STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 289 av 297 rekommenderar (87 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(289 av 297rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 102)

Nice accommodation before starting a long hiking.

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 27 jul 2021)
“Saltluokta is the starting point for Kungsleden to Kkvikkjokk. It is very nice to stay there even on an extra days before going to a long hiking. It serves good food and nice opportunity to meet other hikers, who may go to the same destination. If there is a bench at the beach, it makes more attractive for people to stay there.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Sarek vandrare

Rekommenderad av Evert , Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Mycket positiva personal. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Bekvämt boende i fjällen

Rekommenderad av Eva, Sverige (Sverige sön 25 jul 2021)
“Modernt rum i annexet Laponia. Enda minus var att det bara fanns ett badrum. En separat toalett till hade varit bra. Trevliga sällskapsutrymmen. God frukost.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

en fjällstuga med campingplats och bara 2 dusch och 3 toilett och några utedass

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“jag betalade 1300 kr per natt men för vad? ohygienisk och mitt rum kunde jag inte låsa. personal topp men anledning inte ok. för 1300 kr kan jag sover i hotellet med egen dusch ,frukost och sängkläder i 2 nätter och jag kan låsa min dörr. jag är helt klart missnöjd med saltoulokta. kännde mig äcklad när jag måste borsta mina tänder på en toalett var minst 60 personer går på ( man och kvinnor) man är rädd att får corona med hem. aldrig mer saltoluokta för min del!”
Totalupplevelse 1 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 1 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 1 av 5

På gränsen till vildmarken

Rekommenderad av Björne, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Sov så gott i den enkla stuga som var vårt hem en natt innan vi begav oss vidare upp i fjällvärlden. Ett vänligt mottagande och en utomordentlig middag bidrog ytterligare till det positiva helhetsintrycket av detta boende. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

2 nätter i saltoloukta

Rekommenderad av Jessica, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Stannade två nätter med två vänner och 5 hundar. Kan väl tycka lite synd om de andra sällskapet som blev bokade i samma rum som oss. Samt att ingen annan städade i stugan och att toaletterna va lite skitiga. Men i övrigt otroligt trevligt ställe, trevlig personal på och fantastisk miljö! ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Genuint och hemtrevligt

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 22 jul 2021)
“Genuint och hemtrevligt ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Outstanding!

Rekommenderad av Barbro Englesson, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Genuint mysig fjällstation som jag gärna rekommenderar 👌🏽”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Bra bemötande av all personal. Bra städa...

Rekommenderad av Hottalotta, Sverige (Sverige tis 20 jul 2021)
“Bra bemötande av all personal. Bra städat i alla offentliga utrymmen, dessvärre inte i vår stuga/rum. Föreslår att alla boenden gås igenom innan nästa gäst tar vid. Middagarna påSaltoloukta helt ljuvligt goda! Tack kocken och allaköksanställda! Vi kommer tillbaka! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 2 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Rum 11

Rekommenderad av Jonas Andreassen , Sverige (Sverige mån 19 jul 2021)
“Ska rum 11 verkligen hyras ut? När folk går i trappen låter det som att de är i rummet. När det satt folk receptionen lät de som de satt i rummet och pratade. Tur att man var så trött att man ändå kunde sova. Mvh Jonas Andreassen ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-07-29 16:40:24, Host: ONLINE3CORE20, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.