STF Abisko Turiststation

Adress: STF Abisko Turiststation, 981 07 Abisko  visa karta
Område: Abisko-Kebnekaisefjällen (Naturnära, Fjällområde)
Gästbetyg: 96% (746 av 774 rekommenderar) (217 recensioner)

Gästbetyg: 96%

(746 av 774rekommenderar)
Totalupplevelse 4,5 av 5
Bemötande och service 4,6 av 5
Boendestandard 4,3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4,3 av 5
Städning 4,3 av 5
Prisvärt 3,9 av 5
Om våra gästrecensioner: Gästernas recensioner är skrivna av våra kunder efter deras vistelse. Detta är gästernas åsikter och reflekterar deras upplevelser av vistelsen på denna anläggning. Poäng baseras på ett poängsystem mellan 1 till 5 där 1 är dåligt och 5 är utmärkt.

Individuella recensioner från våra gäster (visar 51-60 av 221)

Gemytligt

Rekommenderad av Marcus, Sverige (Sverige lör 12 jan 2019)
“Mycket trevlig personal. Trevliga gemensamma utrymmen. ”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 3 av 5

Tusen tack för en mycket trevlig vistelse

Rekommenderad av Naty, Sverige (Sverige lör 12 jan 2019)
“Mycket trevlig, kunnig och hjälpsam personal. Fantastisk god frukost. God stämning på anlägningen med många internationella turister. Finns mycket att göra ute i naturen på egen hand och med grupp. Vill komma tillbaka och uppleva det igen. ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Great place to stay to witness the northern lights

Rekommenderad av FMN75, Storbritannien (Storbritannien ons 09 jan 2019)
“I wouldn't recommend anywhere else to stay if you want to see the northern lights. Set in the national park the scenery is stunning with a fantastic backdrop for experiencing the northern lights. The staff are super friendly and on hand to help you with anything, the food was delicious and after staying up to the early hours of the morning, the beds were extremely comfortable.”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 4 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 3 av 5

Very good place for the northern lights

Rekommenderad av William, Spanien (Spanien tis 08 jan 2019)
“Pros: - Very good place and accommodation - Not very expensive (taking into account that it's Sweden!) - Amazing views of the aurora <3 Cons: - Way toooooooo illuminated!”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Allt toppen men viss otydlighet och rummet behover renoveras

Rekommenderad av Anonym, Storbritannien (Storbritannien tis 08 jan 2019)
“Det var oklart att dryck ej ingick i trerätterspaketet ( med tanke pa priset en betalar så borde dryck ingå) Rummet hade fläckiga och trasiga tapeter, våttapeten i badrummet såg ledsen och trist ut (utseendet på rummet matchade inte priset) Annars UNDERBART”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 2 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

Stuga med eget hushåll

Rekommenderad av Anna, Sverige (Sverige tis 08 jan 2019)
“Stugan var rymlig och bra planerad. Fint läge Städning och diskning var under all kritik. Ingen varmluft i torkskåpet. Jättetrevlig och hjälpsam personal och välordnad anläggning, alltifrån restaurang, aktiviteter, affär mm.”
Totalupplevelse 3 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 3 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 3 av 5
Städning 1 av 5
Prisvärt 3 av 5

A comfortable and cozy place, and it was...

Rekommenderad av Anonym, USA (USA tis 08 jan 2019)
“A comfortable and cozy place, and it was wonderful to be able to stay in the national park. We appreciated the on site rental equipment, and the good vegetarian food in the restaurant.”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

Fantastic place to get away!

Rekommenderad av Todd, USA (USA tis 08 jan 2019)
“Our entire family enjoyed our magical stay at Abisko STF. The accommodations were fantastic, the food excellent, the staff very friendly and helpful. And Abisko is so beautiful. We spent all our time hiking and exploring. Wish we could have stayed longer! ”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 5 av 5

Trevligt och prisvärt!

Rekommenderad av Joel, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“Bra och budgetvänligt alternativ med vandrarhemmet. Tack för trevligt bemötande!”
Totalupplevelse 4 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 4 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 4 av 5
Städning 4 av 5
Prisvärt 4 av 5

thanks for the amazing experience!!

Rekommenderad av Anonym, Sverige (Sverige mån 07 jan 2019)
“I really enjoyed my time with you - the service and people were nice and the stay really enjoyable! it was really great! prices were high - but in the end that's Sweden ;)”
Totalupplevelse 5 av 5
Bemötande och service 5 av 5
Boendestandard 5 av 5
Faciliteter (dusch, wc etc) 5 av 5
Städning 5 av 5
Prisvärt 4 av 5

I närheten av


Kundservice


Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället

Kundservice

Boka med oss

  • Personliga boenden och schyssta upplevelser i hela Sverige
  • Du främjar en mer hållbar turism
  • Överskottet går tillbaka till Sveriges största ideella förening för upptäckare
  • Bästa pris för dig som medlem
  • Är du inte redan medlem kan du enkelt bli det vid bokningstillfället