STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 278 av 286 rekommenderar (89 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(278 av 286rekommenderar)
Totalupplevelse 4,6 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,1 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 90)

Bättre kan ni i Salto.

Rekommenderad av Pernilla, Sverige (Sverige fre 23 apr 2021)
“Jag hade höga förväntningar på maten som tidigare år hållt en hög standard. Maten smakade bra, men det var dåligt med extra Knorr. Sallad med isbergssallad, gurka och tomat signalerar inte ett hållbart tänk. Saknade information och kartor om sommarturer. Man blir ju sugen att planera nästa besök. Frågade i receptionen. Fick då en karta som saknade det område jag var intresserad av. Personalen i receptionen var trevliga, me inte säljande och med värdskap och service i fokus.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tor 29 apr 2021)
Hej Pernilla! Tråkigt att dina förväntningar inte införlivades, jag hoppas vi kan göra bättre ifrån oss nästa gång! Här finns vår dagstursfolder som du gärna får kika i och finns inte de områden med som du är intresserad av går det bra att maila oss på saltoluokta@stfturist.se! https://www.svenskaturistforeningen.se/app/uploads/2015/12/guidefolder-saltoluokta.pdf Hoppas vi ses till sommaren! /Mats Jacobsson
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

A bit luxury in the mountains

Rekommenderad av Nicolas, Belgien (Belgien tis 20 apr 2021)
“Due to bad weather and logistic problems I arrived here rather tired. The welcome by Mads on his scooter shutlle is top: small chat and directly an offer to help me with my broken ski fixation. Free of charge he manages my ski and So I can ensure my ski tour! Room, sauna, dinner, breakfast = top organisation!!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Härlig plats, men dyrt boende

Rekommenderad av Stefan , Sverige (Sverige sön 18 apr 2021)
“Saltoluokta ligger mig varmt om hjärtat, men rumspriserna måste kunna justeras ned ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Saltoluokta är en av de mysigaste fjälls...

Rekommenderad av Alicia , Sverige (Sverige mån 12 apr 2021)
“Saltoluokta är en av de mysigaste fjällstationerna som STF har, mysig miljö ute som inne. Väldigt fräsch bastu och servicehus. Enda minus är det höga priset för boende men det kan man leva med när man vet att det bidrar till en god sak.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 2 av 5

Saltoluokta är STF

Rekommenderad av Mikael, Sverige (Sverige tor 08 apr 2021)
“Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Har varit där ett antal gånger de senaste åren, vi försöker lägga våra olika turer i Sarek och längs Kungsleden så att vi kan få bo i Salto.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Fjällstation med anor

Rekommenderad av boke, Sverige (Sverige ons 07 apr 2021)
“Mycket fin plats och fina byggnader. Uppskattade de gamla byggnaderna där man kände atmosfären från förr i tiden. Bra boende och mat.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Familjfjällvecka deluxe

Rekommenderad av Sanne, Sverige (Sverige mån 05 apr 2021)
“Tack för en fantastisk oförglömlig vinterfamiljfjällvecka. Alla i familjen njöd för fullt av den supergoda maten, bemötandet och härliga lekfulla aktiviteter. Definitivt inte sista gången vi kommer att besöka STF Saltoluokta.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

God mat och trevligt bemötande.

Rekommenderad av Anders, Sverige (Sverige ons 31 mar 2021)
“God mat och trevligt bemötande.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Yoga och turskidåknings

Rekommenderad av Eva R, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Trevligt arrangemang med varierat program. Rekommenderar både skidguiderna Betty och Samuel och yogainstruktören Tove. God mat och trevligt bemötande på fjällstationen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Mysigt med go' känsla av alla fjällupplevelser som planerats eller summerats här

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige tis 23 mar 2021)
“Härligt, charmigt boende i huvudbyggnaden, med sin historia och väl bibehållen känsla. Mysig reception och möjlighet att sitta vid öppna spisen. God mat med lagom dryckesutbud. Var beredd på att det är lyhört mellan rummen. Få toaletter i huset så var beredd på att nyttja dasset ibland. Vi har varit här både sommar- och vintertid och uppskattar verkligen båda.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället
Build: 2021-05-16 12:11:41, Host: online3core17, DB: , Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.