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“En verkligt avslappnande känsla. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

För dyrt boende

Ej rekommenderad av Jon , Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Priserna för själva boendet på Kebnekaise fjällstation är på tok för höga. I den prisnivån förväntar man sig ett eget hotellrum med frukost och badtofflor. I övrigt var maten mycket god och prisvärd. Det känns dock heltokigt att "del i sovsal" kostar lika mycket som ett eget hotellrum i centrala Stockholm. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 1 av 5

Vi hade inte handdukar, eller lakan på r...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Vi hade inte handdukar, eller lakan på rummet då vi kom väldigt sent. Lite besviken. Städutrustningen var inte ok. Moppen fungerade inte. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Personalens bemötande

Rekommenderad av Madeleine , Sverige (Sverige tis 25 sep 2018)
“Jag är så nöjd med min vistelse hos er. Stämningen var god bland övriga gäster, maten var bra, boendet var över förväntan och omgivningen var helt fantastisk. Vilken upplevelse. De jag är besviken över de är personalens bemötande både i reception och i restaurangen. De verkade inte ha någon koll på vädret, var allmänt otrevliga, ingen koll i reStaurangen på drycken eller maten. Ni borde verkligen utbilda er personal i service så de gör de lilla extra med tAnke på den fina anläggningen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Underbar upplevelse, toppad av horribel service!

Ej rekommenderad av Sly, Sverige (Sverige fre 21 sep 2018)
“Man mötte många fina människor på ”samma resa” som en skälv, vilket var magiskt! Boendet och faciliteterna var som man förväntade sig. Upplevelsen och vyerna när vi besteg Kebnekaise var ur denna värld, helt fuc*ing fantastiskt! Servicen var dock horribel, kändes som att personalen var påtvingade att behöva arbeta för att göra det dem älskar, klättra/vandra i trakterna. 3-4st som var OTROLIGT BITTRA, ni ska vara tacksamma för att det ej finns konkurrens i trakten, för ni hade ej överlevt annars. Sjukt nöjd med allt annat!!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Inget varmvatten, lyhört

Ej rekommenderad av Kicki, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Vi bodde tre nätter i dubbelrum i översta huset Liddo. Ingen varmvatten när vi kom ner efter toppturen med guide. Fick duscha kallt!! Extremt lyhört, sov dåligt innan toppturen. Vi hörde vad grannes fru sa på mobiltelefonen.... Jag bokade dubbelrum utan linne. Fick svar att rummet jag lyckats boka inte fanns??? Fanns bara ett dyrare alternativ. Fick själv säga att jag borde få detta rum för samma pris då det verkade fel i bokningssystem. Bra service borde ha skrivit detta direkt utan att jag behövde påpeka detta. Trots detta hade vi fantastiska dagar på fjällstationen, en fin atmosfär!”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

ENKELT MEN RENT OCH FRÄSCHT

Rekommenderad av Emma, Sverige (Sverige sön 16 sep 2018)
“Väldigt bra standard och trevlig personal. Trivsamt i sin enkelhet. Lite få toaletter och duschar men upplevde inte någon kö. Rummen var bra ljudisolerade och rymliga med bra förvaring och massa krokar att hänga sina kläder på.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Good place to stay if you come for a sho...

Rekommenderad av Vanillacookie, Schweiz (Schweiz lör 15 sep 2018)
“Good place to stay if you come for a short trip to the mountains. Too civilized if you come from hiking the Kungsleden and want to enjoy quietness and solitude. Very good mountains tours and guides. Unfriendly receptionists. ”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 2 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället