STF Kebnekaise Fjällstation

Adress: Kebnekaise Fjällstation, 98199 Kiruna  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 95% (642 av 679 rekommenderar) (150 recensioner)

Gästbetyg: 95%

(642 av 679rekommenderar)
Totalupplevelse 4,4 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,1 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,6 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 155)

Kebnekaise Fjällstation

Rekommenderad av Linda, Sverige (Sverige fre 21 jun 2019)
“Fantastisk plats som förstärktes upplevelsemässigt när personalen gav personlig och proffesionell hjälp och tips🤗💕.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bättre vegan middag!

Rekommenderad av Stina , Sverige (Sverige tor 20 jun 2019)
“Härligt med långbord på middagen! Kul att känna gemenskap med de andra gästerna. Jag och min partner år det veganska alternativet båda kvällarna vi var där. Första kvällen var vi mycket nöjda med maten, bulgur och rostad pumpa, kul att förrättsbuffen innehöll många veganska alternativ, potatis soppan får ett stort plus. Andra kvällen var pumpasoppan tunn som vatten, huvudrätten fick vi vänta på länge och var en stor besvikelse. Vi var så klart väldigt hungriga då vi vandrat upp till Keb toppen och förväntade oss en ordentlig måltid för att fylla på kalorierna. Vi fick hamburgare med portabel Los svamp, brödet var bränt, svampen var god men innehåller typ inga kalorier alls, dressingen som hade smak av senap var väldigt stark, typ tre tvistar sallad, tillbehör var hårt friterade "spagetti potatis". ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Bokade en dag för lite, fick hjälp via mail relativt omgående.

Rekommenderad av Daniel Bergman, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Jag bokade min vistelse några månader i förväg via stf.se. Efter någon månad insåg jag att jag hade bokat en dag för lite och ringde upp dem efter det. Oturligt nog hamnade jag på STF i Stockholm (har jag för mig), som tydligen inte visste något om Kebnekaise. Jag skickade då ett mail ang en natt till, vilket snabbt löstes. Jag är såklart nöjd med den servicen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra upplevelse, god frukost, Hade varit ...

Rekommenderad av Momme, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Bra upplevelse, god frukost, Hade varit bra om det fanns enskilda duschar”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

fantastisk upplevelse

Rekommenderad av Sofia, Sverige (Sverige tis 18 jun 2019)
“Vi besteg Keb. tillsammans med våra barn, det kan vi verkligen rekommendera. Minnen för livet!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

SAS strike.

Ej rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien ons 01 maj 2019)
“SAS strike, and j cannot Get to Station. Station didnt back money for a amodation and breakfast. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 1 av 5

Gikk Kungsleden fra Kebnekaise til Abisk...

Rekommenderad av Anonym, Norge (Norge ons 24 apr 2019)
“Gikk Kungsleden fra Kebnekaise til Abisko på ski. Flott tur, men skiforholdene endret seg fort(varmt vær og snøsmelting)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

usel restauration

Ej rekommenderad av besviken veteran, Sverige (Sverige fre 19 apr 2019)
“Vi var tre personer som bodde två nätter på stationen. Första kvällen kom vi fram kl 1930. Då var det för sent att få den efterlängtade trerättersmiddagen. Men det kanske skulle gå att servera oss en varmrätt. Efter kontroll i köket kunde detta beviljas. Nästa dag hade vi beställt att delta i den middagsservering (tre rätter) som skulle inledas 1830. Det var en fin skiddag och vi spenderade den med en längre tur än planerat. Jag ringde därför från Tarfalastugan och berättade att vi ibte skulle hinna tillbaka till kl 1830 men kanske kunde vi som kvällen innan få beställa bara en varmrätt? Inget bestämt svar kunde nu ges på detta. Vi var tillbaka på stationen strax före kl 19. Jag frågade igen i receptionen om möjligheten att få äta i restaurangen. Liten, blev svatet. Och jag måste själv kolla med servisen. Jag gick in i restaurangen och fick beskedet, strax efter kl 19, att vi omöjligen kunde få någon mat där. Denna brist på flexibilitet gjorde oss verkligen besvikna. Restaurangen var f ö inte ens halvfull. ”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 1 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Det vore bra med ytterligare krokar i "s...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 16 apr 2019)
“Det vore bra med ytterligare krokar i "sovhytterna"”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Meals

Rekommenderad av Rossel, Schweiz (Schweiz tis 16 apr 2019)
“Great accommodation, the food in the restaurant was very fine and nice room. What is not understandable for us, that you do not have a safe place to eat, if you sign up with an overnight stay. A no go if you stay for 3 nights and then have no room in the restaurant. The solution with the ready meals is there, but with a group and 3 microwaves very tedious, even if it has also other guests who want to warm their food in the microwave. There you get up and can not eat together. We would highly recommend setting up a second boardroom and to offer a cheaper dinner from the kitchen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället