STF Saltoluokta Fjällstation

Adress: STF Saltoluokta Fjällstation, 98299 Gällivare  visa karta
Område: Laponia (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 97% (340 av 350 rekommenderar) (71 recensioner)

Gästbetyg: 97%

(340 av 350rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,1 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 1-10 av 71)

Vattenklosetter bör ej finnas i fjällvär...

Ej rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige lör 13 okt 2018)
“Vattenklosetter bör ej finnas i fjällvärlden. Det finns teknik att ta hand om latrin på ett miljövänligt sätt. Duscha är skönt efter en vandring men med måtta. Mycket eftersatt underhåll. Bodde där för 10 år sedan. Tydlig skillnad. Receptionen var svår att få kontakt med, de brydde sig inte om att lyssna på våra frågor. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Hej! Smaken är som baken, delad, vad gäller vattenklosetternas vara eller inte vara. Våran fina hundraåriga huvudbyggnad är helt klart till åren och vi gör det bästa vi kan för att ta hand om den. Återkom gärna om det var något specifikt du såg som behöver åtgärdas. Tråkigt med din upplevelse av receptionen, vi ber om ursäkt för det och hoppas att ni får en bättre upplevelse nästa gång. Tack för din feedback! Välkommen åter!
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 3 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hög mysfaktor

Rekommenderad av Fjällhöst, Sverige (Sverige mån 01 okt 2018)
“Trevligt boende med hög mysfaktor och god mat.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Tack! <3
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 5 av 5

Våran återhämtnings plats

Rekommenderad av Tuija Halonen , Sverige (Sverige ons 26 sep 2018)
“Saltoluokta är våran återhämtnings plats .Vi återkommer varje september till Salltoluokta och detta kommer vi att fortsätta med .Har även varit där i två somrar och som vi nu planerar så kommer vi även dit i sommar och i september. Personalen är allt lika trevlig och hjälpsam. Även om personalen har bytts ut genom åren så har servicen varit bra genom åren. God mat i resturangen. Vi har inte varit missnöjd med maten inte en ända gång. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Tack Tuija! Det är så härligt att ha er här - välkomna åter många gånger!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Smultronstället i norr

Rekommenderad av Ingrid, Sverige (Sverige ons 19 sep 2018)
“Miljön kan inte vara bättre. Ett idealiskt ställe, om man vill bo bekvämt, men även gå på dagsturer i en vacker natur. Bekvämt att ta sig hit med bil och båt. Duktig och engagerad personal. Utsökt mat! Uppskattar att det serveras det lokala matutbudet. Ett idealiskt ställe för fjällvandrare, som inte längre orkar ut på långa strapetslika turer i den svenska fjällvärlden. Här blir också fantastiska möten människor emellan.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Tack för de fina orden Ingrid! Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fint boende och bra omgivningar

Rekommenderad av Hannes, Sverige (Sverige tis 18 sep 2018)
“Fint läge. Mysig station. Bra mat. Fina möjligheter till aktiviteter i området. Vi vandrade, cyklade MTB och sprang. Mycket fin vedeldad bastu vid stranden.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Fint att höra Hannes, välkomna åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 0 av 0
Prisvärt 0 av 0

Vedeldad bastu

Rekommenderad av Kattis, Sverige (Sverige tis 18 sep 2018)
“Jättefint ställe. Vi hyrde bastun och chillade där hela kvällen. Supermysigt! Men det fanns inget avlopp i bastun. Kanske vattnet torkar upp?”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Pärla på kungsleden

Rekommenderad av AnnaCharlotta, Sverige (Sverige mån 17 sep 2018)
“Fin fjälllstation med underbart trivsam matsal med vacker inredning och riktigt god mat. Perfekt att bo på för dagsturer, eller som som start/mål/mellanstation på en längre vandring. Stort tack till trevliga personalen 11sep som ordnade en härlig middag.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Tack för det AnnaCharlotta! Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Hyggelig

Rekommenderad av Gitte Roos, Danmark (Danmark lör 15 sep 2018)
“ Fin Fjællstation med søde, imødekommende, hjælpsomme betjening. Både i reseptionen og madsalen er der altid smil på læben. Dejlige og spændende omgivelser til vandreture, med smuk og storslået natur. Skøn mad at komme tilbage til efter tur. Kan anbefales til alle.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Tack för det Gitte! :) Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Duschar

Rekommenderad av Lars, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“I bastun för herrarna fungerade bara en dusch av två vilket hela tiden jag var där orsakade kollitioner och väntan. Borde vara bättre på en så pass stor anläggning. ”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Hej Lars! En av duscharna i herrarnas har spökat för oss stora delar av sommaren - förhoppningsvis är det bättre nästa gång du kommer! Tack för din feedback!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 5 av 5

Tips

Rekommenderad av Ingela, Sverige (Sverige fre 14 sep 2018)
“Saltoluokta är en fanatstisk plats att vara på. Men med kritiska ögon så behöver det fräschas till på några platser. Sopas vid ytterdörrarna, hela avtorkningsmattor, grusas vid huvudentrén så inte markduken ligger som en "snortrasa", rensa i blomkrukorna vid entrén, kolla upp toasitsarna i Kierkau.”
STF Saltoluokta Fjällstation svarar (ons 31 okt 2018)
Tack för din feedback Ingela! Vi tar med oss den till nästa sommar (vad gäller utemiljön). Välkommen åter!
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 3 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället