STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Visa karta
Gästbetyg: 97% 373 av 383 rekommenderar (110 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(373 av 383rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,7 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3,9 av 5
Städning 4,2 av 5
Prisvärt 4 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 110)

Bra avslutning på vår skidtur från kvikk...

Rekommenderad av Karl-Johan Samuelsson, Sverige (Sverige mån 02 maj 2022)
“Bra avslutning på vår skidtur från kvikkjokk.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 2 av 5
Prisvärt 3 av 5

Vacker fjällstation med mycket trevlig p...

Rekommenderad av Maria, Sverige (Sverige tis 26 apr 2022)
“Vacker fjällstation med mycket trevlig personal och god middag. Lunchpaketet kändes inte prisvärt men fin service av peronalen.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Great place, great people, great food

Rekommenderad av Benjamin, Sverige (Sverige tor 21 apr 2022)
“Fantastic place to end a Kungsleden or Sarek tour and a fantastic spot in its own right. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

En pärla med rustik charm

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige mån 18 apr 2022)
“En fjällpärla i fantastisk miljö, underbart lättillgängligt men ändå i väglöst land! Charmiga byggnader och fint bemötande. Med charmiga äldre byggnader kommer dock några baksidor. Väldigt lyhört och lite för få toaletter. Om man önskar lugnare boende är det nog klokt att inte välja rum i huvudbyggnaden. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 19 apr 2022)
Hej Anna! Kul att du gillar Salto och vår charmiga huvudbyggnad. Vi är medvetna om att den upplevs som lyhörd, vilket är svårt att göra något åt utan att göra ingrepp på byggnaden. Vi tittar på olika lösningar för att dämpa ljudet och minska lyhördheten. Välkommen åter! Hälsningar Julia
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastiska Saltoloukta

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige sön 17 apr 2022)
“Har länge velat komma hit och otroligt glad att jag till slut fick möjlighet! Har både härligt läge oxh alla bekvämligheter. Det märks att de som jobbar på anläggningen trivs och vill erbjuda fin vistelse tilll alla besökare. Både genon vänlighet men även att de hjälper till med information oxh turförslag. Mycket god mat med goda tillbehör, vi var där en vecka så tyvärr fick vi några rätter flera gånger och nästan lika sallader varje dag, även om det var gott hade jag hellre uppskattat mer variation. Ren och fräsch dusch och bastu”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 19 apr 2022)
Hej! Fint att ni var nöjda med vistelsen, personalens besökare och anläggningen i stort. Vi rullar våra menyer på 4 dagar, då de flesta av våra gäster stannar 1-2 dygn. Självklart vill vi att dem som stannar längre tid än så ska känna sig nöjda med vårt matutbud. Det tar vi med oss! Välkommen åter! Hälsningar Julia, Platschef
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

klagomål

Rekommenderad av annsofi, Sverige (Sverige tor 14 apr 2022)
“Totalt igensnöad infartsväg samt parkering , svaret jag fick var att skottning sker efter snöfallets slut När vi anlände hade det kommit 40 cm snö,2 dagar senare hade det kommit ytterligare 30 cm snö och efter en annan boende klagade så beställdes plogning. Deras svar var att snön brukar försvinna av sig själv. detta var under all kritik.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (tis 19 apr 2022)
Hej Ann-Sofi! Jag förstår att du upplevde skottningen som undermålig. Vi hade tyvärr inte räknat med ett så stort snöfall i april, det var nog många som förvånades av mängden. Tidigare har plogbilen varit ner och vänt på parkeringen, men tyvärr görs det inte längre. Vi har tyvärr ingen egen traktor, och har inte haft något fast avtal i Kebnats, dock såg vi att det fanns ett stort behov av mer regelbunden skottning under dessa dagar. Trots skottning så försvåras det när många bilar står på parkeringen, och dessutom när långa släpekipage upptar många av platserna. Under dagarna med detta stora snöfall var det problem på fler håll längs vägen västerut, och vi gör vårt bästa för att kunna göra parkeringen mer tillgänglig, tyvärr funkade det inte optimalt dessa dagar med. Hoppas du hade en fin vistelse i övrigt hos oss! Hälsningar Julia, Platschef
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Anläggningen bra i det stora hela, men d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tis 12 apr 2022)
“Anläggningen bra i det stora hela, men det börjar bli slitet/sunkigt i bastu och duschdelen, samt att skötsel av snöiga trappor måste bli bättre.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 2 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

Man måste kunna avboka omboka boende med...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 09 apr 2022)
“Man måste kunna avboka omboka boende med max ett dygn om man pga väder måste omplacera resan.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Vi upplevde att det var ganska kallt i d...

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige tor 07 apr 2022)
“Vi upplevde att det var ganska kallt i de allmänna utrymmena (inte på rummen). det blev ganska otrivsamt att sitta i samlingsrummen. Endast platserna närmast brasorna var OK för att sitta still någon längre stund. Men där kunde ju inte alla sitta.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 11 apr 2022)
Hej! Jag förstår att ni upplevde Huvudbyggnaden som kall. Fjällstationen är ju från början byggd för sommarbruk, och därför inte helt optimal för att hålla undan den kalla vinden under de kallare dagarna. Vi kikar på lösningar för att släppa ut mindre värme samtidigt som entrén kan bli mer trivsam.
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 3 av 5

Salto

Rekommenderad av Kristian, Sverige (Sverige tis 05 apr 2022)
“Fantastisk miljö o god mat. Se över frukostens öppettider o tillgång på bröd mm under hela frukosten. Skulle dessutom uppskatta en grillplats även på vintern!”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (mån 11 apr 2022)
Tack för din feedback! Grillplats på området är faktiskt något vi planerat för att skaffa. Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5



Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
Build: 2022-05-17 10:14:09, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-6656.cbischannel-15272.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Accommodation, Action: showreviews
Stäng

Det kan vara svårt att skiljas från en trogen följeslagare...

Men för att du inte skall gå miste om funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du byter till en av följande webbläsare och aktiverar automatiska uppdateringar.